EU:n tietosuoja-asetus – oletko valmis?

 

EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) on voimassa ja sille asetettu kahden vuoden siirtymäaika umpeutuu 25.5.2018. Sen jälkeen henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista.

Autamme organisaatiotasi tietosuoja-asetuksen vaatimustenmukaisuuden varmistamisessa liiketoiminta- tai tavoitelähtöisesti. Palvelumme kattavat kaikki tarvittavat vaiheet vaatimustenmukaisuuden saavuttamiseksi aina tietosuojan ja tietoturvan nykytilan arvioinnista ja kehittämistoimenpiteiden tunnistamisesta niiden implementointivaiheen asiantuntija- ja hanketukeen.

Tarjoamme myös varmennuspalveluita, joiden avulla organisaatiosi voi osoittaa asiakkaille, sidosryhmille sekä tietosuojaviranomamaiselle toimivansa EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti luotettavan kolmannen osapuolen varmennuslausumaraportin avulla. Varmennuspalvelumme auttavat myös jatkuvan vaatimustenmukaisuuden ylläpitämisessä siirtymäkauden jälkeen.

Tarjoamme lisäksi käynnissä olevan tietosuojahankkeen tai tietosuojaprojektin arviointipalveluita läpi koko hankkeen sen kaikissa vaiheissa. Arvioinnin tulosten perusteella saatte selkeän käsityksen hankkeen tilasta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin sekä tietosuoja-asetuksen vaatimustenmukaisuuteen.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat keskustella lisää tietosuoja-asetuksen vaatimustenmukaisuuden varmistamisesta siirtymäkauden päättyessä ja/tai sen jälkeen!

 

Contact us

Jani Arnell
Digital Security Leader
puh. +358 (0)20 787 8844
Lähetä viesti

Jörgen Jansson
Digital security
puh. +358 (0)50 590 0662
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu