Töihin PwC:lle

Talo täynnä mahdollisuuksia

Meillä on tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä huippuammattilaisten joukossa ja loistavien asiakkuuksien parissa.

Etsimme joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.

 

Osallistuimme vuosina 2017–2019 Great Place to Work -tutkimukseen. Saimme jokaisena vuonna Great Place to Work -sertifikaatin, joka kertoo meidän olevan oikealla tiellä kohti tavoitettamme olla paras työpaikka asiantuntijoille. Vuonna 2019 sijoituimme suurten yritysten sarjassa viidenneksi. Tutkimus antoi meille paljon ideoita toimintamme kehittämiseksi. Työ entistä paremman työpaikan eteen jatkuu!

 

GPTW:n tunnustukset ovat ennen kaikkea työntekijöiden kokemus siitä, että meillä on hyvä olla töissä. Merkittävimpinä positiivisina asioina tutkimuksesta nousevat esille vahva kehittymisen kulttuuri sekä loistavat kollegat ja asiakkaat.

PwC Suomen toimitusjohtaja Mikko Nieminen

Avoimet työpaikat

 

Contact us

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Martina Westman

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7788

Paula Simonen

Trainee recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7310

Seuraa ja osallistu