Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat

Hyödynnä yritysoston ja -myynnin sekä pääomamarkkinatransaktioiden mahdollisuudet.

Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat mahdollistavat nopean kasvun ja liiketoiminnan muutoksen. Yritysjärjestelyjen hoitaminen vaatii nopeutta, kokemusta ja luottamusta, jotta kaikki potentiaali saadaan käyttöön. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa kaiken tämän.

Lisäarvoa hyvin hoidetulla yritysjärjestelyllä

Digitaalisen kehityksen, geopoliittisten muutosten ja globaalin talouden vaihdellessa voi olla vaikea määrittää yrityksen oikeaa suuntaa menettämättä sen arvoa matkan varrella. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kaikki on kuitenkin mahdollista. Autamme näkemään ulkoisten tekjiöiden vaikutukset liiketoimintaasi.

Yritysjärjestelyn valmisteluvaiheessa luomme yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen strategian suunnitellulle yritysjärjestelylle ja tuleviin neuvotteluihin. Yhdessä tunnistamme jo etukäteen tärkeimmät haasteet ja haemme sellaisen toteutustavan, jolla pääsemme tavoiteltuun lopputulokseen.

Kaikki yritysjärjestelyt aiheuttavat muutoksia, jotka vaikuttavat paitsi organisaation rakenteeseen ja toimintoihin, myös kaikkiin työntekijöihin ja kumppaneihin. Neuvomme sinua muutostilanteessa ja tavoitteenamme on tehdä muutoksiin sopeutuminen kaikille mahdollisimman helpoksi.

Olemme tukenasi koko prosessin ajan ja autamme sen viemisessä sujuvasti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

 

Ota yhteyttä

Kimmo Vilske

Kimmo Vilske

Partner, Corporate Finance Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7938

Kauko Storbacka

Kauko Storbacka

Partner, CEO, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7368

Seuraa ja osallistu