Varakas yksityishenkilö

Autamme varakkaita yksityishenkilöitä, perheitä, sukuja sekä yhteisöjä varallisuuden suunnittelussa. Kokeneet asiantuntijamme kartoittavat omistuksesi ja neuvovat, kuinka omaisuus olisi mahdollista omistaa niin hallinnollisesti kuin verotuksellisestikin järkevästi – halutessasi jopa sukupolvelta toiselle. Olemme palveluksessasi mm. seuraavissa asioissa:

  • Varallisuuden hallinnointi ja verosuunnittelu
  • Veroilmoituksen laatiminen ja viranomaisyhteydet
  • Sijoitustoiminnan rakenteet ja verotus
  • Sukupolvenvaihdokset ja muu perhevarallisuussuunnittelu 
  • Rajat ylittävät tilanteet / Kansainvälinen verotus

Miksi juuri PwC?

Meillä on vuosikymmenien kokemus omaisuuden hallintaan liittyvistä verotuksellisista ja muista juridisista kysymyksistä. Asiakassuhteemme perustuvat keskinäiselle luottamukselle ja pitkäjänteiselle yhteistyölle. 

Asiantuntijamme ovat käytössäsi toimipisteissämme ympäri maan. Tarvittaessa tukenasi on maailmanlaajuisen verkostomme kautta asiantuntijoita 157 maasta. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti maailman tapahtumia ja pitävät sinut ajan tasalla muun muassa lainsäädännön erinäisistä muutoksista ja niiden vaikutuksista varallisuuteesi hallintaan. 

Ota yhteyttä!

Tulemme mielellämme tapaamiseen, jossa voimme käydä läpi yhdessä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä esimerkiksi omaisuutesi verotehokkaaseen hallinnointiin liittyen tai mahdollisesti miettiä tapoja siirtää omaisuuttasi jo seuraaville sukupolville.