Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat

Hyödynnä yritysoston ja -myynnin sekä pääomamarkkinatransaktioiden mahdollisuudet.

Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat mahdollistavat nopean kasvun ja liiketoiminnan muutoksen. Yritysjärjestelyjen hoitaminen vaatii nopeutta, kokemusta ja luottamusta, jotta kaikki potentiaali saadaan käyttöön. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa kaiken tämän.

 

Lisäarvoa hyvin hoidetulla yritysjärjestelyllä

Digitaalisen kehityksen, geopoliittisten muutosten ja globaalin talouden vaihdellessa, voi olla vaikea määrittää yrityksen oikeaa suuntaa menettämättä sen arvoa matkan varrella. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kaikki on kuitenkin mahdollista. Autamme näkemään ulkoisten tekjiöiden vaikutukset liiketoimintaasi.

Yritysjärjestelyn valmisteluvaiheessa luomme yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen strategian suunnitellulle yritysjärjestelylle ja tuleviin neuvotteluihin. Yhdessä tunnistamme jo etukäteen tärkeimmät haasteet ja haemme sellaisen toteutustavan, jolla pääsemme tavoiteltuun lopputulokseen.

Kaikki yritysjärjestelyt aiheuttavat muutoksia, jotka vaikuttavat paitsi organisaation rakenteeseen ja toimintoihin, myös kaikkiin työntekijöihin ja kumppaneihin. Neuvomme sinua muutostilanteessa ja tavoitteenamme on tehdä muutoksiin sopeutuminen kaikille mahdollisimman helpoksi.

Olemme tukenasi koko prosessin ajan ja autamme sen viemisessä sujuvasti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

 

 

PwC’s 2017 M&A Integration Survey Report

Yrityskaupalla haetaan usein kasvua, kustannustehokkuutta, uusia markkinoita, uusia tuotteita tai uutta osaamista – siis kasvavaa arvoa yrityksen omistajille.

Yritysosto on iso liiketoiminnallinen ja operatiivinen muutos, joka heijastuu usein koko yritykseen ja sen henkilöstöön. Se miten yritysjärjestelyn tavoitteet saavutetaan, on kuitenkin aina lopulta kiinni ihmisistä. Raportti tarjoa näkemyksiä, joiden avulla voit tehdä parempia päätöksiä seuraavan yritysjärjestelyn yhteydessä.

 

Download the M&A Integration survey report

 

 

Contact us

Kimmo Vilske
Corporate Finance Leader, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 7938
Lähetä viesti

Kauko Storbacka
Advisory Leader, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 7368
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu