EU Gateway -ohjelma

 

Oletko kiinnostunut Aasian markkinoista? Hae mukaan EU Gateway -ohjelmaan!

Euroopan komissio tukee pieniä ja keskisuuria yrityksiä pääsyssä Aasian markkinoille seuraavan viiden vuoden ajan. EU Gateway / Business Avenues on vienninedistämisohjelma, joka auttaa eurooppalaisia kasvuyrityksiä pääsyssä Aasian markkinoille. PwC tekee yhteistyötä komission ja muiden vienninedistämistahojen kanssa, jotta suomalaisten yritysten olisi helppoa lähteä valloittamaan maailmaa. 

EU Gateway -ohjelma helpottaa eurooppalaisten kasvuyritysten pääsyä Aasian markkinoille. Ohjelmaan valituille yrityksille tarjotaan tietoa ja valmennusta kohdemarkkinoista, etukäteen sovittuja tapaamisia mahdollisten liikekumppaneiden kanssa, osallistumisia toimialojen keskeisiin tapahtumiin sekä räätälöityä valmennusta ennen matkaa ja tukea matkan jälkeen.

Jos yrityksesi on ollut olemassa jo 5 vuotta ja teillä on osoittaa tilinpäätöstietoja kolmen vuoden ajalta, yrityksen pääomistus ja pääkonttori on Euroopan unionin alueella, olette jo laajentaneet toimintaanne EU:n ulkopuolelle ja teillä on osoittaa, että organisaatio on valmis laajentamaan toimintaa seuraavaksi Aasian markkinoille, löydät lisää tietoa hakukriteereistä sekä tapahtumakalenterin täältä.

 

Contact us

Marko Korkiakoski

Partner, Private Company Services Leader

puh. +358 (0)20 787 7220

Mari Vähäsöyrinki

Private Company Services

puh. +358 (0)20 787 7755

Seuraa ja osallistu