Veroneuvonta

Johtavaa vero-osaamista liiketoimintasi kaikkiin vaiheisiin ja tarpeisiin

Yhdistämme tiimeissämme eri osaamisalueiden ammattilaiset ja vastaamme organisaatiosi haasteisiin ottaen huomioon verotuksen jokaisen näkökulman siten, että se palvelee liiketoimintastrategiaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Suomen PwC:n vero- ja lakipalveluissa työskentelee yli 220 asiantuntijaa ja globaalin ketjumme kautta meillä on suora yhteys asiantuntijoihin ympäri maailman. 

Veroneuvonnan ratkaisumme

Kansainvälinen liiketoiminta

Kokeneet verotuksen asiantuntijamme auttavat yritystäsi vastaamaan kansainvälisen liiketoiminnan haasteisiin. Palvelumme kattavat kaikki kansainvälisen verotuksen tilanteet aina verostrategian laatimisesta lainsäädäntöjen tulkintakysymyksiin sekä työmatkaajien ja tavaroiden liikkumisen järjestelyistä verotuksen muutoshankkeiden seurantaan. 

Lue lisää

 

Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Veroasiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisista yrityskaupoista ja rakennejärjestelyistä. Toimimme jatkuvasti neuvonantajina asiakkaille, jotka suunnittelevat yritysjärjestelyä tai yrityksensä myyntiä ja asiakkaille, jotka ovat ostajan ominaisuudessa harkitsemassa potentiaalista hankintaa. Asiakaskuntamme on laaja ja edustamme muiden muassa teollisia toimijoita, pääomasijoittajia sekä perheyrityksiä.

Lue lisää

 

Veroprosessit

Avustamme asiakkaitamme jatkuvasti niin oikeuteen menevissä verokiistoissa kuin Verohallinnon kanssa käsiteltävissä tilanteissa. Asiantuntijatiimiemme vahvuuksia ovat oikeudellisen ja taloudellisen osaamisen yhdistäminen sekä kyky etsiä ja esittää olennaiset asiat. Suurin osa ajamistamme asioista päättyy asiakkaidemme kannalta tyydyttävään lopputulokseen jo ennen oikeusprosessia.  

Lue lisää

 

Vero- ja lakiteknologia

Teknologisten ratkaisujen hyödyntäminen on noussut avainasemaan yritysten verotoiminnoissa, kun niiltä odotetaan enemmän ja laadukkaampaa dataa, kasvavien sääntelyvaatimusten täyttämistä ja resurssien käytön tehostamista. Asiantuntijatiimeissämme yhdistyvät verojuridiikan, teknologian sekä strategian ymmärrys. Näiden avulla pääsemme kanssanne parhaimpaan lopputulokseen.

Lue lisää

 

Lisätietoja palveluistamme: 

Arvonlisäverojen tehokas hallinta edellyttää strategista ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Maan asiantuntevimman tiimin ja räätälöityjen teknologioiden avulla ratkaisette arvonlisäverotuksen tuomat haasteet tänään ja huomenna.

Lue lisää

 

Tarjoamme tukea kaikissa DAC7-direktiiviin liittyvissä kysymyksissä, kaikkien EU-maiden organisaatioille ja jopa hyvin monimutkaisille digitaalisten alustojen liiketoimintamalleille, jotka kattavat useita lainkäyttöalueita.
Lue lisää

Sekä henkilökohtaiset että perheen taloudelliset asiat on hyvä suunnitella huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Avustamme erilaisia asiakkaita kotimaisista startup-yrittäjistä yksityissijoittajiin ja kansainvälisistä urheilijoista yritysjohtajiin. Olemme luotettava kotimainen toimija, ja kansainvälisen verkostomme avulla voimme palvella sinua joustavasti noin 152 maassa. 

Lue lisää

 

Palvelumme kattavat laaja-alaisesti kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien konsernien tarpeet yksittäisen liiketoimen hinnan määrittelystä tai kansainvälistyvien kasvuyhtiöiden siirtohinnoittelumallin luomisesta aina suuryritysten laajoihin liiketoiminnan muutostilanteisiin. Toimeksiannon laajuutta arvioidaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Otamme huomioon asiakkaan liiketoiminnan erityistarpeet, veroriskien hallinnan sekä Suomen että muiden valtioiden näkökohdat.

Lue lisää

 

PwC:n tullipalvelut kattavat Suomeen tavaraa maahantuovien ja Suomesta EU:n ulkopuolelle tavaraa vievien yritysten kaikki tullikysymykset. Yritys- ja tapauskohtaisesti räätälöitävät palvelumme sisältävät niin yksittäiset toimeksiannot kuin yritysten kokonaisvaltaisen tullitoiminnan ja globaalin kaupankäynnin tukemisen.

Lue lisää

 

PwC:n valmisteverotukseen liittyvät neuvontapalvelut kattavat valmisteveron alaisten tuotteiden myyntiin, ostoon ja siirtämiseen liittyvät kysymykset. Avustamme yrityksiä valmisteverollisen toiminnan järjestämisessä, toiminnan tehostamisessa ja veroriidoissa.

Lue lisää

 

PwC:llä on laaja kokemus sekä kotimaisesta että kansainvälisestä kiinteistösijoitustoiminnasta. Tarjoamme yrityksellesi vero-osaamista aina rahoituksen ja transaktioiden rakennesuunnittelusta, yksittäisten sekä laajempien kiinteistöportfolioiden hankintaan. Palvelumme kattavat kaikki verolajit sekä kiinteistöjen omistuksen koko elinkaaren.

Lue lisää

 

Yrityksen toimintaan ja yrityksen tekemiin oikeustoimiin - investointeihin, omaisuuden luovutuksiin ja muihin toimiin - liittyy aina verotuksen näkökulma.  Palvelumme kattavat kaikki yritysten verotoiminnot aina verojen ilmoittamisesta ja raportoinnista lainsäädännön tulkintakysymyksiin ja veroasioiden hallintaan.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä

Markku Hakkarainen

Partner, Territory Tax Leader, PwC Finland

+358 (0)20 787 7774

Lähetä viesti

Antti Hyttinen

Partner, Tax & Legal Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7742

Lähetä viesti

Iain McCarthy

Partner, Tax Reporting & Strategy, PwC Finland

+358 (0)20 787 7975

Lähetä viesti

Juha Laitinen

Partner, Tax Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7409

Lähetä viesti

Kari Stenqvist

Partner, Tax and Legal Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7465

Lähetä viesti

Karin Svennas

Partner, Corporate Taxation, PwC Finland

+358 (0)20 787 7801

Lähetä viesti

Maarit Pokkinen

Partner, Indirect Tax Services Leader, PwC Finland

+358 (0)20 787 7864

Lähetä viesti

Martti Virolainen

Partner, Corporate Taxation, PwC Finland

+358 (0)20 787 7396

Lähetä viesti

Mikko Leinola

Partner, Tax Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7484

Lähetä viesti

Mirva Laaksonen

Partner, Corporate Taxation, PwC Finland

+358 (0)20 787 7261

Lähetä viesti

Petri Seppälä

Partner, Tax and Legal Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7909

Lähetä viesti

Samuli Makkonen

Partner, Tax Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7752

Lähetä viesti

Sari Takalo

Partner, Transfer Pricing, PwC Finland

+358 (0)20 787 7262

Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu