Digitaalinen turvallisuus

Kun yrityksesi tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisuus ja tietosuoja ovat hallinnassa, asiakkaiden luottamus yritystäsi kohtaan vahvistuu ja toimintaedellytykset organisaation liiketoiminnalle ja sen kasvulle ovat vahvat. Katso alta miten voit saavuttaa liiketoiminnan tavoitteet digitaalisen turvallisuuden avulla.

Ajankohtaista

Oletko valmistaunut EU:n tietosuoja-asetuksen siirtymäajan päättymiseen?

Tietosuojan vaatimustenmukaisuuden ylläpito ja kehittäminen

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan kaiken henkilötietojen käsittelyn tulee olla käyttötarkoitussidonnaista ja riskilähtöistä. Rekisteripitäjä on myös tilivelvollinen käsittelyn vaatimustenmukaisuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä.

Meiltä saat asiantuntevan tuen vaatimustenmukaisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Lue lisää

 

 

 

Sertifiointi- ja varmennuslausumapalvelut

Miten hallitset yhä monimutkaisempaa toimintaympäristöä ja vakuutat sidosryhmät turvallisuustoimenpiteiden asianmukaisuudesta?

Tarjoamme monipuolisia ISO/IEC-standardien sertifiointipalveluita ammattitaitoisen asiantuntijaverkostomme avulla. Kansainvälisesti tunnetut standardit varmistavat turvatoimenpiteiden yhteensopivuuden, kasvattavat asiakasluottamusta ja tuovat jopa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Autamme saavuttamaan mm. ISO/IEC 27001:2013 tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän, ISO/IEC 22301:2013 liiketoiminnan jatkuvuuden, ISO/IEC 27018:2014 pilvipalveluiden tietosuojan ja ISO/IEC 9001:2008 laadunhallinnan sertifioinnit oman sertifiointilaitoksemme välityksellä. Lisäksi teemme asiakkaillemme ISAE 3402 -raportointia.

 

Tutustu IT-varmennuspalveluihin

 

Miten hallitset yhä monimutkaisempaa toimintaympäristöä ja vakuutat ja sidosryhmät turvallisuustoimenpiteiden asianmukaisuudesta?
Game of Threats -kyberturvallisuuspeli simuloi kyberhyökkäystä.

Game of Threats – tietoturvakoulutus

Tiedätkö miten reagoida, kun yrityksesi joutuu tietomurron tai tietoturvahyökkäyksen kohteeksi? Kuinka selvitetään mitä on tapahtunut, miten asiasta tiedotetaan ja kuka tekee päätökset? Miten kumppaneihin saadaan yhteys ja voidaanko budjetista poiketa?

Game of Threats -kyberturvallisuuspeli simuloi tilannetta, josta yrityksen johdon täytyy selviytyä kyberhyökkäyksen sattuessa. Simulaatio auttaa osallistujia tiedostamaan, mikä heidän tietämyksensä on yrityksen tietoturvan haasteista, erityyppisistä hyökkäyksistä sekä omasta valmiudestaan reagoida mahdollisiin hyökkäyksiin.

 

Tietoturvakoulutus

 


Miksi PwC?

Me emme tee turvallisuutta vain turvallisuuden vuoksi, vaan haluamme lisätä yrityksesi arvoa. Tiedämme, että asiakasluottamus on yksi yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja se pitää ansaita joka päivä, jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Uskomme, että tekemällä asiat oikein ja liiketoimintalähtöisesti vahvistamme yrityksesi brändiä, asiakkaiden luottamusta ja kasvatamme liiketoiminnan arvoa.

Autamme yritystäsi arvioimaan, rakentamaan sekä johtamaan digitaalista turvallisuutta, ymmärtämään verkko- ja kyberuhkia sekä haavoittuvaisuuksia, torjumaan niitä ja toimimaan tehokkaasti mahdollisen tietoturvaloukkauksen tapahtuessa.

Käytämme asiakastoimeksiannoissamme tukena laajaa osaamistamme aina liikkeenjohdon konsultoinnista globaaleihin resursseihimme. Tarjoamme organisaatiollesi kokonaisvaltaista digitaalisen turvallisuuden palvelua. Lähestymme digitaalista turvallisuutta liiketoiminnan ja tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta, vahvan teknisen osaamisen lisäksi.

 

 

Contact us

Jani Arnell
Digital Security Leader, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 8844
Lähetä viesti

Leea Uusi-Hautamaa
Forensic Services Leader
puh. +358 (0)44 530 4005
Lähetä viesti

Ari Suominen
Digital Security Services, PwC Finland
puh. +358 (0)20 787 8127
Lähetä viesti

Satu Hirvonen
Data Protection Services, PwC Finland
puh. 050 567 2499
Lähetä viesti

Seuraa ja osallistu