Omistajayrittäjäpalvelut

Tarjoamme omistajayrittäjille monipuolista ja liiketoimintarajat ylittävää asiantuntijuutta, oli kyse sitten kasvusta, kansainvälistymisestä, sukupolvenvaihdoksesta tai yritysjärjestelyistä. 

Kaikki PwC:n eri liiketoiminta-alueiden palvelut ovat saatavilla myös omistajayrittäjille. Koko maan kattava asiantuntijaverkostomme koostuu tilintarkastuksen ja muiden varmennuspalveluiden, vero- ja lakipalveluiden sekä yritysjärjestelyiden, taloushallinnon ja neuvontapalveluiden parissa työskentelevistä osaajista. Lisäksi autamme yrityksiä löytämään, rakentamaan ja skaalaamaan innovaatioita, joilla kehitetään liiketoimintaa ja haetaan kasvumahdollisuuksia. Erityisosaamiseemme kuuluu omistamiseen ja omistajastrategiaan liittyvä konsultointi niin perheyhtiöille kuin listayhtiöiden merkittäville omistajille. Tavoitteenamme on asiantuntevana ja luotettavana kumppanina mahdollistaa erilaisten yrittäjyyteen ja omistamiseen liittyvien tavoitteiden toteutuminen.

Asiakaskuntamme koostuu liikevaihdoltaan hyvin erikokoisista yrityksistä; mukaan mahtuu perheyhtiöitä, startup-, kasvu- ja scaleup-yrityksiä sekä perinteisiä pk-omistajayrittäjiä. Lisäksi autamme varakkaita yksityishenkilöitä varallisuuden suunnittelussa.

palvelumme

Asiantuntijoidemme ajatuksia omistajayrittäjäpalveluiden parissa työskentelystä

 

”Työssäni antoisinta on ehdottomasti ihmisten kohtaamiset. Koen päivittäin onnistumisen iloa, kun yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa  vaikutamme työn lopputulokseen ja opimme toisiltamme tässä prosessissa. Saan parhaista työpäivistäni paljon energiaa, jota riittää jaettavaksi kaikkiin elämän osa-alueisiin.”

Jari Lappalainen, perhe- ja kasvuyhtiöiden veropalvelut

”Omistajayrittäjien kanssa työskennellessäni pääsen tekemään töitä innostuneiden ja  työtään arvostavien ihmisten kanssa. Toisilla on takanaan yritys, jota on rakennettu useamman sukupolven ajan, toiset edustavat perheyrityksen ensimmäistä sukupolvea. Kaikissa näissä on mukana vahva inhimillinen tunne ja yhdessä tekemisen palo. Omistajayrittäjien kanssa työskenteleminen ei ole ”vain työtä”, vaan jotain merkityksellisempää. Tässä seurassa innostus omaan työhön ja uteliaisuus kehittymiseen pysyy aina yllä!”

Sanna-Maria Lanki, perhe- ja kasvuyhtiöiden lakipalvelut

“Palkitsevinta on olla alusta lähtien omistajan rinnalla, ymmärtää, tukea, suunnitella ja ratkaista ongelmia. Veroriidan voittaminen tuntuu myös aina hyvältä. Koen myös lähes poikkeuksetta kasvuyritysten tarinat todella innostavina. Paras työpäiväni pitää sisällään keskusteluja osaavien kollegoiden kanssa, naurua ja mielenkiintoisia asiakaskohtaamisia.”

Matti Pennanen, kasvu- ja kansainvälistyvien yritysten veropalvelut

 

“Parasta työssäni on ongelmanratkaisu ja se, kun on saatu jotain asiakkaalle arvokasta aikaan. Omistajayrittäjien kanssa työskennellessä palaute on usein välitöntä ja onnistuminen näkyy suoraan asiakkaan kasvoilla.”

Mikko Lundstedt, omistajayrittäjien veropalvelut

Palvelemme sinua paikallisesti eri paikkakunnilla

Veropalvelut

Helsinki

Jyväskylä

Kuopio

Lahti

Lappeenranta

Maarianhamina

Oulu

Rovaniemi

Seinäjoki

Tampere

Turku

Lakipalvelut

Helsinki

Jyväskylä

Kuopio

Lahti

Lappeenranta

Maarianhamina

Oulu

Rovaniemi

Seinäjoki

Tampere

Turku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai tarkista lähimmän toimipisteen yhteystiedot täältä.

Anne Launis

Partner, Private Business Leader, PwC Finland

+358 (0)20 787 8017

Lähetä viesti

Markku Launis

Partner, Tilintarkastus, PwC Finland

+358 (0)20 787 8021

Lähetä viesti

Sami Posti

Partner, Yritysjärjestelyt, PwC Finland

+358 (0)20 787 7665

Lähetä viesti

Kari Stenqvist

Partner, Vero- ja lakipalvelut, PwC Finland

+358 (0)20 787 7465

Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu