Töihin PwC:lle

Talo täynnä mahdollisuuksia.

Meillä on tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä huippuammattilaisten joukossa ja loistavien asiakkuuksien parissa.

 

Etsimme joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.

 

Marraskuussa 2016 olimme ensimmäinen yli 500 työntekijän yritys, joka on saanut Great Place to Work® -sertifikaatin Suomessa. Meille tämä merkitsee sitä, että haluamme olla paras työpaikka asiantuntijoillemme sekä rakentaa PwC:lle työkulttuuria, joka saa sekä työnhakijat että asiakkaat valitsemaan meidät. Vuonna 2017 saimme sertifikaatin uudelleen.

Great Place to Work -sertifikaatin saa yritys, jonka Trust Index © on vähintään 70 %. Trust Index -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikastaan, ja mittaria käytetään tällä hetkellä yli 50 maassa.

Great place to work

 

Avoimet työpaikat

Contact us

Anni Sokka
Recruitment, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 8864
Lähetä viesti

Eveliina Välimäki
Recruitment and Employer Branding, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 7522
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu