Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Veroanalytiikka

Veroanalytiikka mahdollistaa syvällisen ymmärryksen yrityksen liiketoiminnan verotuksellisesta ympäristöstä, prosesseista, riskeistä ja säästömahdollisuuksista. Se tarjoaa selkeyttä, varmuutta ja läpinäkyvyyttä menneisiin, nykyisiin ja tulevaisuuden verotuksellisesti merkittäviin päätöksiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Lähestymistapamme veroanalytiikkaan

Avustamme jatkuvasti asiakkaitamme juuri heille sopivilla analytiikkaratkaisuilla. Tarjoamme laajasti erilaisia veroanalytiikkapalveluita as-is-tyyppisistä transaktioanalyyseistä räätälöityihin, jatkuvasti uudella datalla päivittyviin dashboardeihin. Lisäksi voimme tukea erilaisten ratkaisujen käyttöönotossa ja ylläpidossa esimerkiksi työpajojen, koulutustilaisuuksien ja muun ohjeistuksen kautta.

Tarjoamme veroanalytiikkaa muun muassa näillä alueilla:
  • Yritysverotus
  • Siirtohinnoittelu
  • Kiinteistöportfolioiden verohallinta
  • Arvonlisävero
  • Hankinta- ja tavaravirta
  • Tulli

Esimerkkejä veroanalytiikan osaamisalueistamme:

Arvonlisäveroanalyysit

Arvonlisäverotuksen oikeellisuudesta varmistuminen on monivaiheinen prosessi, jossa voimme avustaa koko prosessin aikana esimerkiksi osto- ja myyntilaskujen transaktiotasoisessa verokohtelun määrittämisessä, toimittaja- ja asiakastietojen automaattisessa oikeellisuuden tarkastamisessa ja lopullisen veroilmoitusprosessin automatisoinnissa.

Toimitusketjuanalyysit

Globalisaation kiihtyminen ja yhä monimutkaistuvat kauppasopimukset ja -ehdot luovat haastavan toimintaympäristön monille asiakkaillemme. Tässä voimme avustaa esimerkiksi analysoimalla toimitusehtoja ja kaupankäyntimaita.

Räätälöidyt visualisoinnit

Visualisointi tarjoaa mahdollisuuden tarkastella eri liiketoiminta-alueita ylätason mittareilla, mutta tarjoaa myös nopean keinon porautua yksityiskohtiin. Luomme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, joissa korostuvat heille tärkeät näkymät ja avainindikaattorit. Visualisointi voi keskittyä esimerkiksi arvonlisäveroanalyysiin, toimitusketjuanalyysiin, kiinteistöportfolion hallintaan tai yrityksen tulos- ja kustannusanalyyseihin.

Kiinteistöportfolioiden verohallinta

Laajojen kiinteistöportfolioiden verotuksen hallinta voi olla haastavaa ja työlästä, erityisesti kun sekä portfolio että lainsäädäntö päivittyvät jatkuvasti. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus kiinteistöportfolioiden verohallinnasta ja voimme avustaa asiakkaitamme esimerkiksi kiinteistöjen säästökartoituksissa ja kiinteistöportfolioiden veroilmoitusten automatisoinnissa.

Lue lisää täältä

Ota yhteyttä

Antti Hyttinen

Antti Hyttinen

Partner, Tax & Legal Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7742

Jari Kärkkäinen

Jari Kärkkäinen

Vero- ja lakiteknologia, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7487

Maarit Pokkinen

Maarit Pokkinen

Partner, Välillinen verotus, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7864

Seuraa ja osallistu