Taloushallinnon palvelut

Ulkoistamalla taloushallinnon voit keskittyä oman liiketoimintasi hoitamiseen ja kehittämiseen.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Kaipaako yrityksesi tukea taloushallinnon johtamiseen, johtamista tukevaan analytiikkaan ja taloushallinnon operatiiviseen pyörittämiseen? Jos yritykselläsi ei ole omaa talouspäällikköä tai riittäviä resursseja, taloushallinnon ulkoistaminen on joustava tapa tehostaa ja kehittää toimintaa. Taloushallinnon palvelumme yhdistävät korkealaatuisen neuvontapalvelun ja tehokkaat ratkaisut taloushallinnon rutiineihin. Saat aina ajantasaista tietoa liiketoimintasi nykytilanteesta.

Automaation tehokas hyödyntäminen ja digitaaliset sovellukset mahdollistavat resurssien tehokkaan käytön ja taloushallinnon roolien uudelleen määrittelyn. Esimerkiksi kirjanpidossa ja palkanlaskennassa perinteiset rutiinitransaktiot ovat pitkälle automatisoitavissa, mikä mahdollistaa resurssien kohdentamisen lisäarvoa tuottavaan neuvontapalveluun.

Tarjoamme yrityksille myös taloushallinnon palveluiden konsultointia esimerkiksi rahoitustoimintoihin liittyvissä prosesseissa, pääoman käytön tehostamisessa ja investointien suunnittelussa. 

Kohti tulevaisuuden taloushallintoa

Tämän päivän taloushallinnon näkymiin vaikuttavat useat megatrendit. Ne ruokkivat kasvavaa kilpailua, uusia teknologioita ja muuttuvia asiakasodotuksia. Vastatakseen näihin megatrendeihin organisaatiot muokkaavat henkilöstöään, prosessejaan ja järjestelmiään pysyäkseen kilpailukykyisenä. Taloushallinnon tehtävä on hyvällä yhteistyöllä tukea yrityksen liiketoimintaa näissä haasteissa.

 

Kohti tulevaisuuden taloushallintoa

loading-player

Playback of this video is not currently availablePalveluihimme kuuluvat mm.

Neuvontapalvelut

 • Talousjohtaja-/talouspäällikköpalvelut
 • Liiketoiminnan tavoitteita ja riskien hallintaa tukevan raportoinnin kehittäminen
 • Taloushallinnon prosessien kehittäminen ja automatisointi
 • Rahoituksen hankinnassa avustaminen
 • Järjestelmähankkeissa avustaminen
 • Ad-hoc-laskelmien laadinta (kassavirtaennusteet, investointilaskelmat, kannattavuuslaskelmat).

Taloushallinto

 • Kirjanpidon, osto- ja myyntilaskujen sekä palkkahallinnon hoitaminen
 • Tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta
 • Tekes-raportointi
 • Gaap-konversiot (IFRS / US Gaap).

Raportointi ja analytiikka

 • Yrityksesi toimialaan ja tavoitteisiin räätälöity raporttipaketti sekä KPI- ja KRI-mittareiden luominen
 • Data-analytiikkaa ja visualisointia hyödyntävät työkalut tiedolla johtamiseen
 • Pilvipohjaiset ratkaisumme takaavat, että yrityksesi tiedot ovat aina mukanasi ja luettavissa kaikilla päätelaitteilla 
 • Raportointi eri sidosryhmille (hallitus, pankit, sijoittajat ja muut sidosryhmät).

Taloushallinto yhdessä paketissa kiinteään hintaan

Paketoimme yhteen kirjanpitäjän, talouspäällikön, controllerin ja markkinoiden parhaat ohjelmistot, kiinteään ja kustannustehokkaaseen hintaan.
 

Miksi PwC?

Tarjoamme liiketoimintasi avuksi kokeneen taloushallinnon osaajan, joka sparraa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa, prosesseja ja raportointia. Tarpeesi voi olla joko yksittäinen hanke tai jatkuva tuki; palvelumme on aina räätälöity tarpeittesi mukaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme tukemaan yritystäsi myös mm. vero- ja lakipalveluihin, yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, riskienhallintaan, data-analytiikkaan ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme tukea myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä.

 

Contact us

Jari Viljanen

Partner, Finance & Accounting, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7505

Antti Hyttinen

Partner, Tax Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7742

Seuraa ja osallistu