PwC’s Most Valuable Entrepreneur 2014

Evon Söderlundista vuoden arvokkain yrittäjä - PwC’s Most Valuable Entrepreneur 2014

PwC’s Most Valuable Entrepreneur 2014 julkistettiin Nordic Business Forumin gaalatilaisuudessa 9.10.2014. Ehdokkaat valikoituivat lukijaäänien perusteella. Taivas+Helvetin yhteistyökumppaneiden raati valitsi ehdokkaista Evon Söderlundin, Huone Tapahtumahotellin omistajan ja perustajan, Suomen arvokkaimmaksi yrittäjäksi.

Raadin mukaan arvokkaimman yrittäjän liiketoiminta on kestävää. Hän pitää työntekijöistään huolta ja ottaa vastuun sekä yhteisöstään että ympäristöstään. Ennen kaikkea hänen tarinansa innostaa muitakin yrittämään. Valintaraatiin kuuluivat Satu Huber (Elo), Jyri Häkämies (EK), Kim Karhu (PwC), Erkki Moisander (Lähitapiola) ja Mika Mäkeläinen (Taivas+Helvetti).

Halusimme valinnallamme korostaa avoimuutta ja tuoda hieman uutta näkökulmaa yrittäjyyteen sekä painottaa valinnassa yrittäjyyden alkutaipaleen sinnikkyyden merkitystä.

Taivas+Helvetti-kiertue – Ilman toista ei ole toisen menestystä

Tapahtumakiertue kiertää Suomea pysähtyen yhdeksällä paikkakunnalla. Tapahtumissa yrittäjät kertovat tarinansa yleisön edessä iloisemmin, avoimemmin ja kipeämmin kuin koskaan. Tule mukaan!

Tutustu Taivas+Helvetti Vol. 2 -kirjan yrittäjätarinoihin
Katso yhteistyökumppaneiden tervehdys