Julkinen sektori

Tarjoamme kunnille, kuntayhtymille, valtionhallinnolle, korkeakouluille ja kolmannelle sektorille lakisääteistä tilintarkastusta, oikeudellista neuvontaa sekä talouteen liittyviä tarkastus-, koulutus- ja konsultointipalveluita.

Miksi PwC?

Asiantuntijamme tarjoavat organisaatiollesi kokonaisvaltaisia palvelua. Heillä on syvällinen julkishallinnon toimintaperiaatteiden ja ohjausjärjestelmien tuntemus. 

Taloudellinen ja kuntasektorin osaamisemme on vahvaa myös perustuen kokemukseemme 50 kaupungin ja kunnan tilintarkastajana toimimisesta.

 

Luotettava kumppani

Hansel – Puitejärjestely sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen palveluista valtionhallinnolle

PwC on valittu valtionhallinnon puitesopimustoimittajaksi Hanselin kilpailuttamassa puitejärjestelyssä sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen palveluista. Puitejärjestely koskee vuosia 2015–2019.

Meillä on pitkä ja kattava kokemus julkisen sektorin sisäisestä tarkastuksesta ja tilintarkastuksesta. Puitesopimuksen kautta tarjoamme käyttöönne kokeneet asiantuntijamme, jotka ymmärtävät julkisen sektorin vaatimat erityispiirteet tarkastustoiminnassa. Keskustelemme mielellämme kanssanne odotuksistanne, jotta pystymme huomioimaan juuri teidän tarpeenne ja suunnittelemaan arvoa luovan tarkastuksen.

Yhteystiedot:

PricewaterhouseCoopers Oy, tilintarkastusyhteisö
PwC Julkistarkastus Oy, tilintarkastusyhteisö
PL 1015
00101 Helsinki

puh. 020 787 7000 (ma–pe klo 8–16)
hansel.puitesopimus@fi.pwc.com

 

Hansel – Puitejärjestely sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen palveluista valtionhallinnolle

Contact us

Juha Huuskonen
CEO, PwC Julkistarkastus Oy
puh. +358 (0)20 787 7724
Lähetä viesti

Juha Laitinen
Indirect Taxation
puh. +358 (0)20 787 7409
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu