Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Tietosuoja-aamiainen 6.3.2024

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaista tietoa tekoälystä ja tietosuojasta sekä verkostoitumaan niin muiden osallistujien kuin PwC:n tietosuoja-asiantuntijoiden kanssa!

Maksuton tilaisuus on suunnattu tietosuojavastaaville, mutta kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu

Moderni johtaminen -webinaari 12.3.2024

Muutos haastaa esihenkilötyötä: useasta suunnasta tulevat odotukset heikentävät työn hallinnan tunnetta. Tämä edellyttää uudenlaisia johtamisvalmiuksia. Webinaarissanne kuulet, mitä odotuksia modernin ajan johtajia kohtaan kohdistuu. PwC:n uudistuneen HR-palvelut ja johtaminen -palvelualueen KTT Timo-Pekka Uotila, sekä OTM, certified Agile HR professional Anastasia Strandberg  johdattelevat keskusteluun ja haastavat pysähtymään esihenkilötyön äärelle.

Tilaisuus on suunnattu HR-tehtävissä työskenteleville, esihenkilöille, sekä esihenkilötyön kehittämisestä kiinnostuneille johtajille.

Ilmoittaudu

Responsible AI webinar 19.3.2024 (englanniksi)

Mitä vastuullinen tekoäly tarkoittaa käytännössä ja kuinka varmistua tekoälyn vastuullisesta implementoinnista eri projekteissa?

Webinaarissa panelisteina on meidän eri alojen asiantuntijoita, jotka tarkastelevat aihetta mm. juridiikan, talouden, sisäisen tarkastuksen sekä vaatimustenmukaisuuden osalta.

Ilmoittaudu mukaan webinaarimme alta.

Ilmoittaudu

Webinaari: Palkkatasa-arvoa ja tietosuojaa työelämään - mitä yritysten tulee huomioida? 26.3.2024

Työelämää koskee suuri määrä lakeja työelämän eri osa-alueilta ja lainsäädäntö muuttuu jatkuvasti. Euroopan unionissa hyväksyttiin viime vuonna kaikkia yksityisen ja julkisen sektorin työnantajia koskeva palkka-avoimuusdirektiivi, jonka tarkoituksena on tuoda tasa-arvoa ja läpinäkyvyyttä yhtiöiden palkitsemiseen.

Webinaari on suunnattu etenkin yritysten HR:ssä työskenteleville, mutta sisältö on hyödyllistä myös muun muassa talousjohtajille ja toimitusjohtajille. Asiantuntijoina webinaarissa ovat Katja Digert ja Anne Hirsiniemi PwC:ltä.

Ilmoittaudu mukaan webinaarimme alta.

Ilmoittaudu

Menneiden webinaarien tallenteet

Webinaari: Global Family Business Survey -tulosjulkistustilaisuus 29.3.2023

Miltä näyttää suomalaisten perheyritysten tulevaisuus? Järjestimme perheyrityksille suunnatun webinaarin, jossa julkistimme PwC-ketjun tekemän uunituoreen Global Family Business Surveyn tulokset. Esittelimme keskeisimmät kohdat globaaleista ja Suomen maakohtaisista tuloksista lyhyesti, ja pureuduimme tarkemmin tuloksiin paneelikeskustelussa perheyritysvieraidemme kanssa. Katso tallenne perheyritysten omistajille, toimitusjohtajille ja hallitusten jäsenille suunnatusta tilaisuudestamme!

Katso tallenne

Kansainvälistyvän kasvuyhtiön kyberturva

Webinaari: Kansainvälistyvän kasvuyhtiön kyberturva 23.3.2023

Kuinka taklata yleisimmät haasteet tietoturva- ja tietosuoja-asioissa, kun toimitaan kansainvälisillä markkinoilla? 

Järjestimme maaliskuussa webinaarin, jossa kerroimme kyberturvasta ja tietosuojasta kansainvälistyvän ja kasvua hakevan yrityksen näkökulmasta. Kävimme läpi sekä kyberturvan merkitystä kasvun tukena että eri toimialoille ja markkinoille tyypillisiä vaatimuksia ja odotuksia. Yrityscasessa Evondosin palvelutuotepäällikkö Sari Ojala kertoi, mitä on otettava huomioon, kun Pohjoismaissa toimivia digitaalisia palveluja lähdetään viemään uusille markkina-alueille.

Katso tallenne

CEO Survey 2023

Virtuaalitilaisuus: PwC:n Global CEO Surveyn Suomi-tulosten julkistustilaisuus 15.2.2023

Mitkä ovat juuri nyt toimitusjohtajien näkemykset kasvusta taloudessa yleisesti ja omassa yrityksessä? Mitkä teemat löytyvät toimitusjohtajien agendan kärkipaikoilta? Millaisia uhkia, epävarmuuksia ja maailmantalouden lähiajan haasteita nähdään kasvun esteinä? PwC toteuttaa vuosittain CEO Survey -tutkimuksen, johon osallistuu toimitusjohtajia ympäri maailmaa. Tämän vuoden kyselyyn haastattelimme marras-joulukuussa noin 4400  toimitusjohtajaa 105 maasta. 

PwC:n Global CEO Surveyn Suomi-tulosten julkistustilaisuudessamme käsittelimme tutkimuksen tuloksia Suomen osalta mielenkiintoisten toimitusjohtajavieraidemme kanssa. Katso tallenne alta! 

Katso tallenne

Ota yhteyttä

Nina Kinnunen

Nina Kinnunen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7360

Paula Seppänen

Paula Seppänen

Events, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7054

Seuraa ja osallistu