Yritysjärjestelyiden ja pääomasijoittamisen oikeudelliset palvelut

On tavoitteenasi sitten yritysosto tai -myynti Suomessa tai ulkomailla, yhteisyrityksen perustaminen, pääomasijoituksen tekeminen tai saaminen tai vaikkapa konsernin sisäinen uudelleenorganisointi, tarjoamme järjestelysi tueksi kokonaisvaltaiset oikeudelliset palvelut. Ne kattavat haluamassasi laajuudessa muun muassa järjestelyn strategisen suunnittelun ja strukturoinnin, due diligence -tarkastuksen, transaktiodokumentaation laadinnan ja neuvottelut sekä mahdollisen täytäntöönpanon jälkeisen integraatiotuen.

Asiakkaamme arvostavat käytännönläheistä, tehokasta ja asiakaslähtöistä työskentelytapaamme. Tarjoamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella siten, että pystyt keskittymään mahdollisimman tehokkaasti päivittäiseen työhösi myös järjestelyn aikana.

Jokainen tiimimme jäsen on työskennellyt johtavissa liikejuridiikkaan keskittyvissä asianajotoimistoissa. Erotumme kilpailijoistamme erityisesti saumattomalla tuella, jonka saamme taloudellisilta neuvonantaja-, vero- ja muilta kollegoiltamme Suomessa ja ulkomailla. Kansainvälisissä järjestelyissä käytössäsi on myös ainutlaatuinen PwC Legal Network -kumppaniverkostomme.

M&A Legal -palvelumme:

  • Yritysmyynnit ja -ostot
  • Liiketoimintakaupat
  • Kansainväliset järjestelyt
  • Yhteisyritykset
  • Kiinteistötransaktiot
  • Pääomasijoitukset
  • Puolustusstrategiat.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Ota yhteyttä

Elina Kumpulainen

Elina Kumpulainen

Partner, Legal, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7907

Joni Painilainen

Joni Painilainen

Partner, Legal, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8803

Tero Malmivaara

Tero Malmivaara

Partner, Legal, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7684

Seuraa ja osallistu