Veroteknologia

palvelut_teknologia

Palvelumme 

Yhdistämällä verotoimintojen suunnittelun ja teknologian autamme yritystäsi tehostamaan toimintojaan ja kohtaamaan haasteet myös tulevaisuudessa. Teknologisten ratkaisujen hyödyntäminen on noussut avainasemaan yritysten verotoiminnoissa, kun niiltä odotetaan enemmän ja laadukkaampaa dataa, kasvavien sääntelyvaatimusten täyttämistä ja resurssien käytön tehostamista. Asiantuntijatiimeissämme yhdistyy verojuridiikan, teknologian sekä strategian ymmärrys, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen lopputulokseen. Arvioimme prosessien nykytilan, tunnistamme tärkeimmät kehityskohteet ja luomme yksilölliset ratkaisut tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Compliance

Compliance-asiantuntijamme hoitavat tarvittaessa koko veroilmoitus- ja raportointipaketin. Palvelumme ovat räätälöitävissä liiketoimintaan, tilanteeseen ja strategiaan sopiviksi, jolloin myös haastavat verokysymykset ratkaistaan tehokkaasti. Olemme tukenasi sekä arkipäivän haasteissa että yrityksesi suurissa muutoksissa.

Lue lisää

Verolaskenta

Lakimuutosten, uusien kirjanpitostandardien ja yritysten veroihin kohdistuvan kasvaneen kiinnostuksen vuoksi varmuus tilinpäätöksen verolukujen oikeellisuudesta on entistä tärkeämpää. Yhdistämme kirjanpito- ja prosessiosaamisemme sopivan verolaskentaprosessin kehittämiseksi.

Lue lisää

 

Data-analytiikka

Verofunktion ajasta yli puolet saattaa mennä datan keräämiseen ja reilusti alle puolet datan verostrategiseen analysointiin. Kun datan jatkuva monitorointi ja analysointi tehostuu ja reaaliaikaistuu, yhtiöissä pystytään hallitsemaan veroriskejä, lisäämään verotoimointojen tehokkuutta sekä kehittämään raportointia.

Lue lisää

 

Robotiikka ja tekoäly

Robotiikan ja tekoälyn avulla verotoimintojen perinteiset rutiinityövaiheet nopeutuvat ja entistä suurempien tietomäärien käsittely mahdollistuu. Automatisaation avulla asiantuntijoiden aikaa vapautuu mielenkiintoisempiin tehtäviin ja inhimillisiltä virheiltä vältytään.                                                                                                                   

Lue lisää

 

Ota yhteyttä

Antti Hyttinen

Partner, Tax Services, PwC Finland

+358 (0)20 787 7742

Lähetä viesti

Iain McCarthy

Partner, Tax Reporting & Strategy, PwC Finland

+358 (0)20 787 7975

Lähetä viesti

Anna Immonen

Tax Compliance, PwC Finland

+358 (0)20 787 8396

Lähetä viesti

Maarit Pokkinen

Partner, Indirect Taxation, PwC Finland

+358 (0)20 787 7864

Lähetä viesti

Jari Kärkkäinen

Tax Technology, PwC Finland

+358 (0)20 787 7487

Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu