Töihin PwC:lle

Talo täynnä mahdollisuuksia.

Meillä on tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä huippuammattilaisten joukossa ja loistavien asiakkuuksien parissa.

Etsimme joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.

 

Marraskuussa 2016 olimme ensimmäinen yli 500 työntekijän yritys, joka on saanut Great Place to Work® -sertifikaatin Suomessa. Meille tämä merkitsee sitä, että haluamme olla paras työpaikka asiantuntijoillemme sekä rakentaa PwC:lle työkulttuuria, joka saa sekä työnhakijat että asiakkaat valitsemaan meidät. Vuosina 2017 ja 2018 saimme sertifikaatin uudelleen.

Great Place to Work -sertifikaatin saa yritys, jonka Trust Index © on vähintään 70 %. Trust Index -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikastaan, ja mittaria käytetään tällä hetkellä yli 50 maassa.

Great place to work -sertifikaatti

Avoimet työpaikat

Rekrytointijärjestelmämme on vaihtumassa, ja siitä syystä kaikki avoimet työpaikat eivät näy ao. listauksessa. Avoimet työpaikat olemme jakaneet Facebook- ja LinkedIn-sivuiltamme!

Job title Location Line of service

Contact us

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Eveliina Välimäki

Recruitment and Employer Branding, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7522

Seuraa ja osallistu