Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Business Recovery Services

Tervehdyttämisellä yritys uuteen nousuun

Hyvinkin johdettu yritys voi joskus joutua taloudelliseen ahdinkoon. Silloin ripeä toiminta ongelmien löytämiseksi ja ratkomiseksi on avain tulevaan menestykseen. Tulemme tueksesi ja toimimme objektiivisina neuvonantajina: ulkopuolisina pystymme näkemään nykyhetken vaikeuksien yli ja löytämään keinot lähteä uuteen nousuun.

Mahdollisia syitä talousvaikeuksiin on monta: vaikea taloustilanne, nopeat markkinamuutokset, uudet kilpailijat tai teknologiat tai strategiset virheet. Yksittäinenkin ongelma voi johtaa toiseen ja laukaista ketjureaktion ja tuloksena on suorituskyvyn tai maksuvalmiuden heikentyminen tai kannattavuuden lasku.

Nopea toiminta on tärkeää. Parhaimmillaan toimeen tartutaan vielä oireiluvaiheessa, jolloin alamäki on estettävissä. Jos ensimmäiset ongelmat nostavat jo päätään yrityksessäsi, ketjureaktio on pysäytettävä alkuunsa. Loppujen lopuksi pelissä on yrityksesi olemassaolo.

Yrityksen sisältä tilannetta on vaikea tarkastella objektiivisesti. Katsoipa asiaa miltä kannalta tahansa, sinun on tehtävä vaikeita päätöksiä, eikä kaikessa myllerryksessä ole helppo nähdä uusia mahdollisuuksia.

Neuvonantajina voimme tarkastella yrityksesi tilannetta kylmän järjen valossa ja auttaa sinua tekemään kipeitäkin ratkaisuja. Yhdessä pystymme kääntämään yrityksesi takaisin kasvuun.

Esimerkkejä tilanteista, joissa voimme auttaa:

  • Taloustaantuma tai kulutustottumusten muutos vaikuttavat yrityksesi suorituskykyyn.
  • Rahoitustilanteesi heikentyy sopimusvakuuden laukeamisen takia.
  • Yritykselläsi on paljon velkaa tai sen maksuvalmius on heikentynyt.
  • Yrityksesi luottoluokitus on heikentymässä.
  • Yrityksesi lainat on luokiteltu ongelmavelaksi.
  • Yrityksesi rakenne ei enää palvele liiketoiminnan tarpeita.
  • Yritykselläsi on liiketoimintoja tai tytäryhtiöitä, joista olet valmis luopumaan.
  • Haluat nimittää ulkopuolisen neuvonantajan arvioimaan yrityksesi tilannetta vaihtoehtoisten toimintamallien löytämiseksi.
  • Olet sidoksissa haasteellisessa tilanteessa olevaan yritykseen ja haluat tietää omaa taloudelliset ja lakisääteiset vastuusi sekä hallita niitä.
  • Yrityksesi on vararikon partaalla ja tarvitset ammattilaisten neuvoja ja apua.

Miksi PwC?

Suomalaisten asiantuntijoidemme lisäksi käytössäsi on koko maailmanlaajuinen verkostomme, joka toimii 155 maassa. Joukoistamme löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopivin ja osaavin kumppani.

Asiakkaamme ovat kertoneet arvostavansa asiantuntijoidemme ripeyttä, yhteistyötaitoja, huipputason kykyä määritellä ja ratkaista ongelmia sekä taitoa viedä asiat nopeasti käytäntöön.

Kokenut tervehdyttämistiimimme auttaa kaikissa tilanteissa. Palettiimme kuuluvat kokonaisvaltaisen neuvonnan ja käyttöönottopalvelun lisäksi selviytymisstrategioiden ja uudelleenjärjestelysuunnitelmien laatiminen sekä optimoidut irtautumisstrategiat.

Ota yhteyttä

Michael Hardy

Michael Hardy

Partner, Transaction Services

puh. +358 (0)20 787 7442

Marko Koski

Marko Koski

Partner, Transaction Services

puh. +358 (0)20 787 8745

Seuraa ja osallistu