Vain hyvin hoidetusta yritysjärjestelystä saat hyötyä

Corporate Finance

Transaction Services

Delivering Deal Value

Business Recovery Services

Vain hyvin valmisteltu ja toteutettu yritysjärjestely hyödyttää liiketoimintaasi, olipa kyseessä fuusio, yritysosto, yrityksen tai sen liiketoiminnan myynti tai muu uudelleenjärjestely. Olemme apunasi ja tukenasi aina järjestelyn suunnittelusta ja valmistelusta tarvittavien muutosten toteuttamiseen asti.

Valmisteluvaiheessa työskentelemme yhdessä kanssasi luodaksemme parhaan mahdollisen strategian suunnitellulle järjestelylle ja tuleviin neuvotteluihin. Yhdessä tunnistamme jo etukäteen tärkeimmät haasteet ja haemme sellaise n toteutustavan, jolla pääsemme tavoiteltuun  lopputulokseen.

Olemme tukenasi koko prosessin ajan ja autamme sen viemisessä sujuvasti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Voit luottaa meihin myös sopimuksen solmimisen jälkeen.

Kaikki yritysjärjestelyt aiheuttavat muutoksia, jotka vaikuttavat paitsi organisaation rakenteeseen ja toimintoihin, myös kaikkiin työntekijöihin ja kumppaneihinkin. Kaltaisemme kokeneen kumppanin neuvot auttavat muutostilanteessa. Tiedämme, mitä kannattaa tehdä ja miten. Yhteisenä tavoitteenamme on tehdä muutoksiin sopeutuminen kaikille mahdollisimman helpoksi.

Pidämme kuitenkin jatkuvasti kirkkaana mielessä myös sen, että yritysjärjestelyn lopullisena tavoitteena on tuoda sinulle hyötyä ja luoda arvoa. Hyöty voi olla esimerkiksi pääsy uusille markkinoille, tuotannon tehostuminen, uuden teknologian hankkiminen tai uusien asiakkaiden saaminen.

Ota yhteyttä
Hannu Suonio
Advisory Leader
puh. +358 (0)20 787 8552
Lähetä viesti
Kimmo Vilske
Corporate Finance Leader
puh. +358 (0)20 787 7938
Lähetä viesti
Kauko Storbacka
Transaction Services
puh. +358 (0)20 787 7368
Lähetä viesti