Taloushallinnon palvelut

Tarjoamme tueksesi osaavan talouden asiantuntijan kun tavoitteesi on kasvu, kannattavuuden parantaminen tai liiketoiminnan kehittäminen.

Kun haluat enemmän taloushallinnon ulkoistamiselta

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavaan kasvuun? Taloushallinnon palvelumme yhdistävät korkealaatuisen neuvontapalvelun ja tehokkaat ratkaisut taloushallinnon rutiineihin: meiltä saat sähköisen taloushallinnon ja järjestelmät, liiketoimintaa tukevan raportoinnin ja oman talouspäällikön tuen tarpeittesi mukaisessa paketissa. Olemme kumppani, joka ymmärtää liiketoimintaasi ja auttaa sinua näkemään lukujen taakse.

Tutustu taloushallinnon asiantuntijoihimme

 

taloushallinnon-palvelut-salamasaneeraus

Taloushallinnon kehityshankkeet toivat Salamasaneeraukselle tuloksia muutamassa kuukaudessa

Vuokra-asuntoyhtiöiden asuntoja saneeraava Salamasaneeraus aloitti yhteiystyön PwC:n kanssa keväällä 2019. Yhtiön toimitusjohtaja Ilari Juhamäki kertoo PwC:n taloushallinnon osaamisen tuoneen lukuisia hyötyjä liiketoimintaan jo muutaman kuukauden aikana.

Lue lisää

 

Taloushallinnon palvelumme

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja taloushallinnon ulkoistamiseen.

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut tarjoavat tuen liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Vuokratalouspäällikkö tai -controller on luonteva ratkaisu, kun tarpeesi on osa-aikainen, tilapäinen tai kun kyseessä on yksittäinen kehitysprojekti.
 
 • Talousjohtaja-/talouspäällikköpalvelut
 • Liiketoiminnan tavoitteita ja riskien hallintaa tukevan raportoinnin kehittäminen
 • Taloushallinnon prosessien kehittäminen ja automatisointi
 • Pääoman käytön tehostaminen
 • Investointien suunnittelu
 • Rahoituksen hankinnassa avustaminen
 • Järjestelmähankkeissa avustaminen
 • Kassavirtaennusteiden, investointilaskelmien ja  kannattavuuslaskelmien laadinta

Taloushallinto

Olemme moderni tilitoimisto tukenasi. Voit ulkoistaa meille koko taloushallintosi tai sopia kanssamme joustavasti työnjaosta huomioiden olemassa olevat resurssisi. Tarjoamme yrityksellesi markkinoiden parhaat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot, kirjanpidon ja palkanlaskennan tarpeittesi mukaan paketoituna ja kokeneiden ammattilaisten toteuttamana.  

Kehitämme kanssasi taloushallinnon prosesseja ja hyödynnämme automaatiota, jotta aikaa jää enemmän analyysille ja tulevan ennakoinnille.

 • Kirjanpidon, osto- ja myyntilaskujen sekä palkkahallinnon hoitaminen
 • Tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta
 • Raportointi rahoittajille (esim. Business Finland)
 • Gaap-konversiot (IFRS / US Gaap)

Raportointi- ja analytiikkapalvelut

Huolellisesti rakennettu raportointi tukee liiketoimintasi tavoitteita ja yrityksesi kasvua. Nykyaikainen raportointi perustuu reaaliaikaiseen dataan useista tietolähteistä. Business Intelligence -työkalut mahdollistavat suurenkin tietomäärän jalostamisen helposti omaksuttavaan graafiseen muotoon.   

 • Yrityksesi toimialaan ja tavoitteisiin räätälöity raporttipaketti sekä KPI- ja KRI-mittareiden luominen
 • Data-analytiikkaa ja visualisointia hyödyntävät työkalut tiedolla johtamiseen
 • Pilvipohjaiset ratkaisumme takaavat, että yrityksesi tiedot ovat aina mukanasi ja luettavissa kaikilla päätelaitteilla 
 • Raportointi eri sidosryhmille (hallitus, pankit, sijoittajat ja muut sidosryhmät).

Miksi PwC?

Tarjoamme liiketoimintasi avuksi kokeneen taloushallinnon osaajan, joka sparraa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa, prosesseja ja raportointia. Tarpeesi voi olla joko yksittäinen hanke tai jatkuva tuki; palvelumme on aina räätälöity tarpeittesi mukaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme tukemaan yritystäsi myös mm. vero- ja lakipalveluihin, yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, riskienhallintaan, data-analytiikkaan ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme tukea myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä.

 

Contact us

Jari Viljanen

Partner, Taloushallinnon palvelut, PwC Finland

puh. +358 (0) 20 787 7505

Seuraa ja osallistu