Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Koronavirusepidemian vuoksi siirrämme, korvaamme webinaarein tai peruutamme kaikki asiakas- ja sidosryhmätapahtumat toukokuun 2020 loppuun saakka (aikaa tarkennetaan tilanteen kehittymisen mukaan). Ilmoitamme peruutuksista ja mahdollisesta uudesta ajankohdasta ilmoittautuneille erikseen.

Lue lisää PwC Suomen toimista koronavirusepidemian aikana Uutishuoneestamme.

 

Tulevat webinaarit

Arvonlisäverobrunssi-webinaari 10.6.2020

Tervetuloa perinteiselle Arvonlisäverobrunssille kuulemaan ajankohtaisista arvonlisäveroasioista ja saamaan käytännönläheisiä vastauksia omaa työtäsi ja yrityksesi toimintaa koskeviin kysymyksiin, sekä verkostoitumaan alan ihmisten kanssa! Aiheina muun muassa EU-uudistukset 2021-2024, Alv-raportoinnin uudistaminen ja kriisiajan arvonlisäverohaasteet.

Ilmoittaudu mukaan

 

arvonlisäverobrunssi-webinaari 10.6.2020

Menneiden webinaarien tallenteet

Työntekijät ja tietosuoja pandemiatilanteeessa -webinaari

Työntekijät ja tietosuoja pandemiatilanteessa 12.5.2020

Useat maat ovat alkaneet suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia teknologisia ratkaisuja taistelussa koronaviruspandemiaa vastaan, mikä on osaltaan lisännyt viranomaisilta tulevia ohjeistuksia. Näistä merkittävä on Euroopan tietosuojaneuvoston 22.4. julkaisema ohjeistus sijaintitietojen ja jäljityssovellusten käytöstä pandemian aikana. Webinaarissa käydään läpi työntekijöiden henkilötietojen käsittelyä työpaikoilla ja pohditaan tarkemmin edellä mainitun Euroopan tietosuojaneuvoston ohjeistusta ja sitä, miten se voi vaikuttaa sovellusten toteuttamiseen. 

Katso tallenne

Muutokset työsuhteissa poikkeusoloissa ja jälkeen -webinaari

Muutokset työsuhteissa poikkeusoloissa ja jälkeen 7.5.2020

Poikkeusolot ovat vaikuttanut yrityksiin niin maailmalla kuin Suomessakin ja on äärimmäisen tärkeää, että yritykset pystyvät sopeuttamaan toimintaansa ja varmistamaan oman yritystoimintansa jatkumisen niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä. Webinaarissa käsitellään COVID-19-tilanteen mahdollisesti edellyttämiä sopeutustoimia työsuhteisiin ja keskitymme tulevaisuuteen.

Katso tallenne

 

Rahoitus-webinaari 22.4.2020

Rahoitusvaihtoehdot PK-yrityksille COVID-19-tilanteessa 22.4.2020

PwC:n ja Fundun järjestämä webinaari käsitteli COVID-19-tilannetta pk-yrityksen näkökulmasta.  Webinaarissa asiantuntijat pohtivat muun muassa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja pk-yrityksille, sekä sitä, millaisiin konkreettisiin toimenpiteisiin yrityksen kannattaa ryhtyä varmistaaksen kassan riittävyydeen poikkeusoloissa.

Katso tallenne

Liiketoiminnan haasteet 3.4.2020

Liiketoiminnan haasteet poikkeusoloissa 3.4.2020

Kolmeen osa-alueeseen jaetussa webinaarissa käsiteltiin työvoiman sopeuttamisvaihtoehtoja, palkitsemisjärjestelmiä ja kansainvälisen liikkuvuuden haasteita, poikkeusolosuhteiden vaikutusta sopimusehtoihin ja verotukseen liittyvien velvoitteiden hoitamista.

Katso tallenne

Quick fixes -webinaari 2.4.2020

EU:n B2B-tavarakaupan pikaparannukset 2.4.2020

Webinaarissa käsiteltiin 1.1.2020 voimaan tulleita EU:n B2B-tavarakaupan pikaparannuksia (Quick fixes), joiden tavoitteena oli yksinkertaistaa ja yhdenmukaistaa tavarakaupan sääntöjä niin call off -varastojen, yhteisömyynnin näytön, yhteisömyynnin aineelliset edellytyksien ja ketjukaupan alueilla.

Katso tallenne

Koronaviruksen vaikutukset -webinaari 27.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset liiketoimintaan 27.3.2020

Koronavirus on jo vaikuttanut yrityksiin maailmalla ja sen vaikutukset liiketoimintaan tulevat lisääntymään nopealla tahdilla myös Suomessa. Poikkeuksellisessa tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että yritykset pystyvät sopeuttamaan toimintaansa ja varmistamaan oman yritystoiminnan jatkumisen niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä.  PwC:n webinaarissa pureudumme tilanteeseen kahdesta kriittisestä näkökulmasta eli yrityksen kassanhallinnan ja työoikeuden kautta.

Katso tallenne

 

Contact us

Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7360

Paula Seppänen

Paula Seppänen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7054

Seuraa ja osallistu