Kyberturvallisuus ja tietosuoja

Kun organisaatiosi turvallisuus ja tietosuoja ovat hallinnassa, asiakkaiden, sidosryhmien sekä henkilöstön luottamus organisaatiotasi kohtaan vahvistuu ja toiminnan jatkuvuus on turvattu. Lue, miten vahvistat liiketoimintaasi kyberturvallisuus ja tietosuoja -palveluidemme avulla.

Ajankohtaista

Digital Trust Insights

PwC haastatteli tuoreinta Digital Trust Insights -selvitystään varten yli 3 200 eri sektorin yritys- ja teknologiajohtajaa. Lokakuussa 2020 julkaistu  raportti kertoo mm., miten COVID-19 on vaikuttanut yritysten kyberturvallisuusstrategioihin. 

Lue Digital Trust Insights -selvityksen tuloksista

 

 

Miksi PwC?

Me emme tee turvallisuutta ja tietosuojaa vain niiden itseisarvon vuoksi, vaan haluamme lisätä yrityksesi arvoa. Tiedämme, että asiakasluottamus on yksi yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja se pitää ansaita joka päivä, jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Uskomme, että tekemällä asiat oikein ja liiketoimintalähtöisesti vahvistamme yrityksesi brändiä, asiakkaiden luottamusta ja kasvatamme liiketoiminnan arvoa.

Autamme yritystäsi arvioimaan, rakentamaan sekä johtamaan turvallisuutta ja tietosuojaa, ymmärtämään uhkia sekä haavoittuvaisuuksia, torjumaan niitä ja toimimaan tehokkaasti mahdollisen poikkeamatilanteen sattuessa.

Käytämme asiakastoimeksiannoissamme tukena laajaa osaamistamme aina liikkeenjohdon konsultoinnista globaaleihin resursseihimme. Tarjoamme organisaatiollesi kokonaisvaltaista turvallisuus- ja tietosuoja-asiantuntijapalvelua. Lähestymme turvallisuutta ja tietosuojaa vahvan teknisen osaamisen lisäksi liiketoiminnan sekä tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta.

 

Contact us

Jani Arnell

Jani Arnell

Director, Cybersecurity & Privacy Leader, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8844

Jörgen Jansson

Jörgen Jansson

Cybersecurity and Privacy, PwC Finland

puh. +358 (0)50 590 0662

Ari Suominen

Ari Suominen

Cybersecurity and Privacy, PwC Finland

puh. +358 (0)20 787 8127

Seuraa ja osallistu