MyBusiness-työtila

Digitaalinen työtila on uusi ja sujuvampi tapa hoitaa tilintarkastukseen, vero- ja lakipalveluihin sekä neuvontapalveluihin liittyvät asiat.

MyBusiness-palvelun ominaisuudet

  • Etusivu
  • Tehtävät
  • Viestit
  • Arkisto

Etusivu

Näet yhdellä silmäyksellä uusimmat viestit ja tehtävät, jolloin asiat hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Etusivulta löydät myös toimialasi ajankohtaiset uutiset.

Tehtävät

Pysyt ajan tasalla siitä mitä ja milloin tapahtuu seuraavaksi. Tehtävien ansiosta voit vaivattomasti seurata toimeksiannon etenemistä sekä tulevia tapahtumia. MyBusiness lähettää ilmoituksen mobiililaitteeseesi tärkeän päivämäärän lähestyessä.

Viestit

Sähköpostiviestien sijaan voit käydä keskusteluja asiantuntijoidemme kanssa suoraan MyBusineksessä. Kommunikaatio useamman henkilön kesken on helppoa, kun kaikki osapuolet ovat mukana samassa viestiketjussa.

Arkisto

Löydät yrityksesi tärkeimmät asiakirjat helposti ja turvallisesti samasta paikasta. Dokumenttien hallinta on yksinkertaista, kun kaikki dokumentit löytyvät tehtäväkohtaisesti omista kansioistaan.

 

MyBusiness-työtilan kautta asiantuntijamme ja palvelumme ovat entistä lähempänä liiketoimintaasi. MyBusiness on uusi ja sujuvampi tapa hoitaa tilintarkastukseen, vero- ja lakipalveluihin sekä neuvontapalveluihin liittyvät asiat. Tarjoamme MyBusiness-työtilan veloituksetta käyttöösi, jotta asiointi meidän kanssa olisi entistä laadukkaampaa ja sujuvampaa.

MyBusiness on mukanasi kulkeva työtila.

Katso miten palvelu toimii.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jaa video

Contact us

Jani Järvensivu
Digital Services
puh. +358 (0)20 787 8571
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu