Työskentely ulkomailla

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet kansainvälisen kokemuksen hankkimiseen.

Kansainvälinen ura PwC:llä – Global Mobility

Meillä kansainvälisyys on läsnä päivittäin erilaisten kansainvälisten projektien, tiimien ja asiakkaiden kautta. Lisäksi PwC-ketjulla on maailmanlaajuinen Global Mobility -ohjelma, jonka kautta tuhannet PwC:läiset ympäri maailman lähtevät vuosittain ulkomaille töihin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet kansainvälisen kokemuksen hankkimiseen, sillä uskomme vahvasti, että kansainvälinen kokemus tukee työntekijöidemme urakehitystä ja antaa heille paremmat mahdollisuudet ja ymmärryksen toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Kansainväliset komennukset kestävät yleensä 6–24 kuukautta. Komennukselta kotimaahan palaavat henkilöt tuovat mukanaan paljon hyödyllistä tietoa, kontakteja ja uusia näkökulmia sekä kokemuksia, joita voimme hyödyntää tiimeissä liiketoiminta-alueesta riippumatta.

Meiltä on tällä hetkellä lukuisia työntekijöitä ympäri maailman ja olemme vastaanottaneet lukuisia työntekijöitä muista PwC-maista. Laajan Global Mobility -verkostomme avulla pystymme kuuntelemaan työntekijöidemme toiveita komennuksien kohdemaasta, kestosta ja työtehtävistä. 

Ota yhteyttä

Anni Sokka

Anni Sokka

Recruitment, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8864

Seuraa ja osallistu