Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Kansainvälinen liiketoiminta

Maan kokeneimmat asiantuntijat kansainvälisen liiketoimintasi tukena

Kun yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla, paikallisten verolakien, raportointivaatimusten ja ilmoitusvelvollisuuksien suorittaminen, verolainsäädännön muutosten seuraamisesta puhumattakaan, vaatii laaja-alaista asiantuntemusta. Palvelumme kattavat kaikki kansainvälisen verotuksen tilanteet aina verostrategian laatimisesta lainsäädäntöjen tulkintakysymyksiin sekä työmatkaajien ja tavaroiden liikkumisen järjestelyistä verotuksen muutoshankkeiden seuraamiseen.

Katso miten voimme auttaa: 

Apuna kansainvälisen työskentelyn tilanteissa Suomessa ja ulkomailla

Kansainvälisen työskentelyn eri osa-alueiden onnistuminen vaatii tasapainottelua viranomais- ja raportointivelvoitteiden, kustannustenhallinnan ja tehokkaiden toimintatapojen välillä. Asiantuntijamme tukevat yritystäsi kansainvälisen työskentelyn suunnitteluvaiheesta ja toteutuksesta aina paluuseen asti.                               

Lue lisää

Kansainvälisen konsernin verojen hallinta

Kansainvälinen konserni ja globaalit mahdollisuudet tuovat mukanaan monimutkaisia verotuksen haasteita ja kysymyksiä. Näihin vastaaminen vaatii strategisia ja integroituja veroratkaisuja sekä laaja-alaista erityisosaamista.                                                          

Lue lisää

Kiinteät toimipaikat ja lähdeverotus 

Avustamme jatkuvasti lukuisia asiakkaitamme kiinteän toimipaikan syntymiseen ja lähdeverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Globaalin PwC-ketjumme kautta meillä on aina välitön yhteys paikallisiin asiantuntijoihin, jolloin yhtiönne tilanteen selvittäminen juuri kyseisessä maassa on vaivatonta.  

Lue lisää

Verottajan kanssa asioinnit

PwC:llä on kattava APA- ja MAP-asioihin perehtynyt maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja autamme selvittämään tarvittavat asiat kaikista liiketoimeen osallisista valtioista prosessin jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää

Kansainvälisen verotuksen muutoshankkeet

Verotus on jatkuvassa muutostilassa ja viime vuosina muutosten tahti on vain kiihtynyt, ja vireillä on entistä enemmän laajoja kansainvälisiä hankkeita. 

Lue lisää

Tullineuvonta

Tullit voivat muodostua yritykselle merkittäväksi lopulliseksi kustannukseksi. Näitä kustannuksia on kuitenkin mahdollista leikata tehokkaan tullisuunnittelun avulla.                                                                                                        

Lue lisää     

Liiketoimintamallin muutos - case 

Asiakkaamme hankki konsernin B vahvistaakseen tuoteportfoliotaan ja laajentaakseen markkina-aluettaan. Tutustu viimeaikaisen esimerkkimme kautta, miten voimme auttaa.

Lue lisää

 

Trade Compliance

Asiantuntijamme tukevat yritysten trade compliancea kartoittamalla riskejä, tulkitsemalla lainsäädäntöä ja mahdollistamalla paikallisten tietojen saatavuuden globaalin verkoston kautta.

Lue lisää

Yksityishenkilöiden neuvonta

Sekä henkilökohtaiset että perheen taloudelliset asiat on hyvä suunnitella huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Avustamme erilaisia asiakkaita kotimaisista startup-yrittäjistä yksityissijoittajiin ja kansainvälisistä urheilijoista yritysjohtajiin.

Lue lisää

"Kokeneet verotuksen asiantuntijamme auttavat yritystäsi vastaamaan kansainvälisen liiketoiminnan haasteisiin. Maailmanlaajuisen verkostomme avulla pystymme tarjoamaan ajantasaista tietoa ja näkemyksiä, joita tarvitset yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi sekä paikallisesti että globaalisti."

Martti Virolainen, International Tax Services

Julkaisuja

Ota yhteyttä

Martti Virolainen

Martti Virolainen

Partner, Corporate Taxation, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7396

Jarno Laaksonen

Jarno Laaksonen

Corporate Taxation, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7327

Petri Seppälä

Petri Seppälä

Partner, Tax and Legal Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7909

Risto Löf

Risto Löf

Partner, People and Organisation, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7811

Juha Laitinen

Juha Laitinen

Partner, Tax Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7409

Sari Takalo

Sari Takalo

Partner, Transfer Pricing, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7262

Seuraa ja osallistu