Vastavalmistunut tai opiskelija

Haemme uusia tulevaisuuden osaajia mukaan monipuolisiin hommiin. Tutustu avoimiin paikkoihin tai lähetä meille avoin hakemus. Seuraa meitä myös somessa, niin saat ensimmäiseksi tiedon avautuvista trainee-paikoista!

Avoimet trainee-paikat PwC Suomi

 

Liity Opiskelijoiden sisäpiiriin!

Haluatko kuulla ensimmäisenä avautuvista trainee-tehtävistä, saada inspiraatiota uratarinoista ja vastaanottaa hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun? Liity Opiskelijoiden sisäpiiriin! 

Lue lisää

Töihin meille
Nina McDougall

Ninan uratarina

Liikkeenjohdon konsultoinnin traineena työskentelevä Nina valmistui hiljattain Aalto-yliopistosta ja totuttelee parhaillaan opiskeluiden jälkeiseen työelämään. Miten Ninan ensimmäiset kuukaudet PwC:llä ovat sujuneet?

Lue lisää

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Traineeksi PwC:lle?

Etsitkö starttia urallesi? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia traineita eri kokemustaustoilla työskentelemään lukuisten erilaisten työtehtävien parissa. Traineena olet mukana asiakastiimeissä yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme palkallisia trainee-jaksoja motivoituneille osaajille. Trainee-jaksoja tarjoavat kaikki liiketoimintomme ajankohdasta riippuen. Traineet työskentelevät pääosin Helsingin toimipisteellämme, mutta aluetoimipisteemme ympäri Suomen tarjoavat myös trainee-jaksoja tilintarkastuksesta kiinnostuneille. 

Emme valitettavasti tarjoa kesätöitä, vaan harjoittelut ajoittuvat pääosin keväälle ja syksylle. Tarkemmat tiedot paikoista kerromme hakujen yhteydessä.


Miksi PwC?

Teemme työtä, jolla on merkitystä niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle ja haluamme edistää tätä päivittäisessä työssämme. Yhteistyön tekeminen on meille kaikki kaikessa ja traineena sinusta tulee osa tiimiä, jossa yhteiskunnan tärkeitä ongelmia ratkotaan yhdessä.

Oman osaamisen kehittäminen on toimintamme ytimessä. Tarjoamme erilaisia haastavia työtehtäviä sekä koulutusta oman osaamisen kehittämiseen, jotta sinulla on mahdollisuus saavuttaa asettamasi tavoitteet ja rakentaa omaa uraasi PwC:llä. Tärkeintä on, että olet valmis haastamaan itsesi ja kehittämään osaamistasi!

Lue lisää PwC:stä työnantajana


Miten voin hakea traineeksi PwC:lle?

Rekrytointiprosessin kulku vaihtelee liiketoiminnoittain. Yleisesti prosessiin sisältyy rekrytointipäiviä, itsenäisesti tehtäviä soveltuvuustestejä sekä yksilö- ja casehaastatteluja.

Trainee-paikka kohtaiset edellytykset ilmoitamme jokaisen haun yhteydessä erikseen. Yleisesti toivomme, että olet hakuhetkellä noin puolessa välissä opintojasi. Mikäli olet opintojen alkuvaiheessa ja kiinnostunut tilintarkastuksesta, voit hakea harjoitteluun palvelukeskukseemme (Service Delivery Center).

Muistathan, että PwC:lle voi hakea myös avoimella hakemuksella, vaikka trainee-hakumme ei olisi käynnissä. 

Kurkkaa kaikki avoimet työpaikkamme


Millaista se työ PwC:llä sitten on?

Lue asiantuntijoidemme fiiliksiä PwC:llä työskentelystä sekä tutustu uratarinoihin.

Tutustu asiantuntijoihimme

Tutustu eri urapolkuihin

Edge - PwC Deals graduate programme for EMEA

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat lentävän lähdön urallesi yritysjärjestelyiden parissa? Siinä tapauksessa Edge tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden asiantuntijaurasi starttaamiseen.

Lue lisää

Foundation for the Future - Tiimi tuleville liikkeenjohdon konsultoinnin huippuosaajille

Kiinnostaako ura liikkeenjohdon konsultoinnin parissa? Tarjoamme vuosittain useita Trainee- ja Associate-positioita nuorille asiantuntijoille, jotka ovat valmiita starttaamaan uransa jollakin seuraavista konsultoinnin osa-alueista: operatiivinen toiminta, taloushallinto, teknologia, vastuullisuus, kyberturva ja data-analytiikka

Lue lisää

Kiinnostuitko PwC:llä työskentelystä?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai kerro itsestäsi lisää avoimessa hakemuksessa.

Avoimet työpaikat

 

Ota yhteyttä

Benita Piela

Benita Piela

Trainee recruitments, PwC Finland

puh. +358 20 7878054

Nora Klemelä

Nora Klemelä

Recruitment Lead, Assurance, PwC Finland

puh. +358 20 7878109

Seuraa ja osallistu