Tietosuojakäytäntömme

 

Tämä käytäntö päivitettiin viimeksi 21. toukokuuta 2018.

View this page in English

Yhteenveto

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä tietoa keräämme sinusta, mihin käytämme tätä tietoa ja kenelle sitä luovutamme. Siinä kerrotaan myös mitä omia tietojasi koskevia oikeuksia sinulla on sekä yhteystiedot, josta voit kysyä lisää. Tekstissä olevista linkeistä pääset yksityiskohtaisempiin kuvauksiin.

Laajuus

PwC on sitoutunut suojelemaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, miten PwC Suomi käsittelee henkilötietoja, jotka on kerätty Suomen PwC:n sivustojen kautta ja jotka on linkattu tähän tietosuojakäytäntöön (jäljempänä “Verkkosivustot”). Huomaathan, että kun olet tekemisissä ja/tai kommunikoit jonkun muun kuin PwC Suomen kanssa, tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta.

Jokainen jäsenyhtiö PwC-verkostossa on erillinen oikeushenkilö.  Näiden muiden PwC:n jäsenyhtiöiden verkkosivustojen rekisterinpitäjiä ovat yksi tai useampi tässä luetelluista jäsenyhtiöistä. Lisätietoja saat osoitteessa www.pwc.com/structureKatso täältä luettelo maista, joissa PwC-jäsenyhtiöt toimivat.

Joillakin muilla PwC:n jäsenyhtiöiden verkkosivustoista saattaa olla tietosuojakäytäntöjä, jotka eroavat tästä ja/tai sisältävät paikallisen lain vaatimusten mukaista lisätietoa. Katsothan tietosuojakäytännöt sivustoilla joilla vierailet ymmärtääksesi, miten ne keräävät ja käsittelevät tietojasi. Siirtymällä mille tahansa sivustoille, jotka ovat saatavilla verkkosivustoilla, tai niiden sisältämään sisältöön, a) vahvistat lukevasi nuo kyseiset tietosuojakäytännöt ja b) lain vaatimassa määrin annat luvan henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön noissa tietosuojakäytännöissä esitetyllä tavalla.

Tässä tietosuojakäytännössä tietojasi kutsutaan välillä “henkilötiedoiksi” tai “henkilökohtaisiksi tiedoiksi”. Joskus viittaamme henkilötietojesi käsittelyyn, keräämiseen, suojeluun ja säilyttämiseen yhdessä tällaisten henkilötietojen “käsittelynä”.

Käyttämällä Verkkosivustoja ja antamalla henkilötietoja meille vahvistat lukeneesi tämän tietosuojakäytännön sekä annat tietosuojalainsäädännön edellytysten mukaisesti hyväksyntäsi tällaisten henkilötietojen keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen PwC-verkostolle ja kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kolmansien osapuolien linkit

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, joita PwC Suomi ei hallinnoi ja jotka eivät noudata PwC Suomen tietosuojakäytäntöjä. Kun siirryt linkistä kolmannen osapuolen sivustolle, PwC Suomen tietosuojakäytännöt eivät enää ole voimassa. Kehotamme sinua lukemaan kolmannen osapuolen sivuston tietosuojakäytännön ennen kuin luovutat henkilötietoja, joista sinut voi tunnistaa.

Henkilötietojen kerääminen

Kun käytät Verkkosivustojamme, saatamme kerätä sinusta ja käytöstäsi tietoja myös evästeiden ja analytiikkatyökalujen kautta. Keräämme sinusta tietoja, joista sinut voi tunnistaa, kuten nimesi, työtehtäväsi, yrityksesi nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja joko suoraan sinusta tai yhdistämällä Verkkosivustojen kautta keräämäämme tietoa muilla keinoin keräämiimme ja ylläpitämiimme henkilötietoihin (mm. asiakkuudenhallintajärjestelmät tai tunnistus- ja pääsynhallintajärjestelmät, ml. IP-osoitteet) tai joita saamme sosiaalisesta mediasta tai muilta kolmannen osapuolen sivustoilta. Alla on joitakin esimerkkejä siitä, mitä henkilötietoja PwC Suomi sinusta voi kerätä.

  • sisällön haku ja selaaminen
  • uutiskirjeiden ja/tai julkaisujen tilaaminen
  • osallistuminen ilmoitustaulujen tai keskustelu- ja viestipalstojen keskusteluihin
  • erilaisiin kyselyihimme osallistuminen
  • tapahtumiin rekisteröityminen
  • ansioluetteloiden tai työhistoriatietojen antaminen
  • lisätietojen pyytäminen meiltä
  • Verkkosivustoillamme käyminen samalla, kun olet kirjautuneena sosiaaliseen mediaan
  • antamalla meille käyntikorttisi tai muita yhteystietoja.

Tarkoituksenamme ei ole kerätä arkaluontoista tietoa Verkkosivustojemme välityksellä, ellei laissa näin edellytetä. Esimerkkejä arkaluontoisista tiedoista ovat etniseen alkuperään liittyvät tiedot, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset, ammattiliiton jäsenyys, fyysinen tai henkinen terveys, geneettiset tiedot, biometriset tiedot, sukupuolielämä tai seksuaalinen suuntautuminen sekä rikosrekisteritiedot. Pyydämme, että et anna tällaisia arkaluontoisia tietoja käyttäessäsi Verkkosivustojamme. Jos haluat luovuttaa meille arkaluontoisia tietoja, tämä luovuttaminen merkitsee nimenomaista laissa tarkoitettua suostumustasi, silloin kun suostumuksesi tarvitaan, jotta voimme kerätä ja käyttää tätä tietoa tietosuojakäytännössämme kuvatuilla tavoilla tai sen mukaan, mitä kuvataan siinä yhteydessä, kun luovutat tätä tietoa.

Emme myöskään aktiivisesti kerää demografisia tietoja Verkkosivustoillamme vierailevista. Haluat ehkä kuitenkin antaa tällaisia tietoja (esimerkiksi silloin, kun rekisteröidyt käyttäjäksi, vierailet sivustollamme sosiaalisen median sivustolta, annat ansioluettelosi tai vastaat työhakemukseen verkossa). Jos päätät luovuttaa meille demografisia tietoja, tämä luovuttaminen merkitsee nimenomaista suostumustasi, jos tällainen suostumus vaaditaan ja on paikallisen lain mukainen, että voimme kerätä ja käyttää tätä tietoa tietosuojakäytännössämme kuvatuilla tavoilla tai sen mukaan, mitä kuvataan siinä yhteydessä, kun luovutat tätä tietoa.

Periaatteenamme on kerätä vähin mahdollinen määrä tietoa, joka tarvitaan asiasi hoitamiseksi. Jos sivustot pyytävät sinulta ei-pakollisia henkilötietoja, sinulle ilmoitetaan tästä pyynnön yhteydessä. Jos uskot, että Verkkosivusto on kerännyt liikaa tietoja sinusta, otathan meihin yhteyttä.

Voit lähettää meille viestejä joidenkin Verkkosivustojen kautta. Näin lähetetyt viestit sisältävät käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä niitä lisätietoja, joita haluat sisällyttää viestiin.

Rekisteröityneet käyttäjät

Jos haluat tulla rekisteröityneeksi käyttäjäksi, osana rekisteröintiprosessia sinua pyydetään antamaan meille henkilötietoja rekisteröintilomakkeen kautta. Keräämiimme tietoihin saattaa sisältyä nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi, maasi, organisaatiosi sekä työnimikkeesi. Joitakin tietoja vaaditaan pakollisesti, ja jos et luovuta niitä, et voi rekisteröityä ja käyttää palvelua rekisteröityneenä käyttäjänä. Olemme merkinneet *-merkillä ne tiedonkeruukentät, jotka sinun tulee antaa tullaksesi rekisteröityneeksi käyttäjäksi.

Niin kauan kuin olet rekisteröitynyt käyttäjä, olet vastuussa tarkkojen tietojen antamisesta itsestäsi sekä tietojen ajantasaisuudesta. Voit päivittää tietojasi editoimalla käyttäjäprofiilia käyttäjätilissäsi.

