Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Kyberturvallisuus ja tietosuoja

Ajankohtaista

Digital Trust Insights

Suurin osa yrityksistä ei ole ajan tasalla kolmansien osapuolten aiheuttamista kyberriskeistä, kertoo lokakuussa 2021 julkaistu Global Digital Trust Insights -selvitys. Yritysten kokonaiskuvaa kyberturvasta hämärtävät niin liikesuhteiden kuin myyjä- ja toimittajaverkostojen monimutkaisuus. Kyselytutkimukseen osallistui 3 600 toimitusjohtajaa ja muuta johtajaa ympäri maailmaa.

Lue Digital Trust Insights -selvityksen tuloksista

 

 

Miksi PwC?

Me emme tee turvallisuutta ja tietosuojaa vain niiden itseisarvon vuoksi, vaan haluamme lisätä yrityksesi arvoa. Tiedämme, että asiakasluottamus on yksi yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja se pitää ansaita joka päivä, jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Uskomme, että tekemällä asiat oikein ja liiketoimintalähtöisesti vahvistamme yrityksesi brändiä, asiakkaiden luottamusta ja kasvatamme liiketoiminnan arvoa.

Autamme yritystäsi arvioimaan, rakentamaan sekä johtamaan turvallisuutta ja tietosuojaa, ymmärtämään uhkia sekä haavoittuvaisuuksia, torjumaan niitä ja toimimaan tehokkaasti mahdollisen poikkeamatilanteen sattuessa.

Käytämme asiakastoimeksiannoissamme tukena laajaa osaamistamme aina liikkeenjohdon konsultoinnista globaaleihin resursseihimme. Tarjoamme organisaatiollesi kokonaisvaltaista turvallisuus- ja tietosuoja-asiantuntijapalvelua. Lähestymme turvallisuutta ja tietosuojaa vahvan teknisen osaamisen lisäksi liiketoiminnan sekä tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta.

 

Ota yhteyttä

Jani Arnell

Jani Arnell

Cybersecurity & Privacy Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8844

Jörgen Jansson

Jörgen Jansson

Privacy Advisory Services, PwC Finland

puh. +358 (0)50 590 0662

Anne Hintzell

Anne Hintzell

Cybersecurity Advisory Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 7877148

Timo Takalo

Timo Takalo

Partner, Cybersecurity & Privacy Assurance Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7489

Seuraa ja osallistu