PwC työnantajana

Meille toisista välittäminen, oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja yhteistyön tekeminen on tärkeää, ja haluamme jatkossakin pitää näistä tekijöistä kiinni. Uskomme siihen, että hyvä työpaikka on onnistumisen avain osaamisen ja yhteistyön kukoistamiseen. Luomme yhdessä hyvän työpaikan arvojamme seuraten: suoraselkäisesti toimien, vaikuttaen, ajatteluamme haastaen, yhteistyötä tehden ja toisistamme välittäen. Kaikki tämä näkyy jokapäiväisissä kohtaamisissa kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Työnantajalupauksemme kertoo, mitä voit odottaa PwC:ltä, sekä millaisia asioita olemme sitoutuneet kehittämään.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Laajan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä

Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun

Bonusmallin

Mahdollisuuden etätöihin ja joustavan työskentelytavan, jossa yksilölliset tarpeet otetaan huomioon

Erilaisia kulttuuriin tai urheiluun liittyviä verkostoja ja harrastekerhoja

Rekrytoinnin kuvat

Työtämme ohjaa toimintamme tarkoitus (purpose) ja arvot

​​PwC:llä olet osa innovatiivista tarkoituksemme ja arvojemme ohjaamaa työyhteisöä. 

Tarkoituksemme on luoda luottamusta yhteiskuntaan ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Arvojemme mukaisesti uskallamme haastaa nykytilan ja kokeilla uutta. Innovoimme, kokeilemme ja opimme epäonnistumisista sekä suhtaudumme kaikkiin ideoihin avoimin mielin. Yhdistämme parhaat osaajat ja teknologian sekä tarjoamme jokaiselle mahdollisuuksia omien digi- ja datataitojen kehittämiseen. Tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja luomme heille innovatiivisia ratkaisuja osaamistamme yhdistelemällä.

PwC:n arvot - Toimi suoraselkäisesti, Vaikuta, Välitä, Tee yhteistyötä, Haasta ajattelusi - ohjaavat toimintaamme. 

 

Tekemisemme ytimessä on jokaisen arvostaminen ja toisistamme välittäminen

PwC:llä olet arvostettu ihmisenä, et vain työntekijänä. Tärkein pääomamme on työntekijät ja heidän osaamisensa. 

Välitämme toisistamme ja luomme yhdessä parhaan työpaikan arvojamme seuraten. Tiedostamme, että jokaisen työllä on merkitystä. Tämä kaikki näkyy joka päivä kohtaamisissa kollegoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Panostamme esihenkilötyöhön sekä jokaisen kasvun ja kehityksen tukemiseen.

Tuemme henkilöstöämme kestävän uran rakentamisessa. BeWell-konseptimme tarjoaa henkilökohtaista tukea ja tietoa ja vinkkejä kaikille. Haluamme panostaa työn ja vapaa-ajan erottamiseen jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Teemme työtä sen eteen, että palkitseminen ja suorituksen arvioinnin prosessi on kaikille tasa-arvoinen ja reilu.

 

Rekrytoinnin kuvat
Rekrytoinnin kuvat

Haluamme olla kaikille avoin työyhteisö

Yhdistämme monipuoliset kokemuksemme ja näkökulmamme auttaaksemme rakentamaan luottamusta ja tarjoamaan odottamattomia oivalluksia asiakkaillemme, ihmisille ja yhteiskunnalle. Meille tärkeää on tunne kuulumisesta osallistavaan yhteisöön. 

Haluamme olla inklusiivinen työpaikka ja teemme jatkuvasti töitä tämän tavoitteen eteen. Ymmärrämme monimuotoisen työyhteisön merkityksen ja vahvuuden. Arvojemme mukaisesti pyrimme ymmärtämään jokaista yksilönä ja sitä, mikä hänelle on tärkeää. Hyödynnämme eri ihmisten erilaisia näkökulmia, ideoita ja osaamista. 

PwC Suomen Diversity & Inclusion Steering Group:n tehtävänä on edistää tasa-arvon ja monimuotoisuuden toteutumista. Edistämme inklusiivisen ja monimuotoisen työyhteisön toteutumista monella eri osa-alueella. Lisäksi henkilöstöstä kootun Inclusion-tiimin tavoitteena on edistää inklusiivisen työyhteisön toteutumista. Tarjoamme myös henkilöstöllemme mahdollisuuden Unconscious bias -koulutukseen.

 

Mahdollistamme jokaisen kasvun ja kehityksen

PwC:llä sinua kannustetaan ja tuetaan oman osaamisen ja kehityksen eteenpäin viemisessä.

Arvojemme mukaisesti tuemme toistemme kasvua ja autamme toisiamme tuomaan esille parhaat puolemme. Kannustamme avoimuuteen ja palautteen antamiseen aina kun mahdollista. Tunnistamme toistemme kyvykkyydet ja yhdistämme osaamisemme. Tuemme yhdessä tekemistä yhteisillä työskentelytavoilla. Meillä jokaisella on mahdollisuus kasvaa oman alansa huippuasiantuntijaksi.

Kehitämme jatkuvasti palautekulttuuriamme ja keskitymme arjessa tapahtuvan palautteen toteutumiseen ja merkityksen vahvistamiseen. Panostamme esihenkilötyöhön sekä jokaisen kasvun ja kehityksen tukemiseen.

 

Rekrytoinnin kuvat
Rekrytoinnin kuvat

Joustavuus ja luottamus toimintamme keskiössä

Sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu siitä, miten työskentelet – tiedät, mikä toimii sinulle parhaiten. Luomme joustavuutta suunnittelemalla työskentelytapoja uudelleen.

Haluamme tarjota joustavat toimintamallit ja tukea myös tällä tavalla työntekijöidemme hyvinvointia. Arvojemme mukaisesti reagoimme ketterästi toimintaympäristön jatkuviin muutoksiin. 

Rakennamme uusia tapoja työskennellä yhdessä. Tuemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa joustavalla työmallilla yksilölliset tarpeet huomioiden.

 

PwC:läiseksi?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai kerro itsestäsi lisää avoimessa hakemuksessa.

Avoimet työpaikat

Ota yhteyttä

Nora Klemelä

Nora Klemelä

Recruitment Lead, Assurance, PwC Finland

puh. +358 20 7878109

Siiri Koskilahti

Siiri Koskilahti

Recruiter, Advisory & Tax and Legal Services, PwC Finland

Benita Piela

Benita Piela

Trainee recruitments, PwC Finland

puh. +358 20 7878054

Siiri Nieminen

Siiri Nieminen

Employer brand & recruitment marketing, PwC Finland

Seuraa ja osallistu