Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

PwC työnantajana

Olemme vastuullinen suomalainen asiantuntijatalo ja kuulumme kansainväliseen, 158 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 1 100 asiantuntijaa ympäri maan, joista suurin osa työskentelee Helsingissä.

 

Arvomme ovat toimintamme lähtökohta, ja ne heijastuvat kaikkeen tekemiseemme. 

Olemme sitoutuneet henkilöstömme hyvinvoinnin edistämiseen ja haluamme, että kehittyminen ja kehittäminen on sekä monipuolista että jatkuvaa. Kannustamme järkevään joustavuuteen, jotta työnteko olisi mahdollista muuttavassa työympäristössä. Mahdollistamme myös työkierron PwC:n eri liiketoiminta-alueiden välillä.

Teemme säännöllisesti ilmapiiritutkimuksia, joissa selvitämme muun muassa johtamisen tasoa, mahdollisuuksia vaikuttaa työhön, palkitsemista, palautteen antamista sekä työn tasapuolista jakautumista. Henkilöstön näkemyksiä kartoitetaan vuosittain globaalisti järjestettävällä People Survey -kyselyllä, jonka tulosten perusteella pyrimme luomaan PwC:stä entistä viihtyisämmän työpaikan.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, bonusohjelman, BeWell -hyvinvointiohjelman ja luontoisedut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut, sairaan lapsen hoitopalvelu, lounas- ja puhelinetu, maksuton kuntosali Ruoholahden toimiston alakerrassa sekä paljon erilaisia harrastekerhoja. Lisäksi meillä on vuosittain useita verkostoitumistilaisuuksia, kuten töidenjälkeiset PwC-klubit, kesäiset golf-kisat ja after workit.

 

Henkilöstön sukupuolijakauma ja työntekijöidemme keski-ikä
Henkilöstön keskimääräinen työsuhteen pituus ja koulutukseen käytetyt päivät

 

 

Ota yhteyttä

Anni Sokka

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Paula Simonen

Paula Simonen

Trainee recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7310

Seuraa ja osallistu