Ura PwC:llä

Tilintarkastaja Janne Salli

  • 11 A-maaottelua
  • neljä Suomen mestaruutta
  • pelasi aktiivisesti vuoteen 2010, viimeisin seura Tampereen Ilves
  • tilintarkastajana PwC:n Tampereen-toimistolla elokuusta 2006.

Kahta Englannissa pelattua vuotta lukuunottamatta opiskelu on aina kuulunut pelaamisen ohella Jannen elämään. Ennen Englantiin lähtöä opintoja kertyi ensin Uumajassa lääkiksessä ja sitten Tampereen teknillisessä korkeakoulussa. Englannissa vietetyn ajan jälkeen hän kiinnostui kauppatieteistä ja nimenomaan laskentatoimesta.

Janne Salli

Jannen uraan mahtuu myös komennus PwC USA:n San Josen -toimistolla.

"Sitä valintaa en ole katunut. Laskentatoimea luin vuodesta 2002 Tampereen yliopistossa ja valmistuin KTM:ksi kesällä 2007."

Millaista työsi on ja koetko, että aikasi riitti hyvin sekä työhön, futikseen että vapaa-aikaan?

"Asiakkaisiimme kuuluu niin pörssiyhtiöitä kuin pk-sektorinkin yrityksiä monilta eri toimialoilta, joten työtehtävät vaihtelevat pienistä kokonaisuuksista lähes koko tilintarkastuksen itsenäiseen suorittamiseen. Työ vaatii jatkuvaa itseopiskelua niin lainsäädännön kuin asiakkaiden toimialojen erityispiirteidenkin osalta. Töiden jälkeen lähdin yleensä suoraan treeneihin, joten päiville tuli kyllä mittaa ihan kiitettävästi. Futis on itselleni tavallaan elämäntapa ja se toimi hyvänä vastapainona työlle. Vapaa-aikaakin jäi ihan riittävästi; olen ollut aina sitä mieltä, että kysymys on siitä, miten aikansa jakaa.

PwC:llä pidän nuorekkaasta ilmapiiristä ja dynaamisesta työympäristöstä. Työnantaja tarjoaa erinomaiset työkalut ja mahdollisuudet työssä kehittymiselle ja kouluttautumiselle. HTM-tutkinnon suoritin syksyllä 2010 ja KHT-tutkinnon syksyllä 2011. Ehdottoman positiivisena pidän työn monipuolisuutta ja vaihtelevuutta, mikä samalla tuo omat haasteensakin. Toisaalta; eipähän pääse ainakaan kyllästymään!"