Perheyritys

Koemme yrittäjien palvelemisen yhteiskunnallisesti tärkeäksi tehtäväksi. Perheyrittäjät ovat Suomen talouden perusmoottoreita ja taloutemme kasvu lähtee niistä.

 

Olemme kumppanisi, kun haluat:

 

 

Miksi PwC?

Meillä on Suomessa 250 ammattilaista, jotka keskittyvät tukemaan ja palvelemaan perheomisteisia ja omistajavetoisia yhtiöitä. He tuntevat yrittämiseen ja omistamiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.

Koko Suomen kattavan toimistoverkoston kautta meillä on hyvä paikallistuntemus kaikilla alueilla. Kauttamme hoituvat liiketoimet niin lähialueille kuin kauemmaksikin, ja tarvittaessa tukenasi ovat kansainvälisen PwC-ketjun asiantuntijat, jotka tuntevat markkinat 157 maassa.

Haluamme, että yrityksesi menestyy ja omistuksesi arvo kasvaa. Tehtävämme on huolehtia siitä, että yrityksesi jatkuvuus on parhaalla mahdollisella tavalla turvattu. Oma yhteyshenkilösi koordinoi kaikki palvelut keskitetysti ja etsii sinulle aina parhaan asiantuntijan erityiskysymyksiä ratkomaan.

Olemme sitoutuneet tukemaan omistajayrittäjyyttä. Teemme yhteistyötä Perheyritysten liiton, paikallisten kauppakamarien ja yrittäjäyhdistysten sekä Nuorkauppakamarin kanssa.

 

Contact us

Marko Korkiakoski
Private Company Services Leader, Helsinki Metropolitan Area
puh. +358 (0)20 787 7220
Lähetä viesti

Mika Kaarisalo
Private Company Services Leader
puh. +358 (0)20 787 7606
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu