Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Koronavirusepidemian vuoksi siirrämme, korvaamme webinaarein tai peruutamme kaikki asiakas- ja sidosryhmätapahtumat toistaiseksi. Ilmoitamme peruutuksista ja mahdollisesta uudesta ajankohdasta ilmoittautuneille erikseen.

Lue lisää PwC Suomen toimista koronavirusepidemian aikana Uutishuoneestamme.

 

Tulevat webinaarit ja virtuaaliset tilaisuudet

Työoikeus-webinaari: Lähetetyt työntekijät 20.8.2020

Ulkomaille tilapäisesti työskenteleviä lähetettyjä työntekijöitä koskevaan lainsäädäntöön on tulossa jälleen muutoksia. Muutokset koskevat muun muassa ilmoitusvelvollisuutta, vähimmäispalkkoja, majoitusta sekä pitkäaikaista lähettämistä. Tervetuloa kuulemaan muutoksista ja siitä, mitä työnantajan tulee ottaa niiden osalta huomioon!

Ilmoittaudu mukaan

työoikeuswebinaari 20.8.2020

Online-tilaisuus: Kasvunrakentaja 2020 -finaali 27.8.2020

Pääomasijoittajat ry ja PwC valitsee jälleen vuoden Kasvunrakentajan! Vuosittain järjestettävä Kasvunrakentaja-kilpailu etsii pääomasijoittajien kohdeyhtiöstä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Ilmoittaudu nyt mukaan online-tilaisuuteen ja kuule kenet kruunataan vuoden 2020 Kasvunrakentajaksi!

Ilmoittaudu mukaan

 

Kasvunrakentaja 2020

Boardman Grow - Kaaoksesta kasvuun! -webinaari 2.9.2020

Mikä kasvussa kanittaa? Kasvuun ei tarvita taikatemppuja vaan tärkeää on löytää sopivia, konkreettisia keinoja omien kasvuhaasteiden ratkaisemiseen. Pk- ja kasvuyritysten omistajille, johtoryhmälle sekä hallituksen jäsenille suunnatussa Boardman Grow -webinaarisarjassa haetaan konkreettisia keinoja, joilla yrittäjät voivat ratkoa kasvun haasteita. Tule mukaan webinaarisarjan ensimmäiseen tilaisuuteen!

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Boardman Grow -webinaari 2.9.2020

Menneiden webinaarien tallenteet

Työntekijät ja tietosuoja pandemiatilanteeessa -webinaari

Työntekijät ja tietosuoja pandemiatilanteessa 12.5.2020

Useat maat ovat alkaneet suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia teknologisia ratkaisuja taistelussa koronaviruspandemiaa vastaan, mikä on osaltaan lisännyt viranomaisilta tulevia ohjeistuksia. Näistä merkittävä on Euroopan tietosuojaneuvoston 22.4. julkaisema ohjeistus sijaintitietojen ja jäljityssovellusten käytöstä pandemian aikana. Webinaarissa käydään läpi työntekijöiden henkilötietojen käsittelyä työpaikoilla ja pohditaan tarkemmin edellä mainitun Euroopan tietosuojaneuvoston ohjeistusta ja sitä, miten se voi vaikuttaa sovellusten toteuttamiseen. 

Katso tallenne

Muutokset työsuhteissa poikkeusoloissa ja jälkeen -webinaari

Muutokset työsuhteissa poikkeusoloissa ja jälkeen 7.5.2020

Poikkeusolot ovat vaikuttanut yrityksiin niin maailmalla kuin Suomessakin ja on äärimmäisen tärkeää, että yritykset pystyvät sopeuttamaan toimintaansa ja varmistamaan oman yritystoimintansa jatkumisen niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä. Webinaarissa käsitellään COVID-19-tilanteen mahdollisesti edellyttämiä sopeutustoimia työsuhteisiin ja keskitymme tulevaisuuteen.

Katso tallenne

 

Rahoitus-webinaari 22.4.2020

Rahoitusvaihtoehdot PK-yrityksille COVID-19-tilanteessa 22.4.2020

PwC:n ja Fundun järjestämä webinaari käsitteli COVID-19-tilannetta pk-yrityksen näkökulmasta.  Webinaarissa asiantuntijat pohtivat muun muassa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja pk-yrityksille, sekä sitä, millaisiin konkreettisiin toimenpiteisiin yrityksen kannattaa ryhtyä varmistaaksen kassan riittävyydeen poikkeusoloissa.

Katso tallenne

Liiketoiminnan haasteet 3.4.2020

Liiketoiminnan haasteet poikkeusoloissa 3.4.2020

Kolmeen osa-alueeseen jaetussa webinaarissa käsiteltiin työvoiman sopeuttamisvaihtoehtoja, palkitsemisjärjestelmiä ja kansainvälisen liikkuvuuden haasteita, poikkeusolosuhteiden vaikutusta sopimusehtoihin ja verotukseen liittyvien velvoitteiden hoitamista.

Katso tallenne

Quick fixes -webinaari 2.4.2020

EU:n B2B-tavarakaupan pikaparannukset 2.4.2020

Webinaarissa käsiteltiin 1.1.2020 voimaan tulleita EU:n B2B-tavarakaupan pikaparannuksia (Quick fixes), joiden tavoitteena oli yksinkertaistaa ja yhdenmukaistaa tavarakaupan sääntöjä niin call off -varastojen, yhteisömyynnin näytön, yhteisömyynnin aineelliset edellytyksien ja ketjukaupan alueilla.

Katso tallenne

Koronaviruksen vaikutukset -webinaari 27.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset liiketoimintaan 27.3.2020

Koronavirus on jo vaikuttanut yrityksiin maailmalla ja sen vaikutukset liiketoimintaan tulevat lisääntymään nopealla tahdilla myös Suomessa. Poikkeuksellisessa tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että yritykset pystyvät sopeuttamaan toimintaansa ja varmistamaan oman yritystoiminnan jatkumisen niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä.  PwC:n webinaarissa pureudumme tilanteeseen kahdesta kriittisestä näkökulmasta eli yrityksen kassanhallinnan ja työoikeuden kautta.

Katso tallenne

 

Contact us

Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7360

Paula Seppänen

Paula Seppänen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7054

Seuraa ja osallistu