Corporate Finance

Taloudellinen neuvonantajasi kaikilla yritysjärjestelyiden osa-alueilla

Yritysmyynnit, yritysostot, MBO-järjestelyt, rakenne- ja omistusjärjestelyt, taloudelliset analyysit, vieraan ja/tai oman pääoman ehtoisen rahoituksen järjestäminen, elinkaarihankkeet (PPP), arvonmääritykset, omistajastrategiset selvitykset.

Neuvontapalvelut myyjälle

Me otamme kokonaisvastuun myyntiprosessin toteuttamisesta. Osallistumisemme alkaa optimaalisen myyntiprosessin ja -taktiikan kehittämisestä sekä sijoitustarinan laatimisesta. Autamme valitsemaan oikean myyntiprosessin, mikä voi olla kahden osapuolen välinen neuvottelu, kohdennettu myyntiprosessi tai huutokauppaprosessi. Avustamme myyntiprosessissa alusta loppuun markkinointimateriaalien laatimisesta oikean ostajan löytämiseen ja lopullisiin neuvotteluihin. 

Neuvontapalvelut ostajalle

Otamme kokonaisvastuun yritysostoprosessin hoitamisesta ja räätälöimme palvelumme tilanteesi mukaan. Tyypillisesti yritysostoissa vastaamme prosessin ja muiden neuvonantajien työn koordinoinnista, taktiikassa avustamisessa, arvonmäärityksessä ja neuvotteluissa. Tarjottavat palvelut voivat sisältää myös esimerkiksi ostokohteiden kartoitusta, taloudellista mallinnusta ja avustamista transaktion rahoituksen hankinnassa.

Miksi PwC?

 

Olemme osa PwC-ketjun vahvaa, kansainvälistä Corporate Finance -verkostoa.

Kansainvälinen verkosto

Toimimme paikallisesti, mutta olemme osa PwC-ketjun vahvaa, kansainvälistä 2 500 asiantuntijan maailmanlaajuista Corporate Finance -verkostoa. Paikallisen asiantuntemuksemme, kansainvälisen verkostomme ja toimiala-asiantuntijoidemme avulla varmistat yritysjärjestelyjen onnistumisen.

 

Tavoitamme yhtiöt kaikissa niissä maissa, joissa PwC toimii.

Suhteet

Meillä on kattava ja laaja verkosto, jonka avulla tavoitamme pienet, keskisuuret ja suuret yhtiöt kaikissa niissä maissa, joissa PwC toimii.

 

Neuvonantopalvelumme perustuvat kokemukseen ja viimeisimpään markkinaymmärrykseen.

Transaktiokokemus

Neuvonantopalvelumme perustuvat kokemukseen ja viimeisimpään markkinaymmärrykseen, koska tiimillämme on takana merkittävä määrä toteutettuja yrityskauppoja.

 

Voimme tarjota laajan valikoiman muita yritysjärjestelyissä tarvittavia palveluita.

Osaaminen

Voimme tarjota laajan valikoiman muita yritysjärjestelyissä tarvittavia palveluita liittyen strukturointiin, due diligence -tarkastuksiin, IFRS-raportointiin tai -integraatioon.

 

Voit luottaa neuvojemme puolueettomuuteen.

Riippumattomuus

Voit luottaa neuvojemme puolueettomuuteen, koska emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn rahoittajaan tai muuhunkaan tahoon.

 

Ota yhteyttä

Kimmo Vilske

Kimmo Vilske

Partner, Corporate Finance Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7938

Hannu Keränen

Hannu Keränen

Partner, Corporate Finance, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7951

Pasi Mäenpää

Pasi Mäenpää

Partner, Corporate Finance, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7918

Seuraa ja osallistu