Veroneuvonta ja lakipalvelut

Oikea-aikaisen verosuunnittelun avulla pystyt määrittämään liiketoiminnan verovaikutukset etukäteen ja ehkäisemään näin riskejä tehokkaammin.

Verotukseen liittyvät toimeksiannot muodostavat entistä laajempia kokonaisuuksia, joissa on otettava huomioon usean eri verosäännöksen vaikutus. Myös vero-oikeus muuttuu jatkuvasti. Nopeat muutokset vaativat usein niin syvällistä asiantuntemusta ja järjestelmällistä asioiden seurantaa, ettei yritykselläsi ehkä ole siihen omia resursseja. Kokeneet asiantuntijamme ovat lainsäädännön ja verotuskäytännön ytimessä; heillä on taito tarkastella erilaisia verotukseen liittyviä tulkintatilanteita kaikista näkökulmista. Kartoitamme parhaan kokonaisuuden yrityksellesi tai vallitsevaan elämäntilanteeseesi niin, että se kestää aikaa. Olemme niin organisaatioiden kuin yksityishenkilöidenkin käytettävissä.

Neuvontamme noudattaa paikallista, EU-tason ja kansainvälistä verolainsäädäntöä ja -velvoitteita. Tämän lisäksi toimintaamme ohjaa PwC:n globaali Tax Code of Conduct.

Suomen PwC:n vero- ja lakipalveluissa työskentelee yli 160 asiantuntijaa. Meiltä saat apua seuraavissa:

Maailmanlaajuisen verkostomme kautta käytettävissäsi on 41 000 veroasiantuntijaa 157 maassa.