Taloushallinto

Tarjoamme tueksesi laadukkaat talousjohdon palvelut kun tavoitteesi on kasvu, kannattavuuden parantaminen tai liiketoiminnan kehittäminen.

Kun haluat taloushallinnolta enemmän, kokeneet talousjohtajamme auttavat

Nykyaikainen taloushallinto kattaa sekä rutiinitapahtumien tehokkaan ja automatisoidun käsittelyn että automatisoidun raportointiprosessin pilvipohjaisia ohjelmistoja hyödyntäen. Modernin taloushallinnon tuottama raportointi on luotettavaa, ajantasaista ja kustannustehokasta. Taloushallinto on liiketoiminnan kumppani ja tukee johtoa yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja toiminnan tehostamisessa. PwC on luotettava ja asiantunteva kumppani tukemaan yrityksesi yllättävää muutostilannetta tai tarvetta kehittää talousjohtoa systemaattisesti.  

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa CFO-, talous- ja controller-palveluita sekä taloushallinnon raportoinnin kehittämistä.

Ota yhteyttä

 

”Meillä oli tarve laajempiin palveluihin, ja kävin läpi tarkkaan kaikki isoimmat ja merkittävimmät alan tekijät. Päädyimme PwC:hen. Se on hyvämaineinen talo ja iso toimija, jolta saa apua eri tilanteisiin.”

Taloushallinnon palvelumme

CFO-palvelut

Tarjoamme liiketoimintasi tueksi kokeneen taloushallinnon osaajan valmentamaan ja kehittämään yrityksesi liiketoimintaa kanssasi. Palvelumme soveltuu sinulle tilanteissa, joissa CFO-, talousjohtaja- tai controller-tarpeesi on väliaikainen tai osa-aikainen. Tarjoamme yrityksellesi myös yksittäisiä ja tarpeen mukaisia taloushallinon palveluita sekä muita monipuolisia neuvontapalveluita.

Lue lisää

 

Talousprosessit, raportointi ja järjestelmät

Palvelumme räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Kartoitamme yhdessä kanssanne olemassa olevien talousprosessien, raportointiprosessien ja järjestelmien nykytilanteen ja pohdimme kehityskohteita. Palvelumme sopii yrityksellesi, jos haluat parantaa taloushallinnon prosessejasi, johdon raportointia tai sinulla on tarpeita järjestelmiin liittyen.

Lue lisää

Miksi PwC?

Tarjoamme liiketoimintasi avuksi kokeneen taloushallinnon osaajan, joka sparraa ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa, prosesseja ja raportointia. Tarpeesi voi olla joko yksittäinen hanke tai jatkuva tuki; palvelumme on aina räätälöity tarpeittesi mukaan.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla pystymme tukemaan yritystäsi myös mm. vero- ja lakipalveluihin, yritysjärjestelyihin, omistajastrategiaan, riskienhallintaan, data-analytiikkaan ja tilintarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme tukea myös kasvavia ja kansainvälistyviä yrityksiä.

Ota yhteyttä

Marko Korkiakoski

Marko Korkiakoski

Partner and Private Company Services Leader of PwC Finland and EMEA Startup/Scaleup Network Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7220

Seuraa ja osallistu