Talo täynnä mahdollisuuksia

 

Tarkoituksemme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista yhteiskunnan merkittäviä ongelmia. Onnistuaksemme tässä, tarvitsemme jatkuvasti uusia ja erilaisia osaajia monipuolisiin tehtäviin luomaan kestäviä ratkaisuja. Meiltä löydät mielenkiintoisia tehtäviä – olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi konkari. Tutustu siis tarjoamiimme mahdollisuuksiin. Jos et löydä juuri sinulle kiinnostavaa paikkaa, voit lähestyä meitä myös avoimella hakemuksella.

Avoimet työpaikat PwC Suomi

Avoimet työpaikat Strategy& 

Avoin hakemus / open application

Lisäarvontuottajat-podcast

Lisäarvo mitä? Ei kai kyseessä vaan ole jälleen yksi tylsä konsulttipodcast..?

Ei missään tapauksessa. Tässä podissa käsitellään työelämän ydinkysymyksiä uran alkuvaiheilla olevien ihmisten perspektiivistä. Aidosti ja rehellisesti. Pöydällä on kysymyksiä mm. ylennyksistä, alan vaihtamisesta, kärsivällisyydestä ja johtamisesta. Mitä huipulle pääseminen vaatii ja missä se huippu edes sijaitsee?

Sarjan vieraskattaus koostuu omilla aloillaan ansioituneista henkilöistä, jotka jakavat ajatuksensa työelämässä pärjäämisestä. 

Lisäarvontuottajat Spotifyssa joka tiistai! Tervetuloa mukaan!

Kuuntele täällä

Lisäarvontuottajat podcast

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Vinkkejä työnhakuun

Benita Piela

Viisi vinkkiä ensimmäisen oman alan työpaikan etsintään

Kuinka saada se ensimmäinen oman alan työpaikka? Trainee-rekrytointiemme parissa työskentelevä Benita kertoo nyt viisi parasta vinkkiään siihen, kuinka erottautua jopa satojen hakijoiden joukosta jo hakemusvaiheessa. 

Ella Maisonlahti

Soveltuvuusarvioinnit – miksi niitä käytetään ja miten niihin kannattaa valmistautua?

Soveltuvuusarvioinnit ovat varmasti monelle työnhakijalle tuttuja, mutta mitä niillä todellisuudessa tarkoitetaan ja miksi niitä käytetään?

Nora Klemelä

Oman osaamisen esille tuominen

Miten tuoda omat vahvuudet esille rekrytointiprosessin aikana? Tapa joka sopii yhdelle, ei välttämättä ole se paras tapa toiselle. Miten me PwC:llä pyrimme ottamaan huomioon jokaisen omat vahvuudet rekrytointiprosessissa?

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Tavoitteenamme PwC:llä on rakentaa jatkuvasti yhä inklusiivisempaa, tasa-arvoisempaa sekä yhteenkuuluvutta ja läpinäkyvyyttä vaalivaa kulttuuria.

Lue lisää

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Rekrytoinnin DEI (monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus) -periaatteemme

Kaikki rekrytointipäätöksemme tehdään syrjimättömästi, katsomatta esimerkiksi ikää, sukupuolta, kansalaisuutta, terveydentilaa, vammaisuutta, uskontoa, seksuaalista suuntautumista tai siviilisäätyä. Pyrimme siihen, että jokainen kokee kuuluvansa joukkoon ja olevansa arvostettu omana itsenään.

Pyrimme käyttämään työpaikkailmoituksissamme helposti ymmärrettävää kieltä, sekä välttämään sukupuolittuneita tai vaikeaselkoisia ilmaisuja. Ennalta määritetyt arviointikriteerit perustuvat siihen millaista osaamista, pätevyyttä, kokemusta ja kielitaitoa työtehtävistä suoriutuminen edellyttää.

Meille on helppo hakea: perinteisen haun lisäksi voit hakea useimpiin tehtäviimme myös vastaamalla muutamaan kysymykseen sekä linkkaamalla LinkedIn-profiilisi hakemukseen.

Hakijat arvioidaan ennalta määriteltyjen kriteereiden perusteella ja laadimme haastattelukysymykset kartoittamaan mahdollisimman hyvin hakijoiden tehtävään vaadittavaa osaamista ja taitoja. Valinnan objektiivisuutta lisätäksemme kaikki hakijat haastatellaan vähintään kahden henkilön toimesta.

Rekrytointeja tekeville henkilöille suunnataan koulutusta tiedostamattomista ajatusvinoumista, monimuotoisuuden edistämisestä sekä inklusiivisista rekrytointikäytänteistä. Arvojemme mukaisesti haastamme omaa ja muiden ajattelua rekrytointipäätöksiä tehdessämme, ja pyrimme minimoimaan ajatusvinoumat jokaisessa rekrytoinnin vaiheessa.  

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}
Your Page Title

Ota yhteyttä

Nora Klemelä

Nora Klemelä

Recruitment Lead, Assurance, PwC Finland

puh. +358 20 7878109

Siiri Koskilahti

Siiri Koskilahti

Recruiter, Advisory & Tax and Legal Services, PwC Finland

Benita Piela

Benita Piela

Trainee recruitments, PwC Finland

puh. +358 20 7878054

Siiri Nieminen

Siiri Nieminen

Employer brand & recruitment marketing, PwC Finland

Seuraa ja osallistu