Kansainvälinen työskentely

Kansainvälisen työskentelyn eri osa-alueiden onnistuminen vaatii tasapainottelua viranomais- ja raportointivelvoitteiden, kustannustenhallinnan ja tehokkaiden toimintatapojen välillä. Mahdollisuus työskennellä ulkomailla ja ulkomaantyöskentelyn tilanteiden laadukas hoitaminen ovat yritykselle tärkeitä keinoja tulevaisuuden kykyjen houkuttelemisessa, sitouttamisessa ja kehittämisessä.

Asiantuntijamme tukevat yritystäsi kaikissa kansainvälisen työskentelyn tilanteissa ja muodoissa (esim. kansainväliset rekrytoinnit, etätyöskentely toisessa maassa).

Autamme asiakkaitamme mm. työsopimusmallien ja yksittäisten sopimusten laatimisessa, työlupien ja viisumien hakemisessa, palkanmaksun/raportoinnin hoitamisessa sekä verotukseen, sosiaaliturvaan ja työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Suomesta ulkomaille

Avustamme yksityishenkilöitä Suomesta ulkomaille suuntautuvissa työskentelytilanteissa, joissa siirrytään työskentelemään paikallisesti toiseen maahan (esim. veroilmoitukset ja muut hakemukset/ilmoitukset). Laadimme lisäksi selvityksiä ulkomaantyöskentelyyn liittyvistä seikoista kuten työntekijän- ja työnantajan velvoitteista sekä vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä.

Ulkomailta Suomeen

Avustamme yksityishenkilöitä erilaisissa ulkomailta Suomeen suuntautuvissa tilanteissa, joissa ulkomailta muutetaan Suomeen työskentelemään paikallisesti (esim. veroilmoitukset ja rekisteröinnit). Laadimme lisäksi selvityksiä Suomessa työskentelyyn liittyvistä seikoista kuten työntekijän- ja työnantajan velvoitteista sekä vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä. Kauttamme on mahdollista saada tukea myös muihin maahanmuuttoon liittyvissä asioissa (mm. oleskelulupa) sekä ulkomaisen yhtiön palkkaraportoinnin järjestämisessä ja hoitamisessa. Tarjoamme myös HR-ammattilaisen tukea Suomeen liiketoimintoja perustettaessa ja laajennettaessa.

Ota yhteyttä

Harri Hirvonen

Harri Hirvonen

People and Organisation, PwC Finland

puh. +358 (0)50 337 8218

Seuraa ja osallistu