Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Kokenut asiantuntija

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö edellyttää asiantuntijoiltamme ajan tasalla pysymistä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä urallaan ja odotamme heiltä aloitteellisuutta sekä kykyä tarttua tarjolla oleviin tilaisuuksiin.

Kun haluat aloittaa keskustelun siirtymisestä PwC:lle, lähetä avoin hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta ja kerro minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. HR-tiimimme ohjaa hakemuksesi osaamisalueestasi vastaavalle asiantuntijalle ja varmistaa, että prosessi etenee sujuvasti.

Kokeneempien asiantuntijoiden osaamisen ja suorituksen johtamisessa käytämme PwC Professional -viitekehystä, joka on keskeinen tukijalkamme. PwC Professional -viitekehys kokoaa yhteen osaamisen ja toimintatavat, joita meiltä odotetaan ja joita haluamme kehittää asiantuntijoissamme.

PwC Professional -mallissa on määritelty viisi osa-aluetta (Whole leadership, Business acumen, Technical capabilities, Global acumen, Relationships), joiden mukaiset odotukset on kuvattu kaikille uratasoille ja joita seurataan uran edetessä.

Tuemme vahvasti erilaisten alaan liittyvien tutkintojen suorittamista (esim. KHT, CFA).

The PwC Professional

 

 

Ota yhteyttä

Anni Sokka

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Seuraa ja osallistu