Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Sidosryhmät

Monipuolista yhteistyötä

Yhteistyön tavoitteena on verkostoitua meille tärkeiden tahojen kanssa sekä kerätä ja jakaa liiketoiminnalle ja asiakkaille oleellista tietoa. Tärkeää on myös se, että valitut toimijat kehittävät ja vievät eteenpäin meille tärkeitä asioita.

Yritysvastuukatsauksessamme on esitelty tapamme hoitaa sidosryhmäsuhteita ja sidosryhmien meitä kohtaan asettamia odotuksia. Sidosryhmäsuhteita johtaa johtoryhmämme osana normaalia liiketoiminnan johtamista. Asiakkaidemme osalta keskeinen vuorovaikutuksen kanava on vuosittain toteutettavat asiakastyytyväisyyskyselyt. Henkilöstömme osalta keskeisiä kanavia mielipiteiden kuulemiseen ovat vuosittainen henkilöstökysely (Global People Survey) sekä työntekijöitä virallisesti edustava People-ryhmä.

 

Opiskelijat

Yhteistyö oppilaitosten kanssa on vilkasta. Merkittävimmät yhteistyökumppanimme ovat Aalto-yliopisto ja Hanken. Näiden lisäksi teemme yhteistyötä useiden opiskelijajärjestöjen kanssa.

Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia riveihimme, minkä takia oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää. Yhteistyöllä on merkittävä vaikutus työnantajamielikuvan ylläpitämiseen ja rakentamiseen. 

Haluamme vastavuoroisesti jakaa osaamistamme opiskelijoille sekä tuoda esiin mahdollisuuksia, joita pystymme työnantajana tarjoamaan. Tilikaudella 2018 toimimme sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun että Hankenin Partner-yrityksenä ja teimme aktiivisesti yhteistyötä yliopistojen ylioppilaskuntien ja ainejärjestöjen kanssa ympäri Suomen.

 

Yrittäjyys

Tuemme yrittäjyyttä monin eri tavoin.

 

Ota yhteyttä

Hannu Suonio

Hannu Suonio

Partner, Markets Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8552

Seuraa ja osallistu