Skip to content Skip to footer
Hae

Ladataan hakutuloksia

Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalvelumme sisältävät:

Tilitoimistopalvelut

Olemme moderni tilitoimisto, jossa kokeneet ammattilaiset vastaavat taloushallinnon tarpeistasi hoitaen niin kirjanpidon, palkanlaskennan kuin viranomaisraportoinninkin. 

Kirjanpito ja palkanlaskenta on tärkeää hoitaa oikein ja ajantasaisesti. Tilitoimisto hoitaa lakisääteiset velvoitteet ja kirjanpidosta saatavat tiedot auttavat yrityksen päivittäisessä johtamisessa. Ulkoistamalla taloushallinnon laadukkaalle tilitoimistolle yrityksesi omat resurssit käytetään hyödyksi täysimääräisesti tai aikaa vapautetaan liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin tehtäviin.

Ota yhteyttä


Lataa opas taloushallinnon ulkoistamiseen

Opas auttaa sinua ymmärtämään:

 • Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa
 • Mitä kannattaa ulkoistaa
 • Mitä kannattaa huomioida kun valitaan kumppania
6 vinkkiä nykyaikaiseen taloushallintoon

Moderni tilitoimisto — työkaluina alan johtavat järjestelmät

Olemme järjestelmäriippumaton tilitoimisto eli tuotamme palvelumme asiakkaalle parhaiten soveltuvalla taloushallinnon järjestelmällä. Käytössämme on tilitoimistoalan johtavat pilvipohjaiset järjestelmät Procountor ja Netvisor, jotka mahdollistavat täysin sähköisen taloushallinnon. Asiantuntijoillamme on mahdollisuus tarjota palveluita myös yrityksesi omilla olemassaolevilla järjestelmillä. Osana tilitoimistopalveluita tarjoamme yrityksesi tueksi myös nykyaikaiset raportointiratkaisut (mm. Fuusor ja Power BI).

Taloushallinnon ulkoistamisella tilitoimistolle tavoitellaan usein kustannussäästöjä, mutta muut hyödyt ovat monesti paljon merkittävämpiä. Ulkoistus tilitoimistolle tarjoaa mahdollisuuden strategiseen kumppanuuteen, jolla taloushallinto voidaan nostaa uudelle tasolle. PwC:n tilitoimistopalvelut takaavat ajantasaisen ja oikean tiedon päätöksenteon ja raportoinnin pohjaksi. Kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntijamme ovat yrityksesi tukena ja tarjoavat ratkaisun haastavimpiinkin ongelmiin. Tilitoimistoasiakkaidemme kasvua tukee lisäksi PwC:n maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto. 

Ulkoistamisen hyötyjä ovat mm. toimintojen jatkuvuuden turvaaminen, prosessien tehostuminen, osaamisen turvaaminen ja mahdollisuus hyötyä alan parhaista käytännöistä. Nykyaikainen taloushallinnon ulkoistus tilitoimistolle on kustannustehokas yhdistelmä rutiinitapahtumien automaatiota ja asiantuntijan tukea. Panostamme 100 %:sti sähköiseen taloushallintoon, joka mahdollistaa tapahtumien tehokkaan käsittelyn sekä tehokkaan yhteydenpidon ja kirjanpitoaineistojen toimittamisen kirjanpitoon.

Tilitoimisto, joka sopii kaikille

Tillitoimistopalvelumme sisältävät kaikki taloushallinnon osa-alueet ja palvelu on toimialasta, yrityskoosta ja yhtiömuodosta riippumaton. Tarjoamme tilitoimistopalveluita Oulussa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta sähköiset työkalumme mahdollistavat asiakkuuden paikkakunnasta riippumatta. 

Sinua palvelevat aina omat nimetyt yhteyshenkilöt, jotka sitoutuvat tuntemaan organisaatiosi. Panostamme hyvään ja jatkuvaan yhteydenpitoon emmekä tyydy pelkkään sähköpostiviestittelyyn. Asiantuntijamme ovat kokeneita tilitoimistoalan ammattilaisia, jotka seuraavat asiakkaidemme puolesta lainsäädännön muutoksia ja huolehtivat tarvittaessa kaikista taloushallinnon tarpeista, jolloin tilitoimistoasiakkaamme voivat huoletta keskittyä liiketoiminnan kannalta olennaisiin asioihin. Tarjoamme kumppaniksi kokeneen asiantuntijan, joka tuntee ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa. Tillitoimistoasiakkaidemme kasvua tukee lisäksi PwC:n maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto. 

Tutustu asiantuntijoihimme

Tilitoimistopalvelun sisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti. Kuukausiveloituksemme sisältää kaikki yrityksen arkeen kuuluvat taloushallinnon tehtävät. Palvelumme sisältävät muun muassa:

 • välitilinpäätöstasoisen kirjanpidon ja keskeiset jaksotukset joka kuukausi
 • osto- ja myyntilaskujen sekä palkkahallinnon työtehtävät
 • tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnan
 • konsernikirjanpidon ja konsernitilinpäätökset
 • kuukausittaisen viranomaisraportoinnin
 • ajantasaisen ja yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöidyn raportoinnin
 • esimerkiksi hallitukselle, omistajille, johdolle tai rahoittajille
 • säännölliset läpikäynnit ja katsaukset yhdessä asiakkaan kanssa
 • raportoinnin rahoittajille (esim. Business Finland)

 

Ota yhteyttä

Jari Viljanen

Jari Viljanen

Partner, Taloushallinnon palvelut, PwC Finland

puh. +358 (0) 20 787 7505

Seuraa ja osallistu