Avoin raportti -kilpailun tulokset 2005–2017

Tulokset 2017

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti Suomen UNICEF, kunniamaininta myönnettiin HelsinkiMissiolle ja Kirkon Ulkomaanavulle. Pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti Hämeen Partiopiiri, kunniamaininnan saivat Helsingin ensikoti ja Hankasalmen 4H-yhdistys.

Tulokset 2015

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti HelsinkiMissio. Kunniamaininnan sai Kirkon Ulkomaanapu. Pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voiton jakoivat Hämeen Partiopiiri ry ja Zimbabwen Aids-orvot ry.

Tulokset 2014

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti Suomen Kansallisoopperan säätiö, kunniamaininnan sai Suomen Latu ry. Pienten sarjassa voiton vei Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry, ja kunniamaininta myönnettiin Emmaus Helsinki ry:lle.

Tulokset 2013

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjassa voiton vei John Nurmisen Säätiö, kunniamaininta myönnettiin Suomen Unicefille. Pienten sarjan voittaja oli Diabetestutkimussäätiö, ja kunniamaininta meni kollektiivisesti partiojärjestöille (Suomen PartiolaisetPääkaupunkiseudun Partiolaiset ja Hämeen Partiopiiri).

Tulokset 2012

Suurten sarjassa voiton vei Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, ja kunniamaininnat myönnettiin John Nurmisen säätiölle sekä Invalidiliitto ry:lle. Pienten sarjan voittajaksi valittiin Suomen Lentopalloliitto ry. Kunniamaininnan saivat HelsinkiMissio ry sekä Hämeen Partiopiiri ry.

Tulokset 2011

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voiton vei Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ja pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan paras oli Kaakonkulman Kulttuurimylly. Kunniamaininnat jaettiin suurten sarjassa Kriminaalihuollon tukisäätiölle ja pienten sarjassa Autismi- ja Aspergerliitolle.

Tulokset 2010

Suomen OsteoporoosiliittoSuomen Unicef ja Pääkaupunkiseudun Partiolaiset veivät voiton vuoden 2010 Avoin raportti -kilpailussa. Kunniamaininnat jaettiin Suomen Pipliaseuralle ja Zimbabwen AIDS-orvoille.

Tulokset 2009

Voiton veivät Elämä On Parasta Huumetta, Epilepsialiitto ja Nyyti. Kunniamaininnat annettiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitollePirkanmaan Hoitokodille ja A-klinikkasäätiölle.

Tulokset 2008

Isojen yhdistysten ja säätiöiden sarjassa voiton vei Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiö. Pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti Vailla vakinaista asuntoa rySuomen Pipliaseura ry sekä Nuorten ystävät ry saivat kunniamaininnan suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjassa. Kunniamaininnan pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjassa sai Suomen Pelastuskoiraliitto.

Tulokset 2007

Suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan voitti vuonna 2007 Sininauhaliitto ja pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjan Zimbabwen AIDS-Orvot. Raati antoi lisäksi kunniamaininnan suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjassa Folkhälsanille ja pienten yhdistysten ja säätiöiden sarjassa Jyväskylän Sotainvalidien Asuntosäätiölle.

Tulokset 2006

Isojen yhdistysten sarjan voitti vuonna 2006 Kuulonhuoltoliitto (nyk. Kuuloliitto), pienten yhdistysten sarjan Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ja apurahasäätiöiden sarjan Liikesivistysrahasto. Raati antoi lisäksi kunniamaininnan suurten yhdistysten sarjassa Suomen Mielenterveysseuralle.

Tulokset 2005

Vuoden 2005 voittajaksi valittiin yksimielisesti Kehitysvammaliitto. Kunniamaininnan saivat Suomen MielenterveysseuraSuomen Liikunta ja Urheilu sekä kehitysvammaisten taiteilijayhdistys Kirsikoti.

 

Vuosi 2016 oli kilpailussa välivuosi.

Ota yhteyttä

Jaana Salmi

Jaana Salmi

Audit and Assurance, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7326

Seuraa ja osallistu