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjä, voimme yhdistää tietoja, joita annat meille rekisteröinnin yhteydessä, sellaisten tietojen kanssa, joita keräämme ja/tai jotka olemme aiemmin keränneet Verkkosivustojen käytön kautta (kuten lukemasi artikkelit tai kirjoittamasi kommentit). Kaikki käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä antamasi tiedot voidaan liittää tietoihin, joita me keräämme tai olemme aiemmin keränneet sinusta Verkkosivustojesi käytön kautta.

Saatamme myös verrata meille antamiasi tietoja kolmansien osapuolien keräämiin tietoihin voidaksesi täydentää käyttäjäprofiiliasi. Jos esimerkiksi kolmannella osapuolella on lisätietoja liittyen sähköpostiosoitteeseesi (kuten sosiaalisen median profiilin URL-osoite tai valokuva), saatamme yhdistää sähköpostiosoitteesi ja toimintasi Verkkosivustoilla (mukaan lukien toimintaasi koskevat tiedot, jotka on kerätty ennen kuin sinusta tuli rekisteröitynyt käyttäjä) kolmannen osapuolen tietoihin, ja sitten käyttää kolmannen osapuolen tietoja markkinointiaktiviteetteihin.

Henkilötietojen käyttö

Kun luovutat meille henkilötietojasi, saatamme käyttää niitä mihin tahansa tässä tietosuojakäytännössä kuvailtuihin tarkoituksiin tai keräämishetkellä kuvattuun tarkoitukseen (tai kuten keräämisen asiayhteydestä on selvää), mukaan lukien

  • hallinnoimaan Verkkosivustoja, mukaan lukien varmistamaan ja vahvistamaan henkilöllisyytesi ja estämään luvaton pääsy Verkkosivuston rajoitetuille alueille tai muihin rekisteröityneisiin käyttäjiin rajoitettuihin palveluihin
  • personoimaan ja parantamaan selauskokemustasi näyttämällä sisältöä, joka on oletettavasti relevanttia tai kiinnostavaa sinulle
  • käyttäjätietojen luokitteluun ja analysointiin (kuten sen määrittäminen, miten monta käyttäjää samasta organisaatiosta on kirjautunut tai käyttää Verkkosivustoja)
  • määrittämään organisaatio, jossa työskentelet tai johon sinulla on muuten yhteys
  • kehittämään liiketoimintaamme ja palvelujamme
  • suorittamaan vertailuanalyyseja ja data-analyysia, esimerkiksi Verkkosivustojen käyttö ja demografiset analyysit niiden käyttäjistä
  • suorittamaan laatu- ja riskienhallintakontrolleja
  • sen ymmärtämiseen, miten ihmiset käyttävät Verkkosivustojemme ominaisuuksia ja toimintoja parantaaksemme käyttäjäkokemusta
  • Verkkosivustojen käyttöehtojen noudattamisen valvontaan
  • mihin tahansa muihin tarkoituksiin, joihin annoit tietojasi PwC:lle, mukaan lukien mitkä tahansa “Henkilötietojen kerääminen”-osiossa annetut tarkoitukset.

Verkkosivustomme eivät kerää tai kokoa henkilötietoja, joista henkilö on tunnistettavissa, myytäväksi PwC:n ulkopuolisille osapuolille kuluttajamarkkinointitarkoituksessa.

Jos haluat tietää enemmän eri tietokategorioista, joita keräämme Verkkosivustoilta, luethan “Henkilötietojen kerääminen”-osion.

Rekisteröityneet käyttäjät

Jos päätät tulla rekisteröityneeksi käyttäjäksi, saatamme myös käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • räätälöimään Verkkosivustojemme sisältöä, mukaan lukien sinulle näytetty sisältö, mieltymystesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti
  • hallitsemaan suhdettamme sinuun tai organisaatioon, jossa työskentelet (esim. sisällyttämällä henkilötiedot, joita keräämme sinusta asiakashallintajärjestelmiemme kautta) kun käytät Verkkosivustojamme  
  • tarjoamaan sinulle tietoa meistä ja palveluistamme, mukaan lukien personoitujen markkinointiviestien ja/tai vain organisaatiollesi suunnattujen, palveluistamme ja tuotteistamme kertovien viestien kautta
  • kutsumaan sinut tapahtumiin, keskustelupalstoille, jne.
  • suorittamaan laatu- ja riskienhallintavalvontaa
  • mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, jota varten toimitit tietoja PwC:lle.

Henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Henkilötietojen käsittelyn oikeuden käsittelyperusteemme ovat seuraavia:

  • oikeutettu etumme tietojen ja palvelujen tehokkaaseen tuottamiseen sinulle ja liiketoimintamme tehokkaaseen ja lainmukaiseen toimintaan (jos nämä eivät ole ristiriidassa oikeuksiesi kanssa)
  • täyttää meitä koskevat lakien tai säädösten mukaiset velvollisuudet
  • suorittaa käyttöehtojen mukaiset velvollisuutemme
  • kun olet suostunut henkilötietojesi käsittelyyn tiettyä tarkoitusta varten, jos muuta perustetta käsittelylle ei ole.

Henkilötietojen turvallisuus

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä teknologiastandardeja ja tietoturvatoimia suojellaksemme henkilötietoja menetykseltä, väärinkäytöltä, muuttamiselta ja tuhoamiselta. Vain valtuutetuille henkilöille annetaan pääsy henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin, jotka on kerätty Verkkosivustojen kautta ja tällaiset henkilöt ovat sitoutuneet ylläpitämään näiden tietojen luottamuksellisuutta.

Vaikka käytämme asianmukaisia tietosuojatoimenpiteitä saatuamme henkilötietosi, tietojen lähetys internetin välityksellä (mukaan lukien sähköposti) ei koskaan ole täysin turvattua. Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, mutta emme voi taata meille tai meiltä lähetettyjen tietojen turvallisuutta.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Katso Evästekäytäntömme.

Henkilötietojen siirto

Kansainväliset siirrot

Koska PwC on maailmanlaajuinen verkosto, jolla on jäsenyhtiöitä ympäri maailmaa, henkilötietojasi saatetaan siirtää ja säilyttää sen maan ulkopuolella, jossa oleskelet. Tähän sisältyvät Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat sekä maat, joissa ei ole henkilötietoja erityisesti suojaavia lakeja. Kun keräämme henkilötietojasi ETA-alueella, siirto ETAn ulkopuolelle tulee tapahtumaan vain

  • vastaanottajalle, joka sijaitsee maassa, joka tarjoaa riittävän suojan tason henkilötiedoillesi, ja/tai
  • sellaisen sopimuksen alaisena, joka täyttää EU:n vaatimukset henkilötietojen siirrolle tietojenkäsittelijöille ja rekisterinpitäjille ETA-alueen ulkopuolella, kuten Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet.

Yhdysvaltalainen PwC:n jäsenyhtiö, PricewaterhouseCoopers LLP ja sen tytäryhtiöt Yhdysvalloissa (yhdessä “PwC US”), noudattavat EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -puitesopimusta sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -puitesopimusta, kuten Yhdysvaltain kauppaministeriö on ilmoittanut koskien sellaisten henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja säilytystä, jotka siirretään Euroopan unionista ja sen jäsenmaista ja ETAn alueelta sekä Sveitsistä Yhdysvaltoihin. PwC US on vahvistanut, että se noudattaa Privacy Shield -periaatteita PwC:n Yhdysvaltain Privacy Shield -sertifikaatin puitteissa. Lisätietoja saat PwC US:n Privacy Shield -käytännöstä.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Saatamme siirtää tai luovuttaa keräämiämme henkilötietoja PwC:n jäsenyhtiöille (ja niiden vastaaville tytär- ja osakkuusyhtiöille) ja näiden kolmannen osapuolen alihankkijoille ja/tai näiden tytär- ja osakkuusyhtiöille. Kun siirrämme henkilötietoja, teemme sen siinä tarkoituksessa, jota varten tietoja on annettu, edellä Henkilötietojen käyttö -kohdassa lueteltuja tarkoituksia varten, Verkkosivustojen hallintoon ja ylläpitoon sekä tähän liittyviin järjestelmiin ja/tai muita sisäisiä tai hallinnollisia tarkoituksia varten. Saatamme myös siirtää henkilötietoja kolmansien osapuolten henkilöllisyyden hallintapalvelujen, verkkosivustojen isännöinnin ja hallinnan, data-analyysin, tietojen varmuuskopioinnin, turvallisuus- ja säilytyspalveluiden palveluntarjoajille.

Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat voivat käyttää omia kolmansien osapuolten alihankkijoitaan, joilla on pääsy henkilötietoihin (alikäsittelijät). Toimintaperiaatteeseemme kuuluu, että käytämme vain sellaisia kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään riittävää turvallisuuden ja luottamuksellisuuden tasoa, prosessoimaan henkilötietoja vain PwC:n ohjeistamalla tavalla sekä valvomaan, että samat velvollisuudet koskevat heidän alikäsittelijöitään. 

Muu luovuttaminen

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille myös seuraavissa tilanteissa:

  • kun sitä itse nimenomaisesti pyydät
  • kun toimitamme julkaisuja tai materiaalia sinun pyynnöstäsi
  • kun on tarvetta järjestellä kolmannen osapuolen isännöimiä konferensseja tai tapahtumia
  • kun säännökset vaativat tätä
  • tässä tietosuojakäytännössä muuten esitetyn mukaisesti.

Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi viranomaisille, sääntely- tai muille valtion virastoille sekä ammatillisten elinten ja muiden kolmansien osapuolien käyttöön, kuten sovellettava laki tai säädökset vaativat ja/tai niiden mukaisesti. Tähän sisältyy tietojen luovuttamista Suomen rajojen ulkopuolelle. PwC saattaa myös tarkistaa ja käyttää henkilötietojasi määrittääkseen, onko luovuttaminen vaadittua ja sallittua.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi järjestelmissämme vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä, ottaen huomioon ne tarkoitukset, joita varten ne kerättiin, tai kuten tietosuojalainsäädännössä edellytetään. Säilytämme yhteystietosi (kuten postituslistatiedot) kunnes käyttäjä peruuttaa tilauksen tai pyytää, että poistamme kyseiset tiedot. Jos haluat poistaa nimesi postituslistalta, saatamme säilyttää tietyt rajoitetut tiedot sinusta, jotta voimme noudattaa pyyntöäsi. Poistamme ansioluettelot, kun niitä ei enää käsitellä.

Markkinointi

Lähetämme sinulle markkinointimateriaalia vain, jos meillä on yllä kuvattu henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste markkinointimateriaalin lähettämiseen.

Jos teet jonkin tilauksen, saat automaattisia sähköposteja, kun sisältöä päivitetään. Jos päätät tilata uutiskirjeitä, saat ne sähköposteina. Jos valitset kiinnostavia aihealueita, kuten jotkin toimialat, voit saada sähköpostiviestintää, joka liittyy näihin valitsemiisi aiheisiin.

Jos ryhdyt rekisteröityneeksi käyttäjäksi, saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja lähettää markkinointiviestejä aiheista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Saatamme lähettää sähköposteja ja markkinointiviestintää itse tai yhdessä toisen organisaation kanssa, jonka kanssa olemme yhteistyössä.

Tilauksen peruuttaminen

Jos haluat poistaa nimesi postituslistalta tai muun rekisteröinnin, seuraa ohjeita, joita on Verkkosivustojen asiaa koskevissa osioissa tai jota olet saanut kyseistä asiaa koskevassa viestinnässä.

Jos et halua saada sähköposteja tai markkinointiviestintää meiltä, voit milloin tahansa kieltää markkinointiviestinnän saamasi viestin lopusta tai ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä lopettamaan tällaisen viestinnän. Jos haluat peruuttaa vain tietyn viestinnän tilauksen tai lopettaa niiden saamisen, ilmoita pyynnössäsi, mistä viestinnästä on kyse. Jos päätät peruuttaa joitakin tai kaikki postitukset, saatamme säilyttää sinusta riittävät tiedot tunnistaaksemme sinut, jotta voimme noudattaa pyyntöäsi.

Tilin lakkauttaminen

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit pyytää tilisi lakkauttamista milloin vain Verkkosivustojemme rekisteröityneen käyttäjän osion kautta. Jos tilisi pyynnöstäsi lakkautetaan, et enää saa rekisteröityneen käyttäjän etuja. Jos päätät lakkauttaa tilisi, saatamme säilyttää sinusta riittävät tiedot tunnistaaksemme sinut, jotta voimme noudattaa pyyntöäsi.

