Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Strategiamme

PwC Suomen Strategia - Yhdessä

PwC:n tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Tämä on strategiamme perusta ja kaikkia liiketoimintojamme yhdistävä voima. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta ja työpaikkana Suomen halutuin asiantuntijaorganisaatio, jossa arvojen mukainen toiminta, kuten toisistamme välittäminen ja hyvä johtaminen, on keskeistä.

Playback of this video is not currently available

PwC Suomen strategia 2024

PwC:n tarkoitus (purpose) on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Tämä on strategiamme perusta ja kaikkia liiketoimintojamme yhdistävä voima. 

Me PwC:läiset luomme parhaan työpaikan yhdessä arvojamme seuraten: suoraselkäisesti toimien, vaikuttaen, toisistamme välittäen, yhteistyötä tehden ja ajatteluamme haastaen – tämä kaikki näkyy joka päivä kohtaamisissamme kollegoidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa sekä toistemme kyvykkyydet ja yhdistämme osaamisemme. Tuemme yhdessä tekemistä yhteisillä työskentelytavoilla. 

Yhdessä tekeminen konkretisoituu siinä, miten hyvin yhdistämme osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme parhaiten. Tätä tukeaksemme luomme uuden ohjausmallin palveluille, jotka edellyttävät erilaisten osaamisten yhdistämistä. Kutsumme uuden mallin mukaisesti johdettuja ja toimitettuja palveluita integroiduiksi ratkaisuiksi. 

Uudistamme myynnin ja asiakasjohtamisen toimintamallimme monivuotisen ohjelman avulla, mikä auttaa meitä tuomaan asiakkaille entistä enemmän lisäarvoa ja parempia asiakaskokemuksia.

Jotta voimme jatkossakin olla merkityksellinen kumppani asiakkaillemme, meidän täytyy hyödyntää digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia ja dataa entistä tehokkaammin niin omassa toiminnassamme kuin palveluissamme. Nostammekin strategiakaudella PwC:läisten digitaidot uudelle tasolle. Jokainen PwC:läinen saa mahdollisuuden näiden tietojen ja taitojen opiskeluun sekä tilaa kokeilla uutta.

Miltä PwC sitten näyttää strategiakauden lopussa? Hyvältä. Onnelliselta. Innostavalta. Olemme asiakkaidemme ykkösvalinta, kun he miettivät, kuka voisi auttaa heitä ratkaisemaan heidän tärkeimpiä ongelmiaan. Kasvanut digi- ja dataosaaminen, erilaisten kompetenssien yhdistäminen asiakkaidemme eduksi sekä vahva ja aktiivinen myynnin ja asiakasjohtamisen kulttuuri erottavat meidät alan muista toimijoista. 

Olemme työpaikkana Suomen halutuin asiantuntijaorganisaatio, jossa arvojen mukainen toiminta, kuten toisistamme välittäminen ja hyvä johtaminen, on keskeistä. Luomme yhteiskuntaan luottamusta omalla toiminnallamme ja palveluidemme kautta sekä toimimalla esimerkillisesti hyvänä yrityskansalaisena.

 

Ota yhteyttä

Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

Partner, CEO, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7257

Kaisa Heikkinen

Kaisa Heikkinen

Brand & Communications Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7906

Seuraa ja osallistu