Vastavalmistunut tai opiskelija

Etsimme tulevaisuuden osaajia ja tarjoamme vuosittain korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden tutustua asiantuntijan työhön Kisälli-ohjelmamme kautta. 30.6.2016 päättyneen tilikautemme aikana meillä oli asiantuntijoidemme apuna yhteensä 118 kisälliä! 

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakeneille!

Aluetoimistomme sekä Helsingin yritysvastuutiimi ovat suoraan yhteydessä hakijoihin hakuajan päätyttyä ja kutsuvat parhaat hakijat henkilökohtaisiin haastatteluihin. 

Etsimme syksyn aikana vielä tilintarkastuskisällejä joihinkin aluetoimistoja sekä opintojensa alkuvaiheessa olevia tilintarkastuksesta kiinnostuneita laskentatoimen opiskelijoita tilintarkastuksen avustaviin tehtäviin. 

Jos sinulla on kysymyksiä kisälli-hausta ole rohkeasti yhteydessä Tuomas Nuotioon, 050 526 1967, tuomas.nuotio@fi.pwc.com.

Vaikka kisälli-hakumme on tällä erää päättynyt muistathan, että meille voi hakea myös avoimella hakemuksella.

Seuraavan kerran etsimme traineeta tammi-maaliskuussa 2017.

Talo täynnä mahdollisuuksia

Kisällinä olet mukana asiakastiimeissä ja tukenasi päivittäisessä työssä toimivat kokeneemmat asiantuntijat. Kaikki liiketoiminta-alueemme palkkaavat kisällejä. 

Haluamme juuri sinut, mikäli olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja sopeudut helposti uusiin tilanteisiin. Viihdyt tiimityössä, mutta olet tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn. Jatkuva yhteistyö ja kommunikointi erityyppisten asiakkaiden kanssa tarjoaa sinulle monipuolisia haasteita. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen ja uralla etenemiseen!  

Näin Kisälli-ohjelma toimii

Kisällit työskentelevät pääosin Helsingin toimipisteessä Ruoholahdessa, mutta myös osa aluetoimipisteistämme ottaa kisällejä palvelukseensa.

Haemme kisällejä ympäri vuoden. Tilintarkastuskisällien hakuaika on syksyllä ja harjoittelu ajoittuu tilintarkastajien kiirekauteen tammi-huhtikuulle. Syksyllä avoinna on kisälli-haku myös lähes kaikkiin muihin yksiköihimme, näissä kisällejä aloittaa ympäri vuoden. Liikkeenjohdon konsultointi ja yritysjärjestelyt hakevat kisällejä myös alkukeväällä Advisory Day -tapahtumassa. 

  • Toivomme että hakijoilla on suoritettuna kandidaatin tutkinto (tai muu alempi korkeakoulututkinto) ja maisteriopintoja (tai muun ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja) on takana noin yksi vuosi. Voit hakea myös, vaikka kandidaatin tutkintoa ei ole vielä suoritettuna, jos maisterin tutkinnon (tai muun ylemmän korkeakoulututkinnon) suorittamiseen on aikaa hakuhetkellä 1–2 vuotta.
  • Verokonsultoinnista kiinnostuneilla toivotaan olevan suoritettuna vähintään n. 3 vuoden opinnot. 
  • AMK-opiskelijoilta edellytämme noin 150 opintopistettä ja suunniteltua valmistumista harjoitteluvuoden aikana.
 
Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi, tai haluatko lisätietoa harjoittelupaikoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä, vastaamme mielellämme tiedusteluihin.