Vastavalmistunut tai opiskelija

PwC:n vuosittainen trainee-haku on jälleen täällä! Haemme uusia tulevaisuuden osaajia moneen eri tiimiin mukaan monipuolisiin hommiin. Avaamme paikkoja elokuun 2022 aikana, joten olethan tarkkana! Tutustu tällä hetkellä avoimiin paikkoihin ja seuraa meitä somessa, niin saat ensimmäiseksi tiedon avautuvista trainee-paikoista!

 

Taneli Mäki-Torkko

Traineen uratarina 

Alanvaihto toi Anniinan PwC:lle vero- ja lakipalveluihin noin vuosi sitten. Veroteknologian tehtävissä työskentelevä Anniina innostuu ongelmanratkaisusta ja työn vaatimasta ajatustyöstä. Millaisia työtehtäviä tech-traineen arkeen sisältyy?

Lue lisää

Traineeksi PwC:lle

Etsitkö starttia urallesi? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia traineita eri kokemustaustoilla työskentelemään lukuisten erilaisten työtehtävien parissa. Traineena olet mukana asiakastiimeissä yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa. Moni trainee jatkaa meillä myös trainee-jakson jälkeen.

Tarjoamme palkallisia trainee-jaksoja motivoituneille osaajille. Trainee-jaksoja tarjoavat kaikki liiketoimintomme ajankohdasta riippuen. Traineet työskentelevät pääosin Helsingin toimipisteellämme, mutta aluetoimipisteemme ympäri Suomen tarjoavat myös trainee-jaksoja tilintarkastuksesta kiinnostuneille. 

Tilintarkastuksen traineiden harjoittelu ajoittuu tammi–huhtikuulle. Muiden liiketoiminta-alueiden traineet aloittavat harjoittelunsa sopimuksen mukaan. Emme valitettavasti tarjoa kesätöitä, vaan harjoittelut ajoittuvat pääosin keväälle ja syksylle. Tarkemmat tiedot paikoista kerromme hakujen yhteydessä.


Miksi PwC?

Teemme työtä, jolla on merkitystä niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle ja haluamme edistää tätä päivittäisessä työssämme. Yhteistyön tekeminen on meille kaikki kaikessa ja traineena sinusta tulee osa tiimiä, jossa yhteiskunnan tärkeitä ongelmia ratkotaan yhdessä.

Oman osaamisen kehittäminen on toimintamme ytimessä. Tarjoamme erilaisia haastavia työtehtäviä sekä koulutusta oman osaamisen kehittämiseen, jotta sinulla on mahdollisuus saavuttaa asettamasi tavoitteet ja rakentaa omaa uraasi PwC:llä.

Traineissamme arvostamme oma-aloitteisuutta, analyyttista otetta työhön sekä taitoa sopeutua uusiin tilanteisiin. Arvojemme mukaisesti toimit suoraselkäisesti, haastat rohkeasti omaa ajatteluasi ja toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa. Tärkeintä on, että olet valmis haastamaan itsesi ja kehittämään osaamistasi!

Lue lisää PwC:stä työnantajana


Miten voin hakea traineeksi PwC:lle?

Rekrytointiprosessin kulku vaihtelee liiketoiminnoittain. Yleisesti prosessiin sisältyy rekrytointipäiviä, itsenäisesti tehtäviä soveltuvuustestejä sekä yksilö- ja casehaastatteluja.

Trainee-paikka kohtaiset edellytykset ilmoitamme jokaisen haun yhteydessä erikseen. Yleisesti toivomme, että olet hakuhetkellä noin puolessa välissä opintojasi. Mikäli olet opintojen alkuvaiheessa ja kiinnostunut tilintarkastuksesta, voit hakea harjoitteluun palvelukeskukseemme (Service Delivery Center).

Muistathan, että PwC:lle voi hakea myös avoimella hakemuksella, vaikka trainee-hakumme ei olisi käynnissä. Kaikki ilmoitukset avoimista paikoista löydät tältä sivulta. Seuraamalla PwC Suomea Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä saat tiedon käynnissä olevista hauista!


Millaista se työ PwC:llä sitten on?

Lue asiantuntijoidemme fiiliksiä PwC:llä työskentelystä sekä tutustu uratarinoihin.

Tutustu asiantuntijoihimme

Tutustu eri urapolkuihin

Edge - PwC Deals graduate programme for EMEA

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat lentävän lähdön urallesi yritysjärjestelyiden parissa? Siinä tapauksessa Edge tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden asiantuntijaurasi starttaamiseen.

Lue lisää

Foundation for the Future - Tiimi tuleville liikkeenjohdon konsultoinnin huippuosaajille

Kiinnostaako ura liikkeenjohdon konsultoinnin parissa? Tarjoamme vuosittain useita Trainee- ja Associate-positioita nuorille asiantuntijoille, jotka ovat valmiita starttaamaan uransa jollakin seuraavista konsultoinnin osa-alueista: operatiivinen toiminta, taloushallinto, teknologia, vastuullisuus, kyberturva ja data-analytiikka

Lue lisää

Haluatko PwC:läiseksi?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai kerro itsestäsi lisää avoimessa hakemuksessa.

Avoimet työpaikat

 

Ota yhteyttä

Benita Piela

Benita Piela

Trainee recruitments, PwC Finland

puh. +358 20 7878054

Nora Klemelä

Nora Klemelä

Recruitment Lead, PwC Finland

puh. +358 20 7878109

Seuraa ja osallistu