Veroneuvonta

Oikea-aikaisen verosuunnittelun avulla pystyt määrittämään liiketoiminnan verovaikutukset etukäteen ja ehkäisemään näin riskejä tehokkaammin.


Tänä päivänä verotukseen liittyvät toimeksiannot muodostavat entistä laajempia kokonaisuuksia, joissa on otettava huomioon usean eri verosäännöksen vaikutus. Myös vero-oikeus muuttuu jatkuvasti. Nopeat muutokset vaativat usein niin syvällistä asiantuntemusta ja järjestelmällistä asioiden seurantaa, ettei yritykselläsi ehkä ole siihen omia resursseja. Asiantuntijamme seuraavat lainsäädännön ja verotuskäytännön muutoksia puolestasi. Olemme niin organisaatioiden kuin yksityishenkilöidenkin käytettävissä. Kokeneet asiantuntijamme osaavat tarkastella yksittäistä verosäännöksen tulkintatilannetta eri näkökulmista ja toisaalta nähdä yrityksesi kannalta parhaan kokonaisuuden.

Oletko jo tutustunut Tax Express  -uutiskirjeeseemme? Tax Express kertoo ajankohtaiset vero- ja lakiuutiset Suomesta ja maailmalta kahdesti kuussa. Uusimpaan numeroon pääset tästä. Tax Expressin postituslistalle voit liittyä tästä.

Suomen PwC:n vero-osastolla palveluksessasi on yli 140 asiantuntijaa. Palvelumme kattavat
Maailmanlaajuisen verkostomme kautta käytettävissänne on yli 37 000 veroasiantuntijaa 157 maassa.