Jos sinulla on muita rekisteröitymisiä PwC:llä tai olet antanut tietosi PwC:lle muulla tavalla (kuten tilaamalla uutiskirjeen), nämä rekisteröitymiset säilyvät, ellet nimenomaisesti kiellä meitä ottamasta sinuun yhteyttä.

Käyttäjien luomaa sisältöä, jota olet mahdollisesti luonut aiemmin, ei anonymisoida lakkauttamisen yhteydessä, eikä sitä välittömästi poisteta järjestelmistämme tai arkistoistamme.

Pääsy tietoihin

Verkkosivustoilla vieraileville tarjotaan sivustoilla mahdollisuus tunnistaa ja korjata mahdolliset virheet heistä keräämissämme tiedoissa.

Kun säilytämme sinusta tietoa, josta sinut voi henkilökohtaisesti tunnistaa, olemme vastuussa tiedoista, joita olet meille luovuttanut ja varmistanut. Emme ota vastuuta henkilötietojesi jatkuvan paikkansapitävyyden varmistamisesta. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit käyttämästäsi palvelusta riippuen joko päivittää henkilötietojasi itse tai pyytää PwC:ltä tietojesi päivittämistä.

Jos sinulla on kysyttävää aiemmin PwC:lle antamiesi tunnistetietojen paikkansapitävyydestä tai haluat poistattaa vanhentuneita tietoja, otathan meihin yhteyttä. Pyydettäessä ja edellyttäen, että pyynnön noudattaminen on käytännössä ja taloudellisesti järkevää, eikä meidän ole lain tai säädösten mukaisesti säilytettävä tietoja, poistamme tunnistetiedot käytössä olevista toimintajärjestelmästä.

Oikeutesi tietojasi koskien

Sinulla on oikeus

  • pyytää kopiota henkilötiedoista, joita meillä on sinusta
  • pyytää, että päivitämme henkilötietoja, joita meillä on sinusta, tai korjaamme henkilötietoja, jotka ovat sinusta väärin tai epätäydellisiä
  • pyytää, että poistamme henkilötietoja, joita meillä on sinusta, tai rajoitamme tapaa, jolla käytämme henkilötietoja
  • kieltää meitä käsittelemästä henkilötietojasi
  • peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn meidän toimestamme (siinä määrin, kuin tällainen käsittely perustuu suostumukseen ja suostumus on ainoa sallittu peruste käsittelylle).

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia tai ymmärtää, koskevatko nämä oikeudet sinua, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia tai jollakin muulla tavalla, jotka on mainittu tämän tietosuojakäytännön lopussa.

Lapset

Ymmärrämme lasten yksityisyyden suojaamisen tärkeyden, etenkin verkkoympäristössä. Verkkosivustot, joita tämä tietosuojakäytäntö koskee, eivät ole tarkoitettu tai suunnattu lapsille, ja käyttöehdot edellyttävät kaikilta käyttäjiltä täysi-ikäisyyttä. Noudatamme lapsille markkinointia koskevia lakeja. Emme koskaan tietoisesti kerää tai säilytä henkilötietoja alle 18-vuotiaista markkinointitarkoituksiin.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta tästä tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla henkilötietojasi käsitellään Verkkosivustoilla, tai haluaisit käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Tällä lomakkeella

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@fi.pwc.com

Postitse:   

PricewaterhouseCoopers Oy
Tietosuoja-asiat
PL 1015
00101 Helsinki

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Asianomainen tietosuojaviranomainen on Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimisto.

Muutokset

Tätä tietosuojakäytäntöä muokattiin viimeksi toukokuussa 2018. Saatamme päivittää tämän tietosuojakäytännön milloin tahansa julkaisemalla päivitetyn version täällä. Jotta tiedät, milloin teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, muutamme päivityspäivämäärää tämän sivun yläosassa. Uusi muokattu tai korjattu tietosuojakäytäntö tulee voimaan päivityspäivämäärästä lähtien. Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti, jotta tiedät, miten suojaamme tietojasi.

 

Seuraa ja osallistu