Turvallisuus & Tietosuoja

Kun organisaatiosi turvallisuus ja tietosuoja ovat hallinnassa, asiakkaiden, sidosryhmien sekä henkilöstön luottamus organisaatiotasi kohtaan vahvistuu ja toiminnan jatkuvuus on turvattu. Lue, miten vahvistat liiketoimintaasi turvallisuus ja tietosuoja -palveluidemme avulla.

Ajankohtaista

Digital Trust Insights

Digital businesses that lead in safety, security, reliability, privacy and data ethics will be the titans of tomorrow.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Digital Trust Insights

PwC haastatteli tuoretta Digital Trust Insights -selvitystä varten yli 3 000 eri sektorin liiketoimintajohtajaa 81 maassa ymmärtääkseen eri organisaatioiden tilannetta vahvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Keskeisin havaintomme on, että organisaatiot, jotka panostavat luottamuksen rakentamiseen, ovat tulevaisuuden menestyjiä. Datan merkitys eri organisaatioiden toiminnalle on yhä keskeisempi.

 

Lue lisää Digital Trust Insights -selvityksen tuloksista

PwC's 2018 Global Economic Crime and Fraud Survey

PwC:n Global Economic Crime and Fraud -selvityksen mukaan 49 % globaaleista organisaatioista on kohdannut talousrikollisuutta viimeisen kahden vuoden aikana. Entä loput 51 %? Ovatko nämä organisaatiot välttäneet talousrikollisuuden kokonaan - vai eivätkö he vain tiedä joutuneensa talousrikollisuuden uhreiksi?

Lue lisää selvityksen tuloksista  

 

 

PwC's 2018 Global Economic Crime and Fraud Survey: Pulling fraud out of the shadows

Didier Lavion looks at the key themes emerging from this year’s study of global fraud trends – and talks about what they mean for your business.

loading-player

Playback of this video is not currently available


Miksi PwC?

Me emme tee turvallisuutta ja tietosuojaa vain niiden itseisarvon vuoksi, vaan haluamme lisätä yrityksesi arvoa. Tiedämme, että asiakasluottamus on yksi yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja se pitää ansaita joka päivä, jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Uskomme, että tekemällä asiat oikein ja liiketoimintalähtöisesti vahvistamme yrityksesi brändiä, asiakkaiden luottamusta ja kasvatamme liiketoiminnan arvoa.

Autamme yritystäsi arvioimaan, rakentamaan sekä johtamaan turvallisuutta ja tietosuojaa, ymmärtämään uhkia sekä haavoittuvaisuuksia, torjumaan niitä ja toimimaan tehokkaasti mahdollisen poikkeamatilanteen sattuessa.

Käytämme asiakastoimeksiannoissamme tukena laajaa osaamistamme aina liikkeenjohdon konsultoinnista globaaleihin resursseihimme. Tarjoamme organisaatiollesi kokonaisvaltaista turvallisuus- ja tietosuoja-asiantuntijapalvelua. Lähestymme turvallisuutta ja tietosuojaa vahvan teknisen osaamisen lisäksi liiketoiminnan sekä tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta.

 

Contact us

Jani Arnell

Leader of Digital Security, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8844

Leea Uusi-Hautamaa

Forensic Services Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)44 530 4005

Jörgen Jansson

Security and Privacy, PwC Finland

puh. +358 (0)50 590 0662

Ari Suominen

Security and Privacy, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8127

Seuraa ja osallistu