Mikä on The New Equation?

Tarkoituksemme on rakentaa luottamusta yhteiskuntaan ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Tarkoituksemme ohjaamana haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta ja työpaikkana halutuin asiantuntijaorganisaatio. Yritys, joka houkuttelee parhaita osaajia, yhdistää ihmisen osaamisen teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin ja auttaa asiakkaita rakentamaan luottamusta ja luomaan kestäviä ratkaisuja.

Luottamus ja kestävät ratkaisut ovat uuden globaalin The New Equation -nimisen (suom. uusi yhtälö) strategiamme keskiössä. Yritykset ympäri maailmaa miettivät, miten vastata esimerkiksi ilmastonmuutoksen, teknologisen murroksen ja COVID-19-pandemian vaikutusten asettamiin haasteisiin.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan omia haasteitaan tehokkaammin ja kestävämmin sekä tuottamaan lisäarvoa omille sidosryhmilleen. 

It all adds up to The New Equation. 

Playback of this video is not currently available

1:56


Vaikutamme kestävillä ratkaisuilla

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ympäri maailman muodostamme ratkaisijoiden yhteisön. Yhdistämme osaamistamme monipuolisesti ja luomme kestäviä ratkaisuja yrityksille sekä heidän asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Yhdistämme rohkeat ideat laajaan osaamistamme ja hyödynnämme teknologiaa luodaksemme aitoja ja kestäviä ratkaisuja.


Luottamusta ei voi ostaa – se pitää ansaita

Luottamus ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt. Luottamus linkittää yhteen organisaatiot sekä niiden ihmiset, asiakkaat ja sidosryhmät, ja lopulta meidät kaikki. Luottamus ansaitaan jokaisessa kohtaamisessa, asiakaskokemuksessa, suhteessa ja ratkaisussa. 


Teknologian hyödyntämistä ihmisten johtamana

Ihminen ja teknologia kulkevat käsi kädessä. Yhdistämällä ihmisen kekseliäisyyden teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin luomme parempia ratkaisuja tehokkaammin ja kestävämmin. Hyödynnämme dataa entistä tehokkaammin niin palveluissamme kuin omassa toiminnassamme.


Huomioimme paikalliset asiakkaat ja markkinan

Suomessa toteutamme PwC:n globaalia strategiaa ottaen huomioon paikallisen markkinan ja asiakkaidemme tarpeet. Lisätietoa Suomen strategiasta löydät täältä.

Uusi yhtälö ratkaistaan yhdessä. Lue alta miten:

PwC:n tavoitteena on luoda globaalisti 100000 uutta työpaikkaa, Suomessa 1000 rekrytointia
PwC on julkaissut uuden, kaikille 155 PwC-maalle yhteisen strategian nimeltään The New Equation, uusi yhtälö. Strategian toteuttamiseksi PwC-ketjun yhtiöt investoivat seuraavien viiden vuoden aikana yhteensä 12 miljardia dollaria ja luovat yli 100 000 uutta työpaikkaa.
Luottamus ei ole hyllytavaraa

Yritysten on tänä päivänä ansaittava luottamus yhä useammalla osa-alueella ja samalla rakennettava luottamusta yhä laajempien sidosryhmien kanssa.

Ihmisten johtamaa digitalisaatiota

Teknologia yksin ei luo arvoa tai ratkaise ongelmia. Ainoastaan teknologian hyödyllinen käyttö rakentaa parempaa tulevaisuutta.


Ratkaisijoiden yhteisö

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ympäri maailman muodostamme ratkaisijoiden yhteisön. Yhdistämme osaamistamme monipuolisesti ja luomme kestäviä ratkaisuja yrityksille sekä heidän asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Haluatko osaksi tätä ratkaisijoiden yhteisöä?


Ota yhteyttä

Kauko Storbacka

Kauko Storbacka

Partner, CEO, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7368

Kaisa Heikkinen

Kaisa Heikkinen

Brand & Communications Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7906

Seuraa ja osallistu