Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Russian Desk

Neuvoja ja apua liiketoimintaan Venäjällä

Tilintarkastus

Venäjään liittyvät tilintarkastuspalvelumme ovat usein venäläisten tytäryhtiöiden taloudellisen raportoinnin varmentamista suomalaisen emoyhtiön näkökulmasta. Tarkastamme mm. sen, että Suomeen raportoidut luvut täsmäävät paikallisen kirjanpidon kanssa, ja että tarvittavien oikaisujen avulla saavutetaan emoyhtiön laskentaperiaatteiden mukainen raportointi.

Tarkastustoimet voivat sisältää sekä sisäisen kontrolloinnin että tilintarkastuksen piirteitä. Tarkastukset suunnitellaan ja toteutetaan aina jokaisen asiakkaan tarve ja tilanne huomioon ottaen.

Väärinkäytösten torjunta ja selvittäminen

Teemme asiakkaillemme taustatutkimuksia uusista yhteistyökumppaneista, asiakkaista, alihankkijoista tai muista sidosryhmistä. Koulutamme yrityksiä korruption ja väärinkäytösten ehkäisyyn. Mikäli yrityksesi on joutunut väärinkäytöksen kohteeksi, autamme tutkimuksissa.

Veropalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme Venäjän tulo- ja arvonlisäverotukseen liittyvää neuvontaa.

Sisäinen tarkastus

Teemme asiakkaillemme sisäistä tarkastusta joko kokonaan tai osittain ulkoistettuna palveluna. Pystymme tukemaan yrityksenne sisäisen tarkastuksen organisaatiota myös Venäjällä.

Ulkoistetun sisäisen tarkastuksen etuja ovat mm. resurssien joustavuus ja monipuolisuus, työmenetelmien kehitys ja kustannusten läpinäkyvyys. Suurienkaan sisäisen tarkastuksen organisaatioiden ei ole mahdollista eikä järkevää kattaa omalla henkilökunnallaan kaikkea sitä ammattiosaamista, mitä nykyaikainen korkeatasoinen tarkastustoiminta edellyttää.

Miksi PwC?

Palvelemme Venäjällä jo toimivia sekä siellä toimintaansa aloittavia yrityksiä. Käytössämme on myös paikallisten PwC:n toimistojen asiantuntemus ja avullamme löydät oikeat kontaktit tarvittaviin asiantuntijoihimme Venäjällä.

Ota yhteyttä

Seija Miettinen

Seija Miettinen

Russian Desk Leader, Audit and Assurance services

puh. +358 (0)20 787 8254

Kauko Storbacka

Kauko Storbacka

Partner, Advisory Leader

puh. +358 (0)20 787 7368

Mirva Laaksonen

Mirva Laaksonen

Partner, Corporate Taxation

puh. +358 (0)20 787 7261

Seuraa ja osallistu