Taloushallinnon palvelut

Tarjoamme tueksesi osaavan talouden asiantuntijan kun tavoitteesi on kasvu, kannattavuuden parantaminen tai liiketoiminnan kehittäminen.

Kun haluat enemmän taloushallinnon ulkoistamiselta

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavaan kasvuun? Taloushallinnon palvelumme yhdistävät korkealaatuisen neuvontapalvelun ja tehokkaat ratkaisut taloushallinnon rutiineihin: meiltä saat sähköisen taloushallinnon ja järjestelmät, liiketoimintaa tukevan raportoinnin ja oman talouspäällikön tuen tarpeittesi mukaisessa paketissa. Olemme kumppani, joka ymmärtää liiketoimintaasi ja auttaa sinua näkemään lukujen taakse.

Tutustu taloushallinnon asiantuntijoihimme

 

Miksi taloushallinnon palvelut PwC:ltä?

Kaipaatko taloushallinnon kumppania, joka hoitaa luotettavasti rutiinit, mutta tarjoaa myös tukea liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavaan kasvuun?

loading-player

Playback of this video is not currently available

6-vinkkia-toimivaan-taloushallintoon

6 vinkkiä toimivaan taloushallintoon

Mitä taloushallinnon automaatiolla ja analytiikalla voidaan saavutta? Miten taloushallinnon toiminnoista tehdään kustannustehokkaita ja toimivia? Lataa Kuusi vinkkiä toimivaan taloushallintoon -oppaamme maksutta.

Lataa opas nyt

 

 

Taloushallinnon palvelumme

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja taloushallinnon ulkoistamiseen.

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut tarjoavat tuen liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Vuokratalouspäällikkö tai -controller on luonteva ratkaisu, kun tarpeesi on osa-aikainen, tilapäinen tai kun kyseessä on yksittäinen kehitysprojekti.
 
 • Talousjohtaja-/talouspäällikköpalvelut
 • Liiketoiminnan tavoitteita ja riskien hallintaa tukevan raportoinnin kehittäminen
 • Taloushallinnon prosessien kehittäminen ja automatisointi
 • Pääoman käytön tehostaminen
 • Investointien suunnittelu
 • Rahoituksen hankinnassa avustaminen
 • Järjestelmähankkeissa avustaminen
 • Kassavirtaennusteiden, investointilaskelmien ja  kannattavuuslaskelmien laadinta

Taloushallinto

Olemme moderni tilitoimisto tukenasi. Voit ulkoistaa meille koko taloushallintosi tai sopia kanssamme joustavasti työnjaosta huomioiden olemassa olevat resurssisi. Tarjoamme yrityksellesi markkinoiden parhaat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot, kirjanpidon ja palkanlaskennan tarpeittesi mukaan paketoituna ja kokeneiden ammattilaisten toteuttamana.  

Kehitämme kanssasi taloushallinnon prosesseja ja hyödynnämme automaatiota, jotta aikaa jää enemmän analyysille ja tulevan ennakoinnille. Taloushallinnon asiakkaanamme saat aina käyttöösi tarpeisiisi räätälöidyn BI-ratkaisun liiketoimintasi seurantaan ja johtamisen tueksi.

 • Välitilinpäätöstasoisen kirjanpidon, osto- ja myyntilaskujen sekä palkkahallinnon hoitaminen
 • Tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta
 • Kuukausittainen viranomaisraportointi
 • Ajantasainen ja räätälöity BI-raportointi
 • Raportointi rahoittajille (esim. Business Finland)
 • Gaap-konversiot (IFRS / US Gaap)

Kiinteä kuukausihinta auttaa ennakoimaan taloushallinnon kustannukset yrityksellesi.

Tarjoamme käyttöösi modernit pilvipohjaiset järjestelmät kuten Procountor ja Netvisor, jotka mahdollistavat 100 %:sti sähköisen taloushallinnon. Asiantuntijoillamme on mahdollisuus tarjota palveluita myös yrityksesi omilla järjestelmillä. Osana kirjanpitopalveluita tarjoamme yrityksesi tueksi myös nykyaikaiset raportointiratkaisut.

Raportointi- ja analytiikkapalvelut

Tarjoamme tehokkaat BI-työkalut kaiken kokoisten yritysten käyttöön. Nykyaikainen ohjelmisto mahdollistaa reaaliaikaisen raportoinnin, jonka avulla saat syvällisen käsityksen liiketoiminnastasi.

Visuaalisen raportointiratkaisun avulla voit vaivatta seurata liiketoimintasi kehitystä erilaisten kuvaajien, taulukoiden, KPI-mittareiden ja koontinäkymien kautta.

Raportointityökalumme on integroitavissa yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin ja asiakaskohtaiset rajapinnat mahdollistavat datan noutamisen myös muista järjestelmistä, jolloin voit kattavasti analysoida päätöksenteon kannalta oleellista tietoa.

Laajojen datamassojen käsittely ja eri järjestelmistä saatavien tietojen yhdistely auttaa saamaan syvällisen käsityksen liiketoiminnastasi ja sen kannattavuuteen vaikuttavista tekijöistä.

PwC:n järjestelmä on täysin pilvipohjainen ja käytettävissä kaikilla päätelaitteilla, missä vain, milloin vain. Asiantuntijamme räätälöivät raportointiratkaisun sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Uusi raportointijärjestelmä PwC:n asiakkaiden tueksi

Miksi PwC?

Tarjoamme liiketoimintasi avuksi kokeneen taloushallinnon osaajan, joka sparraa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa, prosesseja ja raportointia. Tarpeesi voi olla joko yksittäinen hanke tai jatkuva tuki; palvelumme on aina räätälöity tarpeittesi mukaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme tukemaan yritystäsi myös mm. vero- ja lakipalveluihin, yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, riskienhallintaan, data-analytiikkaan ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme tukea myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä.

 

Contact us

Jari Viljanen

Jari Viljanen

Partner, Taloushallinnon palvelut, PwC Finland

puh. +358 (0) 20 787 7505

Seuraa ja osallistu