MyBusiness-työtila

Digitaalinen työtila on uusi ja sujuvampi tapa hoitaa tilintarkastukseen, vero- ja lakipalveluihin sekä neuvontapalveluihin liittyvät asiat.

Työtilat

Näet yhdellä silmäyksellä uusimmat tapahtumat toimeksiantosi työtilassa, jolloin asiat hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Työtilasta löydät myös oman toimeksiantotiimisi sekä toimialasi ajankohtaiset uutiset.

Viestintä ja ilmoitukset

Sähköpostiviestien sijaan voit käydä keskusteluja asiantuntijoidemme kanssa suoraan MyBusineksessä. Kommunikaatio useamman henkilön kesken on helppoa, kun kaikki osapuolet ovat mukana samassa viestiketjussa. Uusista lukemattomista viesteistä, tiedostoista ja kommenteista lähtee ilmoitus myös sähköpostiisi ja mobiililaitteeseesi.

Tiedostot

Löydät yrityksesi tärkeimmät asiakirjat helposti ja turvallisesti samasta paikasta. Dokumenttien hallinta on yksinkertaista ja voit kommentoida mitä tahansa ladattua tiedostoa. Saat myös ilmoituksen sähköpostiisi ja mobiililaitteeseesi uusimmista ladatuista tiedostoista ja kommenteista.

Materiaalipyynnöt

Tilintarkastus- ja veroilmoitustoimeksiantoihin liittyvät materiaalin lataukset hoituvat näppärästi MyBusineksen kautta. Asiantuntijatiimimme luo sinulle tarvittavasta materiaalista listan, johon pääset lataamaan tarvittavat tiedostot. Näin tietoturva säilyy hyvänä eikä tiedostoja tarvitse lähettää sähköpostitse.

MyBusiness on mukanasi kulkeva työtila

MyBusiness-työtilan kautta asiantuntijamme ja palvelumme ovat entistä lähempänä liiketoimintaasi. MyBusiness on uusi ja sujuvampi tapa hoitaa tilintarkastukseen, vero- ja lakipalveluihin sekä neuvontapalveluihin liittyvät asiat. Tarjoamme MyBusiness-työtilan veloituksetta käyttöösi, jotta asiointi meidän kanssa olisi entistä laadukkaampaa ja sujuvampaa.

MyBusiness on mukanasi kulkeva työtila.

Katso miten palvelu toimii.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jaa video

Contact us

Jani Järvensivu

Jani Järvensivu

Digital Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8571

Seuraa ja osallistu