Taloushallinnon palvelut

Tarjoamme tueksesi osaavan talouden asiantuntijan kun tavoitteesi on kasvu, kannattavuuden parantaminen tai liiketoiminnan kehittäminen.

Kun haluat enemmän taloushallinnolta

Nykyaikaisessa taloushallinnossa yhdistyy rutiinitapahtumien tehokas ja automatisoitu käsittely sekä automatisoitu raportointiprosessi pilvipohjaisia ohjelmistoja hyödyntäen. Sen tuottama raportointi on luotettavaa, ajantasaista ja kustannustehokasta. Taloushallinto on liiketoiminnan kumppani ja tukee johtoa yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja toiminnan tehostamisessa. PwC on luotettava ja asiantunteva kumppani yrityksesi kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin.  

Tutustu taloushallinnon asiantuntijoihimme

 

Miksi taloushallinnon palvelut PwC:ltä?

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavaan kasvuun?

loading-player

Playback of this video is not currently available

Taloushallinnon palvelumme

kirjanpito ja palkanlaskenta

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Kirjanpito ja palkanlaskenta on tärkeää hoitaa oikein ja ajantasaisesti, jotta lakisääteiset velvoitteet saadaan täytettyä, mutta ennen kaikkea siksi, että niistä saatavat tiedot auttavat yrityksen päivittäisessä johtamisessa.

Lue lisää

CFO- ja controller-palvelut sekä talouden neuvonta

Tarjoamme liiketoimintasi tueksi kokeneen taloushallinnon osaajan valmentamaan ja kehittämään yrityksesi liiketoimintaa kanssasi. Palvelumme soveltuu sinulle tilanteissa, joissa CFO/controller-tarpeesi on väliaikainen tai osa-aikainen. Tarjoamme yrityksellesi myös yksittäisiä ja tarpeen mukaisia taloushallinon palveluita sekä muita monipuolisia neuvontapalveluita.

Lue lisää

 

Talousprosessit, raportointi ja järjestelmät

Palvelumme räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Kartoitamme yhdessä kanssanne olemassa olevien talousprosessien, raportointiprosessien ja järjestelmien nykytilanteen ja pohdimme kehityskohteita. Palvelumme sopii yrityksellesi, jos haluat parantaa taloushallinnon prosessejasi, johdon raportointia tai sinulla on tarpeita järjestelmiin liittyen.

Lue lisää

Lue lisää blogistamme

Miksi PwC?

Tarjoamme liiketoimintasi avuksi kokeneen taloushallinnon osaajan, joka sparraa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa, prosesseja ja raportointia. Tarpeesi voi olla joko yksittäinen hanke tai jatkuva tuki; palvelumme on aina räätälöity tarpeittesi mukaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme tukemaan yritystäsi myös mm. vero- ja lakipalveluihin, yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, riskienhallintaan, data-analytiikkaan ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme tukea myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä.

 

Contact us

Jari Viljanen

Jari Viljanen

Partner, Taloushallinnon palvelut, PwC Finland

puh. +358 (0) 20 787 7505

Seuraa ja osallistu