Julkisen sektorin tilintarkastus

Tarjoamme korkeakouluille, valtionhallinnon erityisyhtiöille ja seurakunnille riippumatonta ja laadukasta lakisääteistä tilintarkastusta sekä muita julkishallintoon ja -talouteen liittyviä tarkastus-, koulutus- ja konsultointipalveluita.

EU-, Business Finland- ja muut julkisrahoitteiset hankkeet

Olemme yksi Suomen johtavista julkisrahoitteisten hankkeiden tarkastajista. Meillä on erittäin laaja ja kattava kokemus sekä julkisten että yksityisten yhteisöjen erilaisten julkisrahoitteisten hankkeiden tarkastuksista. 

Kokemuksemme kattaa mm. seuraavat keskeiset hanketyypit:

Business Finland, Suomen Akatemia, ensimmäisen tason valvonta (FLC-tarkastukset), ESR-, EAKR-, LIFE-, TACIS- ja INTERREG-hankkeet, EU- puiteohjelman hankkeet sekä Horizon2020 -hankkeet.

Autamme asiakkaitamme löytämään hankerahoituksen hallinnoinnin ja raportoinnin kannalta parhaat vaihtoehdot ja käytännöt. Hankkeiden tarkastusprosessit ja muut asiantuntijapalvelumme on suunniteltu joustaviksi ja asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.

Yhteisöt ja säätiöt

Yhtiöiden ja säätiöiden sekä muiden yhteisöjen lakisääteiset tilintarkastukset tehdään riippumattomasti ja laadukkaasti noudattaen yhteisöjä koskevia lakeja, tilintarkastuslakia sekä hyvää tilintarkastustapaa. 

Yliopistojen tilintarkastus

Yliopistojen tilintarkastuksessa noudatetaan tilintarkastuslakia ja kansainvälisiä tilintarkastuksen standardeja. PwC on mukana useissa yliopistojen tilintarkastustoimeksiannoissa, joten meiltä löytyy kattavasti asiantuntemusta yliopistojen kirjanpitoon ja verotukseen liittyvissä asioissa.

 

Hansel – PwC on valtionhallinnon sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen palveluiden sopimustoimittaja

PwC on yksi valtionhallinnon sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen palveluiden sopimustoimittajista. Sopimus koskee vuosia 2019–2025. PwC:n tuottamia palveluita voi hankkia Hanselin dynaamisen hankintajärjestelmän DPS:n kautta. 

Meillä on pitkä ja kattava kokemus julkisen sektorin sisäisestä tarkastuksesta ja tilintarkastuksesta. Tarjoamme käyttöönne kokeneet asiantuntijamme, jotka ymmärtävät julkisen sektorin vaatimat erityispiirteet tarkastustoiminnassa. Keskustelemme mielellämme kanssanne odotuksistanne, jotta pystymme huomioimaan juuri teidän tarpeenne ja suunnittelemaan arvoa luovan tarkastuksen.

Yhteystiedot:

PricewaterhouseCoopers Oy, tilintarkastusyhteisö
PL 1015
00101 Helsinki

puh. 020 787 7000 (ma–pe klo 8–16)
asiakaspalvelu@fi.pwc.com

 

Seuraa ja osallistu