Töihin PwC:lle

Talo täynnä mahdollisuuksia

Meillä on tarjota sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä huippuammattilaisten joukossa ja loistavien asiakkuuksien parissa.

Etsimme joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.

 

Sijoituimme Suomen 5. parhaaksi työpaikaksi suurten yhtiöiden sarjassa Great Place to Work Institute Finlandin vuotuisessa tutkimuksessa!

Lue lisää

Tunnustus tuntuu tottakai todella hienolta. Se on ennen kaikkea työntekijöiden kokemus siitä, että meillä on hyvä olla töissä. Merkittävimpinä positiivisina asioina tutkimuksesta nousevat esille vahva kehittymisen kulttuuri sekä loistavat kollegat ja asiakkaat.

PwC Suomen toimitusjohtaja Mikko Nieminen

Avoimet työpaikat

 

Contact us

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Seuraa ja osallistu