Töihin PwC:lle

Talo täynnä mahdollisuuksia

Meillä on tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä huippuammattilaisten joukossa ja loistavien asiakkuuksien parissa.

Etsimme joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.

 

 

Universumin tekemän vuosittaisen työnantajamielikuvatutkimuksen tulokset julkaistiin 14.5.2020. Kaupallisen alan opiskelijat (vastaajia noin 3 800) valitsivat meidät toimialamme houkuttelevimmaksi työnantajaksi! 

 

Tilikaudella 2019 tarjosimme trainee- eli harjoittelupaikan 234 opiskelijalle, joista moni jää tai palaa meille vakituiseen työsuhteeseen. Olemmekin huomattava työllistäjä Suomessa. Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden harjoittelu on yksi merkittävimmistä rekrytointikanavistamme. On erittäin ilahduttavaa, että menestyimme Universumin opiskelijatutkimuksessa näin hyvin!

PwC Suomen henkilöstöjohtaja Leena Tiensuu

Avoimet työpaikat

 

Contact us

Anni Sokka

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Martina Westman

Martina Westman

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7788

Paula Simonen

Paula Simonen

Trainee recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7310

Seuraa ja osallistu