Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Kyberhyökkäyksiin varautuminen

Ensimmäiset tunnit ratkaisevat. Miten toimit, kun organisaatiossasi tapahtuu tietoturva- tai tietosuojaloukkaus, josta voi aiheutua vahinkoa yrityksesi maineelle ja taloudelle? Pystytkö reagoimaan asiaan välittömästi? Meiltä saat kokonaisvaltaisen tuen poikkeamatilanteiden ennakointiin, ja niiden hallinnan kehittämiseen. 

Autamme sinua estämään, selvittämään ja korjaamaan erilaisista poikkeamatilanteista johtuvia tilanteita, jotka voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja niin yrityksesi maineelle, brändille kuin taloudelle. Työskentelemme nopeasti, riippumattomasti ja luottamuksellisesti globaalia verkostoamme hyödyntäen. 

Ulkoisten uhkien tunnistaminen

Autamme organisaatioita tunnistamaan ulkoiset uhkat riskien hallinnan kehittämiseksi. Kokeneet asiantuntijamme tukevat organisaatioita riskienhallintatyössä sekä auttavat luomaan ymmärrystä kehittyvän ulkoisen uhkaympäristön hallinnasta.

Organisaation turvallisuuden tilannekuva hyökkääjän näkökulmasta

Miltä organisaation turvallisuuden hallinta näyttäytyy digitaalisessa toimintaympäristössä? Miltä turvallisuustilanne näyttää potentiaalisen hyökkääjän näkökulmasta? Me autamme organisaatiota tunnistamaan vahvuutensa ja heikkoutensa hyödyntäen alan johtavaa teknologiaa ja työkaluja sekä kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista.

Poikkeamahallinnan nykytila-arviointi ja kehittäminen

Alati muuttuvassa turvallisuusympäristössä on kokemuksemme mukaan tärkeää, että yritys tai organisaatio varautuu poikkeamatilanteiden hallintaan asianmukaisesti. Me autamme kuvaamaan poikkeamaprosessin ja harjoittelemme sitä kanssasi. Tukemme ulottuu myös pidemmälle. Haluamme olla tukemassa sinua myös silloin, kun tilanne on jo eskaloitunut.

Poikkeamatilanteiden ennakoinnissa ja hallinnassa on kyse kokonaisturvallisuuden riittävästä ylläpidosta. Suoritamme nykytila-arviointia kaikilla turvallisuuden osa-alueilla, oli kyse sitten henkilö, -toimitila tai kyberturvallisuudesta. Tunnemme myös tietosuoja-asiat sekä liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelun. Me myös korjaamme, implementoimme ja koulutamme näillä osa-alueilla.

Liiketoiminnan toipumissuunnittelu ja kehittäminen

Liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelu on yksi organisaation toiminnan jatkuvuuden perusedellytyksistä. Sama koskee toiminnan toipumissuunnittelua sekä poikkeamatilanteiden hallintaa. Me autamme organisaatioita kehittämään toipumissuunnittelua sekä näin myös poikkeamatilanteista palautumista sekä näin kasvattamaan organisaatioiden resilienssiä.

 

Ota yhteyttä

Jani Arnell

Jani Arnell

Cybersecurity & Privacy Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8844

Anne Hintzell

Anne Hintzell

Cybersecurity Advisory Services, PwC Finland

puh. +358 (0)20 7877148

Seuraa ja osallistu