Kansainvälinen työskentely

Kansainvälisen työskentelyn eri osa-alueiden onnistuminen vaatii tasapainottelua viranomais- ja raportointivelvoitteiden, kustannustenhallinnan ja tehokkaiden toimintatapojen välillä. Mahdollisuus työskennellä ulkomailla ja ulkomaantyöskentelyn tilanteiden laadukas hoitaminen ovat yritykselle tärkeitä keinoja tulevaisuuden kykyjen houkuttelemisessa, sitouttamisessa ja kehittämisessä.

Asiantuntijamme tukevat yritystäsi kaikissa kansainvälisen työskentelyn tilanteissa ja muodoissa, kuten esimerkiksi kansainvälisissä rekrytoinneissa ja etätyöskentelyssä toisessa maassa. Olemme luotettava ja kotimainen laajan asiantuntemuksen omaava toimija, jonka kansainvälisen verkoston avulla voimme palvella sinua joustavasti noin 150 maassa.

Neuvomme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti erilaisissa kansainvälisissä tilanteissa, kuten

  • työsopimusmallien ja yksittäisten sopimusten laatimisessa
  • palkanmaksun/raportoinnin hoitamisessa 
  • verotukseen, sosiaaliturvaan ja työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä

Suomesta ulkomaille

Avustamme yksityishenkilöitä Suomesta ulkomaille suuntautuvissa työskentelytilanteissa, joissa siirrytään työskentelemään paikallisesti toiseen maahan. Avustamme esimerkiksi veroilmoitusten laatimisissa, rekisteröinneissä sekä muissa hakemuksissa ja ilmoituksissa. Laadimme lisäksi selvityksiä ulkomaantyöskentelyyn liittyvistä seikoista kuten työntekijän- ja työnantajan velvoitteista sekä vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä. Apunamme on PwC:n laaja, yli 150 maan kattava globaali asiantuntijaverkosto.

Ulkomailta Suomeen

Avustamme yksityishenkilöitä erilaisissa ulkomailta Suomeen suuntautuvissa tilanteissa, joissa ulkomailta muutetaan Suomeen työskentelemään paikallisesti. Avustamme esimerkiksi veroilmoituksissa, rekisteröinneissä sekä muissa hakemuksissa ja ilmoituksissa. Laadimme lisäksi selvityksiä Suomessa työskentelyyn liittyvistä seikoista kuten työntekijän- ja työnantajan velvoitteista sekä vero- ja sosiaaliturvakysymyksistä. Kauttamme on mahdollista saada tukea myös muissa maahanmuuttoon liittyvissä asioissa (mm. oleskeluluvat) sekä ulkomaisen yhtiön palkkaraportoinnin järjestämisessä ja hoitamisessa. Tarjoamme myös HR-ammattilaisen tukea Suomeen liiketoimintoja perustettaessa ja laajennettaessa.

Miksi PwC?

  • Työnantajavelvoitteiden, ennakkoperinnän, sosiaaliturvan, yksityishenkilöiden veroneuvonnan ja veroraportoinnin neuvonnan lisäksi tarjoamme työnantajille muun muassa palkkahallinnon palveluja, palkitsemiseen liittyvää neuvontaa, HR-neuvontaa sekä työoikeusneuvontaa. Meiltä saat kaiken saman katon alta.
  • PwC:llä palvelumme ovat kokonaisvaltaisia ja kokoamme asiantuntijatiimimme eri osaamisaloilta aina asiakkaamme tarpeiden mukaan. Laaja asiantuntijaverkostomme koostuu mm. verotuksen, yhtiöoikeuden, työoikeuden, palkitsemisen, arvonmäärityksen ja taloudellisen raportoinnin osaajista.
  • Olemme luotettava ja kotimainen laajan asiantuntemuksen omaava toimija jonka kansainvälisen verkoston avulla voimme palvella sinua joustavasti Suomessa sekä yli 150 maassa.

Ole meihin yhteydessä!

Ota yhteyttä

Harri Hirvonen

Harri Hirvonen

People and Organisation, PwC Finland

puh. +358 (0)50 337 8218

Heikki Liukkonen

Heikki Liukkonen

People and Organisation, PwC Finland

Essi Korpipää

Essi Korpipää

People and Organisation, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8086

Carita Espo

People and Organisation, PwC Finland

puh. +358 (0)20 7877503

Seuraa ja osallistu