Kiinteistöala

Tukea kiinteistöalan toimijoille mm. kiinteistöihin liittyvissä strategioissa, arvonmäärityksissä sekä yritysjärjestelyissä ja -kaupoissa.

Asiantuntijamme Suomessa ja maailmalla auttavat organisaatiotasi mm. yritysjärjestelyihin, strategiaan, verotukseen, lakiasioihin ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tuemme kiinteistöalan sijoitusyhtiöitä, rahastoja, julkisella tai yksityisellä sektorilla toimivia sijoittajia, yrityksiä ja neuvonantajia mm. kiinteistöihin liittyvissä strategioissa, arvonmäärityksissä, sekä yritysjärjestelyissä ja -kaupoissa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme optimoimaan kiinteistöistä saatava kassavirta ja arvonnousu kestävällä tavalla.

 

Transaktiopalvelut

Mahdollisten hyötyjen ja riskien kartoittaminen osake- ja kiinteistökaupoissa on transaktion yhteydessä kannattavaa. Asiantuntijoillamme on pitkä ja kattava kokemus erilaisista kiinteistötransaktioihin liittyvistä taloudellisista, verotuksellisista, oikeudellisista, rahoitus- ja markkina due diligence -toimeksiannoista. Laaja ja yhdistettävä palvelutarjontamme tuottaa lisäarvoa niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta.  

Lue lisää transaktiopalveluistamme

 

Veroneuvonta

Veropalvelumme kattavat kiinteistöjen omistamisen tai kiinteistösijoitustoiminnan koko elinkaaren (hankinta, omistus, myynti) kaikkien verolajien osalta. Asiakkaanamme saat lisäarvoa kyvystämme yhdistää verojuridiikan tuntemus kiinteistöosaamiseen.

Lue lisää veropalveluistamme kiinteistöalalle

 

Arviointi, johtaminen sekä rahasto- ja velkaneuvonta

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus erilaisista kiinteistöihin liittyvistä toimeksiannoista, kuten kiinteistöarvioiden tekemisestä. Isoissa ja arvokkaissa kiinteistöprojekteissa korostuu ammattimaisen kiinteistöjohtamisen sekä selkeän strategian merkitys.

Rahasto- ja velkaneuvonnan tiimimme avustaa rahastojen strategia- ja perustamisvaiheen tehtävissä sekä eri tyyppisissä velkapääomaan liittyvissä toimeksiannoissa, kuten velkarakennetarkastelu kiinteistötransaktion yhteydessä.

Arviointi- ja johtamispalvelut  Rahasto- ja velkaneuvonta

 

Transaktiot, arviointi ja johtaminen

Lakipalvelut

Lakiasiantuntijamme neuvovat kiinteistöalan toimijoita mm. kiinteistökehityshankkeisiin, yritysjärjestelyihin, rakennusprojekteihin, pääomasijoittamiseen, rahoitukseen, yhtiöoikeuteen, rakennejärjestelyihin, ja sopimuksiin ja kiinteistöalan litigaatioihin liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää lakipalveluistamme

 

Tilintarkastus

Kiinteistötiimillämme on mittava kokemus niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Relevantti ja tehokas tilintarkastus on toimintamme lähtökohta.

Lue lisää tilintarkastuspalveluistamme

 

Ota yhteyttä

Jeroen Bus

Jeroen Bus

Partner, Real Estate Transaction Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7886

Jari Lehtinen

Jari Lehtinen

Corporate Finance and Valuations, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8338

Mikko Leinola

Mikko Leinola

Partner, Tax Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7484

Joni Painilainen

Joni Painilainen

Partner, Legal, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8803

Antti Palkén

Antti Palkén

Partner, Debt and Capital Advisory, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7281

Olli-Pekka Salonen

Olli-Pekka Salonen

Partner, Audit and Assurance, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7595

Jussi Nokkala

Jussi Nokkala

Partner, Sustainability Advisory Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8189

Seuraa ja osallistu