Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

IFRS-raportointi

Yhtiöt, joiden osakkeet tai velkakirjat ovat julkisen kaupankäynnin kohteena, ovat velvollisia raportoimaan tilinpäätöksensä noudattaen IFRS-standardien säännöksiä. Muille yhtiöille IFRS-standardien noudattaminen on vapaaehtoista. Siirtyminen IFRS-standardeja noudattavaksi yhtiöksi tulee esille esimerkiksi yhtiön listautuessa noteeratulle markkinapaikalle.

IFRS-standardien käyttöönotto

Siirryttäessä suomalaisesta tilinpäätöskäytännöstä IFRS-tilinpäätöskäytäntöön, haasteellisimpia asioita ovat mm. kattavien IFRS:n mukaisten liitetietovaatimusten täyttäminen, rahoitusinstrumenttien kirjaamis- ja arvostusperusteiden omaksuminen sekä uusien standardien noudattaminen.

Räätälöity IFRS-koulutus

Räätälöity koulutus on tehokas tapa toteuttaa talousosaston ja yritysjohdon IFRS-koulutus. PwC:n IFRS-asiantuntijat suunnittelevat juuri yrityksesi tarpeita vastaavan koulutuksen; näin varmistat, että IFRS-koulutusohjelmanne auttaa päivittämään ja syventämään osaamistanne IFRS-raportoinnissa juuri niillä osa-alueilla, jotka ovat yhtiönne toiminnan kannalta olennaisia.

Miksi PwC?

Pitkäaikainen kokemuksemme listautumisprojekteista sekä IFRS-asiantuntemuksemme tarjoavat erinomaisen yhdistelmän osaamista listautumisen onnistuneeseen toteuttamiseen.

IFRS-standardit kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, mikä edellyttää standardien sekä tulkintojen seuraamista myös sen jälkeen, kun ensimmäinen IFRS:n mukainen tilinpäätös on julkaistu. Tarjoamme käyttöönne parhaan mahdollisen osaamisen, jotta voitte keskittyä liiketoimintaanne ja samalla ylläpitää IFRS-tietämystänne.

 

Viewpoint

Haluatko pysyä ajantasalla viimeisimmistä muutoksista IFRS-rintamalla? Viewpoint on PwC:n kansainvälinen IFRS-tietopankki. Viewpoint sisältää kattavasti uusimpia uutisia, julkaisuja, esimerkkejä parhaista käytännöistä, yksityiskohtaistaohjeistusta, webcasteja ja opiskelumateriaalia IFRS-standardeista.

Kirjaudu Viewpointiin

 

Lue lisää ajankohtaisista IFRS-aiheista

Ota yhteyttä

Netta Mikkilä

Netta Mikkilä

Partner, Accounting Consulting Services

puh. +358 (0)20 787 7386

Timo Ihamäki

Timo Ihamäki

Partner, Accounting Consulting Services

puh. +358 (0)20 787 7474

Seuraa ja osallistu