Yhteiskunnallinen osallistuminen

PwC:llä on niin yhtiönä kuin työntekijöidemme kautta laaja kontaktiverkosto. Jaamme osaamistamme, tietoa ja näkemyksiä alallemme ja elinkeinoelämälle tärkeistä aiheista kuten yrittäjyydestä, hallitustyöskentelystä, verotuksesta ja digitalisaatiosta paitsi vapaamuotoisin keskusteluin myös luennoimalla, kirjoittamalla ja kouluttamalla.

  • Teemme tiivistä yhteistyötä useiden alaan liittyvien yhteistyötahojen kuten Suomen Tilinarkastajien, Boardmanin, DIFin, Perheyritysten liiton ja Pääomasijoittajatyhdistyksen kanssa.
  • Olemme mukana monissa yrittäjyyttä tukevissa hankkeissa kuten Slushissa. PwCketju on yksi Slushin pääkumppaneista.
  • Jaamme osaamistamme yhteiskunnalle monin eri tavoin, esimerkiksi eri verkostoihin osallistumalla, kirjoittamalla artikkeleita ajankohtaisista aiheista, julkaisemalla raportteja, pitämällä luentoja ja kouluttamalla.
  • Työntekijämme osallistuvat PwC:n tukemaan vapaaehtoistyöhön. 
  • Järjestimme tilikaudella 2018 noin 200 tapahtumaa ja koulutustilaisuutta asiakkaille, opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille.
  • Kerromme läpinäkyvästi toiminnastamme ja sen vaikutuksista työntekijöille, asiakkaille, yhteiskunnalle ja muille sidosryhmille. Avaamalla verojalanjälkemme rakennamme pohjaa luottamukselle toimintaamme ja sen keskeisiä periaatteita kohtaan.

Lue lisää yritysvastuukatsauksestamme

 

Vaikutamme yhteiskunnassa oman palvelutarjontamme, asiantuntemuksemme ja sidosryhmäyhteistyön avulla.

PwC tekee hyvää

Vapaaehtoistyö

Haluamme saada aikaan positiivisia kokemuksia ja jakaa hyvää yhteiskunnalle. Tämä konkretisoituu henkilöstöllemme muun muassa mahdollisuutena käyttää tilikauden aikana yksi työpäivä vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistyön kohteiksi valittiin ensisijaisesti Hope ry, SPR sekä HelsinkiMissio

Pro bono -työ

Asiakastyön lisäksi annamme osaamistamme valittuihin pro bono -kohteisiin. Tilikaudella 2018 tuimme asiantuntijaosaamisellamme pro bono -hengessä mm. Uutta Lastensairaalaa ja Elävä Itämeri -säätiötä.

Joululahjoitus

Olemme lahjoittaneet jo useiden vuosien ajan joulurahan henkilöstön äänestämälle hyväntekeväisyyskohteelle. Vuonna 2018 joulurahan saivat SOS Lapsikylä ja Suomen luonnonsuojeluliiton Itämeriohjelma.

Helsingin-toimistomme henkilöstö osallistuu vuosittain Joulupuu-keräykseen, jonka toteuttaa Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhdessä muiden paikallisten kamareiden ja Helsingin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Keräyksen lahjat jaetaan lastensuojelun piirissä oleville helsinkiläislapsille.

Team Rynkeby pyöräilee rahaa syöpäsairaille lapsille ja nuorille

Olemme jo usean vuoden ajan tukeneet yhteispohjoismaista Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyä, joka kerää varoja paikallisten syöpäjärjestöjen hyväksi. Vuonna 2018 Team Rynkebyssä oli Suomen PwC:ltä mukana kaksi pyöräilijää.

Team Rynkeby lahjoitti vuonna 2018 ennätyssumman, yhteensä 886 372 euroa syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi Suomessa. Lahjoitussummasta 70 % käytetään lasten ja perheiden psykososiaaliseen tukemiseen Sylva ry:n kautta ja 30 % lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen Aamu Säätiön kautta.

Olemme yksi Team Rynkebyn tukijoista myös vuonna 2019.

 

Contact us

Sirpa Juutinen

Partner, Sustainability & Climate Change, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7815

Kaisa Heikkinen

Brand & Communications Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 7906

Seuraa ja osallistu