Strategiamme

PwC Suomen strategia

Tavoitteenamme on olla asiakkaille paras kumppani asiantuntijapalveluissa ja auttaa heitä menestymään. Teemme yhdessä asiakkaiden kanssa matkaa ykköseksi. Katso strategiavideomme!

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jaa video

Yhdessä ykköseksi

Työelämä, teknologia ja markkinat ovat jatkuvassa muutoksessa. Digitalisaatio on teollisen aikakauden neljäs iso murros. Yritykset ja yhteisöt joutuvat päivittämään itsensä ja toimintansa uudelle asiakkaiden ja kilpailun vaatimalle tasolle. Samaan aikaan kansainvälistyminen, regulaatiomuutokset ja muut kannattavaan kasvuun liittyvät haasteet kirittävät yrityksiä muokkaamaan toimintaansa.

Meillä PwC:llä on osaaminen auttaa asiakkaitamme muutoksen ja kasvun kentällä. Samalla PwC:n Purpose eli tarkoituksemme toteutuu: rakennamme yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaisemme merkittäviä ongelmia. 

Toimintamme perustana toimivat neljä liiketoiminta-aluettamme: tilintarkastus- ja varmennuspalvelut, liikkeenjohdon konsultointi ja yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta ja lakipalvelut sekä segmenttilähtöinen eri osaamisalueet yhdistävä omistajayrittäjäpalvelut. Näistä kaikista haemme kasvua. 

Tämän lisäksi panostamme neljään erikseen nimettyyn alueeseen:
  • Yritysjärjestelyt: Tuemme asiakkaitamme yritysjärjestelyissä koko osaamiskirjollamme, entistä aikaisemmassa vaiheessa ja pidempään. 
  • Teknologia & digitalisaatio: Autamme asiakkaitamme luomaan uutta digitaalista liiketoimintaa sekä parantamaan omia prosessejaan teknologian avulla. 
  • Riskienhallinta: Tarjoamme asiakkaillemme liiketoiminnan riskeihin liittyvää neuvontaa hyödyntäen vahvasti teknologiaa ja dataa sekä kansainvälisen verkostomme vahvaa osaamista.
  • Finanssitoimiala: Finanssitoimiala on suuressa murroksessa. Tuemme asiakkaitamme muutoksessa ja palvelemme heitä kokonaisvaltaisesti monipuolisella osaamisellamme. 

Kasvumme ja menestyksemme kannalta on keskeistä, että tarjoamme parhaan työpaikan loistaville asiantuntijoillemme ja parhaan kokemuksen asiakkaillemme. Jokainen kohtaaminen kollegojen ja asiakkaiden kanssa on merkityksellinen. Teemme myös vahvaa yhteistyötä yli liiketoimintarajojen ja hyödynnämme fiksusti teknologiaa omassa toiminnassamme. 

Tavoitteenamme on olla asiakkaille paras kumppani asiantuntijapalveluissa ja auttaa heitä menestymään. Teemme yhdessä asiakkaiden kanssa matkaa ykköseksi.

Contact us

Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

CEO, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7257

Kaisa Heikkinen

Kaisa Heikkinen

Brand & Communications Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7906

Seuraa ja osallistu